Şimdi Ara

gcube 1gb 4850 mi? 512 mb his ıcq4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar sızce bu gcube 1gb hd 4850 nasıldır kullanan varmı hıs ıcq4 dahamı ıyıdır yoksa bukadar para vermeyıp 9600gt mi almalı kafam cok karıstı bugun alıcam kartı lutfen yardımcı olurmusunuz su andakı kartım palit 8600gt sonıc 3gb ram amd 5200x2 işlemci asus m2nslı-deluxe anakart sılwerpower 400watt guc kaynagı

oyun oynuyorum ama cok fazla degıl dıablo 3 ve gta4 de sorun yasamayacagım bı kart olsun ıstıyorum ama onun dısında vıdeo render after effect flash photo shop kullanıyorum
    gcube 1gb hd 4850
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2417

axel 9600gt
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2302

palit 9600 gt sonıc
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2251

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flow -- 17 Eylül 2008; 12:45:09 >

• 1gb gecube
  • quote:

1gb gecube

+1 ayrıca bunu alan yokmu hiç kimse bi incelemesini yapsak bende ciddi ciddi düşünüyorumda..
  • gecube 1gb hd 4850 açık ara önde duruyor
    Ama fazla para vermek istemiyorsan trailerdan izledğim grafiklere ve diğer oyunlarda verdiği performansa göre
    dıablo 3 ve gta4 oyunları için axle 9600 gt de yeterli olur diye düşünüyorum
    Not: Ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi gecube 1gb hd 4850 incelemesi olsa çok iyi olurdu 512 lik modelinde 3-5 fps yukarı verse (düşük ve medium çözünürlüklerde) kafi zaten )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99hellboy -- 17 Eylül 2008; 16:11:19 >
  • herkeze cok tesekkurler gcube 1gb hd4850 aldım vaktı olursa buraya goruslerımı yazarım cunkı format falan atmam gerek bu arada gıgatek de 6 taksıt 303 ytlye geldı almak ısteyenlerın dıkkatıne
  • quote:

Orjinalden alıntı: flow

herkeze cok tesekkurler gcube 1gb hd4850 aldım vaktı olursa buraya goruslerımı yazarım cunkı format falan atmam gerek bu arada gıgatek de 6 taksıt 303 ytlye geldı almak ısteyenlerın dıkkatıne

kararınız yerinde olmuş,hayırlı olsun güle güle kullanın
  • uzun bi aradan sonra tekrar sizinleyim görünüşe göre çok şey değişmemiş akadaşım 1 gb yorumlarını bekliyoruz bende merak ettim video incelemeye bakayım neler var yeni ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecube modeli uçak gibi ses çıkarıyor deniyordu onuda yazarsan bi sahibinden duyalım
  • bench isterim
  • bende uzun arayışlardan sonra 1 gb gecube de karar kıldım ve bekledim... ve bugün siparişim verdim gigatekden ... 6 taksit 303 ytl...
    bakalım yarın geliyor inşallah hayırlısı olur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: yesilli

bende uzun arayışlardan sonra 1 gb gecube de karar kıldım ve bekledim... ve bugün siparişim verdim gigatekden ... 6 taksit 303 ytl...
    bakalım yarın geliyor inşallah hayırlısı olur....

İyi yapmışın dostum.Güle güle 30 fps üstünde kullan
  • Bende 3 gün önce sipariş vermiştim şu anda kargoda yarın elimde olacak. Yanlız çok fazla test edemem. İsteyene vantage testi ve ısı değerlerini verebilirim.
  • arkadaşlar artık şu test sonuçlarını verseniz hiç fena olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray6774 -- 18 Eylül 2008; 16:04:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.