Şimdi Ara

[GB] [2.3.4] X-GAMER [V1.8] [Neo/Arc/S/Pro] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
9.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: sizci

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Romdan izlenimlerimi paylaşmak istiyorum izniniz olursa.

Ram kullanımı çok çok iyi. 50 app yüklü ve 30 mb ram yiyen canlı duvar kağıdı koydum böyleyken 180 mb ram boş oluyor. Tabi ram booster kullanmanız gerek. Internet performansı çok iyi. Sayfa geçişleri muazzam. Yalnız Xperia klavyeyi oldum olası sevemedim. Bildirim çubuğunda ki kısayollar tam yerinde olmuş. Ses kalitesi diğer costum romların çok çok üstünde. Çok iyi bir kernelle tam performans alabilirsiniz. Gerçekten kernelin etkiside çok büyük. Mükemmele yakın bir rom. Gb altyapısını kullanması da ayrı bir artı puan. Romu yüklememde yardım eden herkese teşekkürler. Rom yağ gibi akıyor.

neleri nasıl yaptığını hiç birsey bilmeyen birine resimlerle anlatabılırmısın.
    gerenleride tek bıyere yukleyerek.

Valla ilk baştan başlamak gerekiyor. Benden daha bilgili arkadaşlar var forumda isterseniz onlara sorun bende onlardan öğrendim zaten. Bootlader kilidiniz açıksa kısaca anlatabilirim.

anlatırsanız memnun kalırım. yanlız acık anlatın kısaca sunu yuklu sunu yap demessenız ıyı olur. en guzelı resımle anlatmaktır benım dısındada konuyla ılgılenen arkadaslar olabılır . onlarda yararlansın.

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm

Buyrun burada her türlü anlatım mevcut.

malesef anlamadım saol yınede yardımların için

Neresini anlamadın? Yardımcı olmaya çalışırım.

benım tel bılgılerı
    modelno: lt18i
    android sürüm:4.2
    ana bant sürüm:8x55a-aaabqoazm-203028d-64
    çekirdek sürüm:2.6.32.9-perf
    derleme no:xperia ice bean 4.2

2 gün uğraşıp bu forumdan bunu yükledim.kilidi falan açık superuser çalışıyor. titanium backup çalışıyor ama ben hiç kullanmadım.
    şimdi burda bahsedilen programı benim telefona yüklemek için hangi progrmı nasıl kullanacağım.extra neler yapacağım klavye yüklemeden bahsetmişler, wifi çalışmıyor demişler.

• yeni güncelleme gelir mi yakınlarda ? Xperia Z nin geçiş efektleri launcher vs falan güzel olurdu.
  • Arkadaşlar birşey diyeceğim. Tamam rom çok hızlı ama telefon açıldıktan 1-2 dakika sonra telefon kendine geliyor. Bütün çalışan uygulamalar telefon açıldıktan 1-2 dakika sonra açılmaya başlıyor. Çok kötü bir sorun benim için.

edit: ROMdan vazgeçmek üzereyim. Buna bir çözümünüz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 15 Şubat 2013; 22:44:07 >
  • quote:

Arkadaşlar birşey diyeceğim. Tamam rom çok hızlı ama telefon açıldıktan 1-2 dakika sonra telefon kendine geliyor. Bütün çalışan uygulamalar telefon açıldıktan 1-2 dakika sonra açılmaya başlıyor. Çok kötü bir sorun benim için.

edit: ROMdan vazgeçmek üzereyim. Buna bir çözümünüz var mı?

room toolbox tan başlangıçta çalışanları kapat ayarı var.. diğer konuşmalara göz atsaydın görürdün
  • ARkadaşlar telefonu bir türlü mtp moduyla bağlayamıyorum. Bu yüzden de flastool ile yazılım da atamıyorum. :S Nasıl yapabilirim bu işi :S
  • O Kadar uğraştım kamera görüntüsünü düzeltmeye çözemedim sanırım romdan kaynaklanan bir sorun .

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar burdaki romu indirsinler.

http://www21.zippyshare.com/v/39885334/file.html Konunun tamamını arayanlar .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1905575

Teşşekürler paylaşım icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okansi -- 4 Mart 2013; 20:13:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okansi

O Kadar uğraştım kamera görüntüsünü düzeltmeye çözemedim sanırım romdan kaynaklanan bir sorun .

