Şimdi Ara

Oyun İndirme Sitesi Yaptım görüşlerinizi bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir aklımda olan bir projeyi sonunda hayata geçirdim ve sizinle paylaşmak istedim.

Trendoyunlar.com — PC ve Mobil oyun indirme platformu.

Ne sunuyor?

PC, Android ve iOS platformlarındaki popüler oyunları tek çatı altında topladım. Her oyun için indirme linkleri, teknik bilgiler, kullanıcı yorumları ve 5 üzerinden puanlama sistemi mevcut. Şu an 95'ten fazla oyun var, her gün düzenli olarak yenileri ekleniyor.

En beğendiğim özellik ise sistem gereksinimleri test aracı. İşlemci çekirdek sayısı, RAM miktarı ve ekran kartı bilgilerini girince "bu oyun bilgisayarımda çalışır mı?" sorusunu 15 saniyede yanıtlıyor. Özellikle eski veya orta segment bilgisayar kullananlar için faydalı olacağını düşünüyorum.

Neden böyle bir şeye ihtiyaç duydum?

Türkçe kaynaklarda güvenilir, temiz ve hızlı bir oyun indirme sitesi bulmak giderek zorlaşıyor. Reklam bombardımanı, yanıltıcı linkler ve yavaş sitelerden bıktım ve muhtemelen siz de.

Henüz yolun başındayız, eksiklerimiz vardır. Hangi oyunları görmek istediğinizi, neyi beğenip neyi beğenmediğinizi yorumlara yazarsanız çok memnun olurum. Her geri bildirimi dikkate alıyorum.

Ayrıca sistem gereksinimleri testini mutlaka deneyin. Örnek: GTA 5 (Grand Theft Auto V) Sistem Gereksinimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsonsuzluk -- 2 Haziran 2026; 17:25:36 >

• Klasik yapay zeka sitesi. Arayüzü değiştirmekle başlayabilirsiniz onun dışında önerebileceğim bir şey yok.

İŞLEMCİ AMD Ryzen 7 7800X3D EKRAN KARTI PNY 5070 ANAKART Gigabyte B850 Gaming X RAM Patriot Viper (2x16) CL30 KASA Lian Li Lancool III SIVI SOĞUTUCU MSI MAG CoreLiquid A13 360 MONİTÖR ASUS VG279QL1A KLAVYE Aula Win68 HE MAX MOUSE Logitech G Pro Wireless KULAKLIK Steelseries Arctis Nova 5X
  • altmisbirbucuk kullanıcısına yanıt

Arayüz konusunda çalışmalar devam ediyor. Şu anda Koyu ve Açık mod var. Ayrıca eklenen her bir oyun insan kontrolünde. Sitenin asıl değeri içerikte: oyun resimleri, sistem gereksinimleri testi, detaylı oyun bilgileri ve oyun indirme linklerinin çeşitliliği. Geri bildirim için teşekkürler. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsonsuzluk -- 2 Haziran 2026; 17:35:15 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.