Şimdi Ara

GECE GECE MOTIVE OLMAK ISTEYENLER IÇERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soyle düşünün arkadaşlar turkceden 40 soruyu okuyacaksınız sonra tek tek paragraf olduğundan cevaplayacaksınız . Daha sonra matematik gelecek 2-3 kesir cevaplayacaksın kaldı 38 soru, sonra iki denklem çözeceksiniz, gerisi oran orantı ve problem çözme. geldik geometriye 3 ucgen 3 analitik çözeceksiniz. sonra fizikte 2-3 elektrik 1-2 hareket biraz enerji asit makine falan derken kimyadan iki üç mol sorusu bir kaç organik kimya ve iki tane çözelti hop sıra kalıtımda sonra ekoloji 3 tane bitki sorusu tabi bir kaç tane de hücre sorusu sonra rahatsınız .
    yani çok kendinizi zorlamayın aşağı yukarı ne çıkacağı belli !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oooo desene çalışmaya bile gerek yok gözümüz kapalı yaparız sağ ol kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 1 Ekim 2013; 23:52:31 >
  • Tabi ya,beyin bedava
    Ben bu motivasyonla yarın sabah sınava girsem derece yaparım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridersonthestorm -- 1 Ekim 2013; 23:55:31 >
  • İyi güzel yazmışsın ancak sınavda senin yazdığından daha kolay çıkıyor Ne bileyim mol analitik organik 2-3 elektrik 1-2 hareket demişsin
  • gece gece ne motivesi abi, yatin uyuyun yarin okul var.

• YGS den çıkınca morelim çok bozuk bir şekilde çıkacagıma o kadar eminim ki lys 1 den başka bir şeye güvenemiyorum
  • Yok abi bu böyle olmaz yarından tez dershanedeki kaydımı aldırcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler hepiniz çalışkan ve zeki çocuklarsınız . Iki üç problemden ya da bir doğrudan korkacak değilsiniz bu arada her ygs denemelerinde ve gerçeğinde çözelti mutlaka çıkıyor demedi demeyin !

• Beyler bu 2015 ci eleman ciddiye almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

Beyler bu 2015 ci eleman ciddiye almayın

+duzyatmissekiz

• Sınava girerken hedefin ilk 15 bin olarak gireceksin çıkarken barajı geçsem yeter aga lys de kasarım diyeceksin bunu yaz bir kenara.
  • Henry Moseley kullanıcısına yanıt
    ulan iyi güldürdün arkadas
  • Mezun gruptan biri olarak iyi güldüm kardeş sen bi girde görürsün üçgeni
  • Sen böyle mi motive oluyorsun? Ösym bu çarpar
  • quote:

Orijinalden alıntı: servanbekci

Soyle düşünün arkadaşlar turkceden 40 soruyu okuyacaksınız sonra tek tek paragraf olduğundan cevaplayacaksınız . Daha sonra matematik gelecek 2-3 kesir cevaplayacaksın kaldı 38 soru, sonra iki denklem çözeceksiniz, gerisi oran orantı ve problem çözme. geldik geometriye 3 ucgen 3 analitik çözeceksiniz. sonra fizikte 2-3 elektrik 1-2 hareket biraz enerji asit makine falan derken kimyadan iki üç mol sorusu bir kaç organik kimya ve iki tane çözelti hop sıra kalıtımda sonra ekoloji 3 tane bitki sorusu tabi bir kaç tane de hücre sorusu sonra rahatsınız .
    yani çok kendinizi zorlamayın aşağı yukarı ne çıkacağı belli !

Ben de böyle içimize dokunacak, duygulandıracak veya gaza getirecek bir hikaye bekliyordum. Yazılanlara bak ''GERİSİ ORAN ORANTI'' ne ya Zaten sınavın yarısını yazmamışsın bi' de kafaya takma diyorsun

3 inkılap 6 paragraf 2 denklem çözdünüz mü geriye kalıyor 149 soru. Kasmayın bu kadar abi. Gerek yok yani

• adam ygsde üçgende açılar soruluyor sanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BBA0C49E5 -- 2 Ekim 2013; 17:31:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.