Şimdi Ara

Gearomancer Steam sayfamız hakkında fikirlerinizi almak isteriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

PC / Steam için Gearomancer adında bir bullet hell / action roguelite oyun geliştiriyoruz.

Şu anda Bullet Fest sürecindeyiz ve Steam sayfamızdan bir ekran görüntüsü paylaşmak istedik. Uzun süre aynı projeye bakınca bazı detayları fark etmek zorlaşıyor, bu yüzden dışarıdan gözle yorum almak bizim için önemli.

Sizce Steam sayfamızdaki görsel sunum, oyunun türünü ve atmosferini yeterince yansıtıyor mu?

Yorumlarınızı duymak isteriz. Şimdiden teşekkürler.

Steam sayfamıza göz atmak isteyenler için:

Gearomancer Steam Sayfası

Oyunu ilginç bulursanız wishlist’e eklemeniz geliştirme sürecinde bize destek olur.

• Arayüzde, yetenek ağacı vs. olan kısım dahil çoğu öyledir muhtemelen; çok altın varak gördüm ve rahatsız etti biraz açıkçası. Nasıl çözülür önerim yok ama sadece onu belirtebilirim.

Bir de örnek olarak Hades ve Brotato'ya benzediğini söylüyor Steam. Ama ekran görüntülerinden bazılarında kamera açısı ve Brotato, VS, Hades gibi görünüyor, hoş da duruyor; bazı ekranlarda ise karaktere çok yakın görünüyor. O açı oynarken olacaksa mesela çok yakın hissettirdi bana. Uzak açıya nazaran o yakın açıyı görünce tuhaf hissettim yani. (4 ve 6. fotoğraf)

Harita, düşmanlar ve çevredeki ögeler muhteşem görünüyor çok beğendim. Ana karakterimiz (Harry Potter diyeyim şimdilik) sanki tam oraya uymuyor. Oraya ait biri gibi değil görüntü olarak. Kıyafet renginden mi (4. fotoğraf, çevreyle çok yakın renkler) tipinden mi, ten renginden mi emin değilim. Belki değişecebilir/değişecektir bilmiyorum.

Gözüme çarpanlar bunlar oldu en başta. Oyunu da istek listeme ekledim. Fiyatı bütçeme uyarsa da alıp deneyeceğim.

Bol şanslar diliyorum şimdiden.

İŞLEMCİ AMD Ryzen 7 7800X3D EKRAN KARTI PNY 5070 ANAKART Gigabyte B850 Gaming X RAM Patriot Viper (2x16) CL30 KASA Lian Li Lancool III SIVI SOĞUTUCU MSI MAG CoreLiquid A13 360 MONİTÖR ASUS VG279QL1A KLAVYE Aula Win68 HE MAX MOUSE Logitech G Pro Wireless KULAKLIK Steelseries Arctis Nova 5X

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.