Şimdi Ara

Gece Kadıköy'den Atatürk Havalanına gitmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abiler, sizden bu yol önerisi alacaktım.

Pazartesi gecesi saat 12'de Kadıköy'den Atatürk Havalanına gidecek olan bir arkadaşımız var.

O saatte havalanına varabileceğimiz uygun, hesaplı bir güzergah (tabi toplu taşıma araçlarıyla) tavsiye edebilir misiniz...

Metrobüsler yakınına varıyor mu?

• Biz yolcu edeceğiz bir de bunun dönüş yolu var tabi..
  • Erken yola çıkcak mecbur, metrobüs - Zeytinburnu ya da Merter'den metro'ya aktarma yapıcak havalimanının içinde inecek. En rahatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Erken yola çıkcak mecbur, metrobüs - Zeytinburnu ya da Merter'den metro'ya aktarma yapıcak havalimanının içinde inecek. En rahatı.

Eyvallah PlutosDaddy, rahat bir güzergah...

Taksi ile gidiş dönüşe 120 tl fiyat biçtiler...

Şimdi tek sorun metronun kapanış saatleri
  • metrobüse bin yeni bosna da in, en pratik yöntem bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jowood1 -- 31 Mart 2012; 17:59:01 >
  • quote:

Erken yola çıkcak mecbur, metrobüs - Zeytinburnu ya da Merter'den metro'ya aktarma yapıcak havalimanının içinde inecek. En rahatı.

En ucuz gitme yolun varpurla Eminönu'ne geçcen oradan Topkapı trenwayın binip Aksarayda ineceksin. Tekrar oradan Aksaray - Havalimanı metrosuna binceksin :)

1 Tam bilet 2 aktarma ücretin olur :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

quote:

Eyvallah PlutosDaddy, rahat bir güzergah...

Taksi ile gidiş dönüşe 120 tl fiyat biçtiler...

Şimdi tek sorun metronun kapanış saatleri

12 ya da 1 malesef; o yüzden erken çıkmalı dedim (12 diye biliyorum, max 1; daha geç olmadığına da adım gibi eminim)

En kötü ihtimal yine metrobüsle Yenibosna yapar ordan taksi alır, fazla yazmaz ama o saatte taksi bulabilir mi bilemem, pek sağlıklı yerler değil gece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani artık biraz zorluğa katlanacağız...

@yek_ka

O kadar bakmıyorum hocam, ama Eminönü baya erken kapanıyor diye biliyorum. Bir bakmalayım, Eyvallah.

Bu arada dönüş için sadece gece çalışan 34G ideal gibi, metrobüs durağna ulaşmak biraz sorun olacak gibi....

@jowood1
    Yenibosna Durağı ile Havalimanı dış hatlar uzak olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

En ucuz gitme yolun varpurla Eminönu'ne geçcen oradan Topkapı trenwayın binip Aksarayda ineceksin. Tekrar oradan Aksaray - Havalimanı metrosuna binceksin :)

1 Tam bilet 2 aktarma ücretin olur :))

quote:

Pazartesi gecesi saat 12'de

Saydıklarının hiç biri çalışmıyo o saatte

Yenibosna durağından uzak değil, hatta bayağı yakın sayılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Yani artık biraz zorluğa katlanacağız...

@yek_ka

O kadar bakmıyorum hocam, ama Eminönü baya erken kapanıyor diye biliyorum. Bir bakmalayım, Eyvallah.

Bu arada dönüş için sadece gece çalışan 34G ideal gibi, metrobüs durağna ulaşmak biraz sorun olacak gibi....

@jowood1
    Yenibosna Durağı ile Havalimanı dış hatlar uzak olmaz mı?

Havalimanından taksiylede geçersinin yenibosna metrobus duragına taş çatlasa 10 TL yazar çok yakın yürüme bir 15 dk süre araçla 4-5 dk
  • Tekrar saol PlutosDaddy dediklerin kafama takıldı Yenibosna'da taksi bulamayıp rezil olma durumu da belirdi...

Artık bakacağız. İlk dediğin gidiş için ideal ama dönüş yolu biraz çetrefilli geçecek. :)
  • bir kere karşıya geçmenin en hızlı yolu metrobüs.. bu kesin.. karşıya geçip merter durağında metrobüsten inip rahat ve hızlı bir şkeilde havalimanına ulaşabilirsin hocam.. yalnız o saatlerde metro/metrobüs çalışır mı onu bilmiyorum.. iett'yi arayıp onlardan bilgi ve yardım isteyebilirsin.. en güzelini onlar söyler..

bu arada sanırım yakın zamanda aksaray-havalimanı hattındaki metro 24 saat çalışacak.. ama bu size denk gelmez sanırım hocam..
  • @Eyvallah yek_ka, dönüş öyle olacak artık

@photo_canon1
    Metrobüsler geç saatlerde de çalışıyor bir tanıdıktan biliyorum. Ama emin olmak gerekir dediğin gibi. Çünkü gidiş dönüşte bu vasıtaya güveneceğim..
  • Metrobüs 7/24 çalışıyor onda sorun yok

Dönüş saat kaçta olcak bu arada?

EDIT: gece 1'den sonra yarım saatte bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 31 Mart 2012; 18:29:33 >
  • 1 gibi beklenir yarım saat tekrar teşekkür PlutosDaddy...

Metro olayını hiç girmesek Yenibosna- taksi-havalimanı şeklinde olayı tatlıya bağlayabilirz :)
  • Korsan taksi 60 liraya götürüyor bildiğim kadarıyla.
  • ust bostancı taksim otobusü kadıköyden geçiyor mu bilmem ama gece 3 4 e kadar göruyorum.

kendıni o saatte taksime atarbilirsen taksim meydandan havataş otobusleri var elmadağa giderken. Fiyatı uygun dgl 20 lira kişi başı alıyor.

2 3 kişiysen taksimden ataturk havalimanına taksi 45 tl civarı yazıyor bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

Korsan taksi 60 liraya götürüyor bildiğim kadarıyla.

Hımmm yani

@changemart Taksimde direk havalimanına giden 96t ler var.
    Ama baya yol tutar Metrobüsün hızına güveniyoruz bir yandan...

Bir de sirkeci-Yeşilyurt Banliyö tren hattı var 12 ye kadar.
    Ama Vapurla o saatte sadece Karaköye var.
    Bakalım artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.