Şimdi Ara

Gece gece sesi sonuna kadar açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne ya gecenin 2'sinde arabesk müziği sonuna kadar açmışlar, ne yapabiliriz buna?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.
  • Kendini Müslüm Baba'nın sesine bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Çevreciler ve Doğaseverler Kulübü
  • Çıkar tavana vur

" Yüreğimi bir kalkan bilip, sokaklara çıktım, kahvelerde oturdum çocuklarla konuştum, Sıkıldım dertlendim, dostlarımla buluştum. Bugün de ölmedim anne. Kapalıydı kapılar, perdeler örtük silah sesleri uzakta boğuk boğuk, bir yüzüm ayrılığa, bir yüzüm hayata dönük. Bugünde ölmedim anne. Üstüme bir silah doğruldu sandım, rüzgar beline dolandığımda bir dal, korktum, güldüm, kendime kızdım. Bugünde ölmedim anne. Bana böylesi garip duygular bilmem niye gelir, nereye gider. Döndüm işte, acı yüreğimden beynime sızar. Bugünde ölmedim anne. "
  • Dinle nolucak ne bu bati ozentiligi yaziklar olsun

CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE
    Nefs ü mâl ile n’ola kılsam cihânda ictihâd
    Hamdülillah var gazâya sad hezârân ragbetüm

Ey Mehemmed mu’cizât-ı Ahmed-i Muhtâr ile
    Umaram gâlib ola a’dâ-yı dîne devletüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece biraz
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Kedidir kedi. Mart ayı ya alem yapıyorlar.

[simage]http://i.imgur.com/M45OHen.jpg[simage]

Kapattılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 23 Şubat 2015; 1:49:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.