Şimdi Ara

Gebze-Fethiye Güzergah Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısmetse eşim ile eylülde fethiye'ye kendi aracımızla tatile gideceğiz. Tek şoför olarak gece yola çıkacağız. Ancak hangi güzergahtan gitmeliyim henüz karar veremedim, mesafe olarak adapazarı-bileceik-bozüyük-kütahya-afyon-burdur daha kısa olarak biliyorum ama bu yolu daha önce hiç kullanmadım. Bu yolu yakın zamanda kullanan arkadaşlar varsa hem yol çalışmaları konusunda hem de yol kalitesi ve gece sürüş açısından bir değerlendirme yaparlarsa çok sevinirim.

Diğer alternatif bursa-balıkesir-izmir-aydın-muğla istikametinde ise aydın-çine'ye kadar gittim ama daha sonrası hakkında bilgim yok.

Bu konuda tavsiyelerini paylaşan arkadaşlara müteşekkir olacağım.

• Bende 1 Eylülde Fethiyeye gideceğim. Araba ile mi yoksa otobüs ile gitme konusunda kararsızım. Biraz araştırdığımda "adapazarı-bileceik-bozüyük-kütahya-afyon-burdur " düzergahı bana mantıklı gibi geldi. İzmir düzergahı biraz uzun gibi.
    Giden arkadaşların yorumları daha yararlı olacak gibi.
  • Bende 1 Eylül'de istanbuldan Fethiye ye kendi aracımla
    gideceğim. Sakarya'dan aşağı oradan Burdur üzerinde Fethiye. Araştırdım bu seçenekte karar kıldım. Yol daha kısa ve güzelmiş. İzmir üzeri yol daha iyi olabilir fakat cok uzak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.