Şimdi Ara

Gece 2'den Sabah 8'e kadar akk yok! (EN GÜNCEL BİLGİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce ttneti aradım gece 2'den sabah 8'e kadar akk yok desteklediği kadar hız alabilirsiniz benim olduğum yer 13 mbit destekliyor
    gün ortasında ise kota bittiği anda gün içindeki bağlantı hızınız 3mbite düşüyor en güncel bilgi budur.

• şimdi test yaptım hocam benim paket 16 mbitlik akk geçik güncellemişler 3tü 5e çıkmış.Gece 2'den Sabah 8'e kadar akk yok! (EN GÜNCEL BİLGİ)
  • Bu bilgi aylardır biliniyor zaten hocam ?
  • TTNET'te kota saçmalığı yok :) 16 mbit 200 gb internetim en kötü 5mbit e düşecek ve de 2-8 arası 16 müşteri hizmetleri ile konuştum da.
  • Vodafone Net kullanıyorum. Acaba 2-8 arasında AKK den yememesi için modemi resetlemek gerekir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02-08 arası kotadan sayılmaması için modemi yeniden başlatmamız gerekiyor mu?Yoksa kota girmesin şimdi durduk yerde
  • olmasa ne olacak hızım 100 mb olmasına ragmen şuan downloads hızım yerlerde sürünüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet 8 mb'te kadar derken!...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    Torrent indirmesi ise kaynaklara bağlı olarak hızlı indirebileceğiniz ortada. Daha iyi kaynaklardan daha hızlı indirirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Torrent indirmesi ise kaynaklara bağlı olarak hızlı indirebileceğiniz ortada. Daha iyi kaynaklardan daha hızlı indirirsiniz.

Hocam Torrent değil vip olarak güzel bir siteden download yapıyorum gece 2 den önce denediğimde 4-5 mbit görüyordum saygılar

• kota geldimi

• dün gece 2 de torrenti açtım sabah 7.55 tede pcyi kapattım şimdi baktım indirdiği gb yi kotaya yazmış nasıl oluyor bu iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARA*

dün gece 2 de torrenti açtım sabah 7.55 tede pcyi kapattım şimdi baktım indirdiği gb yi kotaya yazmış nasıl oluyor bu iş?

bendene durum aynı, ay sonundamı düşücek acaba
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    herkeste öyle galiba hocam siz olayı yanliş anlamışsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gun1

şimdi test yaptım hocam benim paket 16 mbitlik akk geçik güncellemişler 3tü 5e çıkmış.Gece 2'den Sabah 8'e kadar akk yok! (EN GÜNCEL BİLGİ)

Hocam 16 mb kullanıyorum bende 31 ms ping ve 0.65 yen daha iyi upload hızım olmadı sizin paketiniz iss niz endir bir bilgi verebilir misiniz?

• FreeRun kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de oldu. Bende biraz önce Turk Telekom ile görüştüm. Onlara gelen dökümanlarda "Şu an bu konu üzerinde çalıştıklarını ve bu sürede saat 2 - 8 arasının genel kotada gözükeceği, akn kısmına etki etmeyeceği" söylenmiş. Bunun içinde bu 2 değeri kota ekranında ayırıp saat 2 ile 8 arasını saat bazlı kota olarak ölçüp göstereceklermiş. Yani 2 ile 8 arasını 1'er saat arayla ölçecekler. Bu da 8'den sonrasında modemi resetlemezsek bir önceki saatten yansıyacaksa bile en fazla son 1 saati yansıyacak diye bakıyorum ben olaya. İnşallah bu olaylar doğrudur diye umut ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin_1903

quote:

şimdi test yaptım hocam benim paket 16 mbitlik akk geçik güncellemişler 3tü 5e çıkmış.Gece 2'den Sabah 8'e kadar akk yok! (EN GÜNCEL BİLGİ)

Hocam 16 mb kullanıyorum bende 31 ms ping ve 0.65 yen daha iyi upload hızım olmadı sizin paketiniz iss niz endir bir bilgi verebilir misiniz?

Türk Telekom denen illeti kullanıyorum. Kullandığım paket bu şekilde 23 ay oldu 29 mayısta taahhüt bitecek. Ama hiç memnun değilim yaklaşık son 13-14 aydır akşamları 100 üzeri pingle kullandım. Son 2 gündür akşamları dahil ping olmuyo internet güzelleşti. Sizin sorun belki altyapı kaynaklıdır, belki modem kaynaklıdır, belki de apartmandaki ankastreden modeme kadar gelen kabloda da sorun olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin_1903

quote:

Türk Telekom denen illeti kullanıyorum. Kullandığım paket bu şekilde 23 ay oldu 29 mayısta taahhüt bitecek. Ama hiç memnun değilim yaklaşık son 13-14 aydır akşamları 100 üzeri pingle kullandım. Son 2 gündür akşamları dahil ping olmuyo internet güzelleşti. Sizin sorun belki altyapı kaynaklıdır, belki modem kaynaklıdır, belki de apartmandaki ankastreden modeme kadar gelen kabloda da sorun olabilir.

Turkcell SO 16 mb 75 gb Akk her şey aynı siz daha ucuza kullanıyorsunuzdur, TTnet o konuda iyidir.

Benim sorun neden bilmiyorum ama 400 e 150 ye uçtuğunu da bilirim.

• 13gby görünüyor kotaya yansıtılar. İndirmeye devam edecem mecbur kotadan düşecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki benim bir sorum var. Ben 24 mbit 75 gbAkn paket kullanıyorum. Örneğin ben 75 gbyi kullandım ve hiz 8mbite azaltıldı. Gece 2 ile 8 arasında tekrar 24 mbit hız üzerinden mi hizmet alacam? Yoksa 8 mbit üzerinden mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sananebananeonane -- 1 Mayıs 2017; 16:37:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebunyasun

Peki benim bir sorum var. Ben 24 mbit 75 gbAkn paket kullanıyorum. Örneğin ben 75 gbyi kullandım ve hiz 8mbite azaltıldı. Gece 2 ile 8 arasında tekrar 24 mbit hız üzerinden mi hizmet alacam? Yoksa 8 mbit üzerinden mi?

24 mbps tabiki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.