Şimdi Ara

Geç gelen pişmanlık (KIZ KONUSU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumlarda hep tartışıyoruz kızların manasız kibirleri hakkında. Bakın bugün öylesine vakit öldürmek için itiraf.com da surf yapıyodum. Platonik bölümünde 5 tane sazan yakaladım, hem de peşi sıra. illa yelkenleri suya indirmek için yaşın 30'a dayanması veya geçmesi mi gerekiyor?

çatırkız, Kadın , 29 , Çanakkale

1 sene
    Sana "Seni unutmam bir yıl sürer." demiştim. Onca sene geçti, yerine birini koymayı bırak, seni yaşamadığım bir an bile olmadı Ogün. Lütfen beni özle.

--------------------------------------------------------------------------------

kötükızımişte, Kadın , 28 , Antalya

Aşk
    Ben sana ilk görüşte aşık olmuştum ama ilişkimiz boyunca sana hiç söylemedim, hep sonradan sevdim seni dedim. Şımarmanı istemedim sadece. Şimdi yoksun yanımda keşke olsan ve istediğin kadar şımarsan!

--------------------------------------------------------------------------------

geckalanask, Kadın , 28 , Tekirdağ

Geç kalan aşk
    Yıllar, kalbimden seni söküp atmak yerine aşkımı gün ve gün kuvvetlendirdi. Çorlu’nun masumu, yeni sanayinin müdavimi, artık C5’i olan Erol; bensiz mutlu musun?

rumuzsuzkadın, Kadın , 28 , İstanbul

Gökhan duy artık
    Seni hiç unutamıyorum Gökhan'ım, sana ulaşmak için neleri göze aldığımı bir bilsen... Ama sen bir kez olsun yüzüme bakmadın. Lütfen 1 Kasım'daki kongrede bari yanıma gel; "İtirafını okudum" de. Bu bile bana yeter.

bukleligüzel, Kadın , 31 , İstanbul

Hala seni bekliyorum
    Faruk, hala peşindeyim, haberin olsun. O yemyeşil gözlerine bakarak sana çok güzel kelimeler söylemek istiyorum. Lütfen burada ol. Başka türlü sana nasıl ulaşacağımı bilmiyorum.

http://www.itiraf.com/platonikim/1/1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 29 Ekim 2008; 1:07:59 >

• sevmek sevilmek hatirlamak hatirlanmak ne güzel seymis
  • Bu konu bir kez up'lanmayı hakediyo, ziyan olmasın
  • güzel bir paylaşım.umarım buradaki(varsa) aklı havalarda uçan genç kızlara örnek olur.Ottan çöpten sebeplerle sevdiklerini yaralamazlar sonrasunda bir ömür boyu kahrede kahrede yaşamasıda var.
    Yukarıdaki mesajlardakilerden hiçbirisi ben değilim olmayı veya birtanesinin bana yazılmış olmasını isterdim.
    Eğer sesimi duyuyorsan sende bana yaz(eskiden --> alemin_krosu)
  • nedense bu konuyu okuyunca aklıma flash tv de ki böğüren adam geldi
  • Ahh ahh zamanında Allah bilir ne canlar yakmışlardır nice gence belki boş yere ümit verip sallamadılar belki birinin ahı tutmuştur Neden insan bir şeylerin değerlerini anlamak için kaybetmesi gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Geç kalan aşk
    Yıllar, kalbimden seni söküp atmak yerine aşkımı gün ve gün kuvvetlendirdi. Çorlu’nun masumu, yeni sanayinin müdavimi, artık C5’i olan Erol; bensiz mutlu musun?

• quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

quote:

Geç kalan aşk

Geç gelen pişmanlık (KIZ KONUSU)

herif aracın sağ koltuğuna 18'lik çıtırı atmıştır çoktan

• Tabi 25'ten sonra yüzde çizgiler ortaya çıkınca kadınların hayattaki en önemli silahları çekicilik ve güzellik azalmaya başlıyor.İleride kimsenin onları beğenmeyeceğini düşünüp eskiden yüzüne bakmadıkları erkeklerin peşine düşüyorlar.Hele o önceden beğenmediği adam ufak bir servet edinmişse ve gelecek vadediyorsa olay bitmiştir.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.