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar burdaki romu indirsinler.

http://www21.zippyshare.com/v/39885334/file.html Konunun tamamını arayanlar .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1905575

Teşşekürler paylaşım icin.

Hiçbir patch kurmayınca kamera sorunsuz çalışıyor.

• Yeni sürüm 2.0 çıkmış

Change Log V2.0
    System apps update (SuperSu,GooglePlay,ATK,LuckyPatcher,TitaniumBacku p)
    Re-tweaked build.prop for all devices (use patch v2.0 for new rom version)
    Improved GPU performance
    Run SuperSU after boot

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32017804&postcount=2
  • şuan xperia arc s cihazımda doomkernel v22 ve xgamer rom 1.8 kurulu cihazım düzgün sekilde calısıyordu ancak xloud acılmıyor ve son 1 haftadır baya yavasladı çok fazla kitlenmeye basladı

xgamer 2.0 ı indirip zipi hafıza kartıma atıp install zip yapsam yeterli olurmu yoksa tüm işlemleri en bastan mı yapmam gerekiyor ?
    veya bana önerebileceginiz guncel ve stabil farklı bi rom varmı ?
    cevap verenlere şimdiden tesekkürler
  • 2.1 sürümü 1 2 güne çıkar.

[GB] [2.3.4] X-GAMER [V1.8] [Neo/Arc/S/Pro]  [GB] [2.3.4] X-GAMER [V1.8] [Neo/Arc/S/Pro]

• peki o zaman 2.1 i bekliyim

2.1 cıkınca işlemlere nerden baslamam gerekiyor
    en bastan mi yoksa sadece cwm den formatlayip install zip yapsam olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BacKStyL

peki o zaman 2.1 i bekliyim

2.1 cıkınca işlemlere nerden baslamam gerekiyor
    en bastan mi yoksa sadece cwm den formatlayip install zip yapsam olurmu ?

aynen cwmden formatlayıp zipli dosyayı yükleteceksiniz. Problem olması durumunda ilk önce yedek alın ki sıkıntı yaşamayın.
  • cwm den formatlayıp komple x-gamer 2.0 i ve arc s patch ini kurdum ama sistem cok yavas google play e girmiyor programlarda (rehberde bile) cihaz kitleniyor ve wi-fi acılmıyor (ayarlardan wifi yanindaki tiki işaretliyorum 2 saniye sonra hata yazıyo ve tik kalkıyo )
    benmi bi yerde hata yapıyorum acaba diye dusundum ama 1.8 i yuklerken bi sikinti yasamamistim

3 defa denedim performans alamayınca sistemin en son aldıgım yedegine geri dondum 1.8 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Yeni sürüm 2.0 çıkmış

Change Log V2.0
    Improved GPU performance
    Run SuperSU after boot

Bu romdaki oyun performansı cm10 dan daha mı iyi. Eğer öyleyse buna geçeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Yeni sürüm 2.0 çıkmış

Change Log V2.0
    Improved GPU performance
    Run SuperSU after boot

Bu romdaki oyun performansı cm10 dan daha mı iyi. Eğer öyleyse buna geçeceğim

Denemediğim için bir şey diyemeyeceğim xda'da denk geldi kullananların haberi olsun diye paylaşmıştım burada.

• Sonunda X-Gamer rom Xperia Ray icin de cikti. Acikcasi denemek istiyorum ama FXP 216 tabanli Super Jelly Bean rom da iyi.

Bu ROM'da internet hizi nasil, kamera iyi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super Jelly Bean romda çalışan uygulamalar kısmı açıkken ekran görüntüsü alıp buraya koyar mısın? Hangi uygulamalarla ne kadar ram kaldığını merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 26 Nisan 2013; 15:02:35 >
  • Arkadaşlar bu romu kullanan kişiler bana Antutu ve Quadrant Benchmark sonuçlarını verebilir mi?

FXP207 BENCHMARK SONUCU
     [GB] [2.3.4] X-GAMER [V1.8] [Neo/Arc/S/Pro]
  • quote:

Super Jelly Bean romda çalışan uygulamalar kısmı açıkken ekran görüntüsü alıp buraya koyar mısın? Hangi uygulamalarla ne kadar ram kaldığını merak ettim.

Google Apps paketini yükleyip açtıktan sonra görünen değerler:

[GB] [2.3.4] X-GAMER [V1.8] [Neo/Arc/S/Pro]
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.