Şimdi Ara

[GB] [2.3.4] X-GAMER [V1.8] [Neo/Arc/S/Pro] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
9.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Bu romda 2.3.4 mü yüklü, 2.3.7 mi?

Gingerbread 2.3.7
  • Beyler ilk mesajda ki eklentileri cmwden mi yükleyeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

[GB] [2.3.4] X-GAMER [V1.8] [Neo/Arc/S/Pro]

ben verdiğin klavyeyi system/app attım izinleir değişmeye ihtiyaç varmı?ben attım teli yeniden başlattım olan klavyede kayboldu şuan swiftkey yüklü memnun değilim ondan o klavyyei nasıl aktif ederim

izinleri değiştir yoksa çalışmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CloneTrooper

quote:

Gingerbread 2.3.7

hayır.. 2.3.4 bu rom

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1958536

Bu walkman Neoya yüklenmez demi içim gitti valla
  • quote:

quote:

quote:

ben verdiğin klavyeyi system/app attım izinleir değişmeye ihtiyaç varmı?ben attım teli yeniden başlattım olan klavyede kayboldu şuan swiftkey yüklü memnun değilim ondan o klavyyei nasıl aktif ederim

izinleri değiştir yoksa çalışmaz

izinler nasıl olacak?

• Link2sd ile ex3 alanı oluşturdum telefonu kapattım açtım uygulamalar yüklenmedi neredeyse 50-60 app yüklüydü. Napmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Link2sd ile ex3 alanı oluşturdum telefonu kapattım açtım uygulamalar yüklenmedi neredeyse 50-60 app yüklüydü. Napmam lazım?

link 2 nin ayarlarindan linkleri tekrar olusruru tiklayin ayarlarini otomatik linkle acik olsun en ideali link2 kurup uygulamalari bastan yuklemek

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

Link2sd ile ex3 alanı oluşturdum telefonu kapattım açtım uygulamalar yüklenmedi neredeyse 50-60 app yüklüydü. Napmam lazım?

link 2 nin ayarlarindan linkleri tekrar olusruru tiklayin ayarlarini otomatik linkle acik olsun en ideali link2 kurup uygulamalari bastan yuklemek

Zaten öyle yaptım hocam bütün uygulamaları baştan yüklemiştim. Ama bu romun şu sıkıntısı var; Telefon açıldıktan sonra 1 dakika kendine gelmesi gerekiyor. Superuser bile izinleri telefon açıldıktan 1 dakika sonra veriyor.

• quote:

quote:

quote:

Zaten öyle yaptım hocam bütün uygulamaları baştan yüklemiştim. Ama bu romun şu sıkıntısı var; Telefon açıldıktan sonra 1 dakika kendine gelmesi gerekiyor. Superuser bile izinleri telefon açıldıktan 1 dakika sonra veriyor.

super user ayarlarindan bilgilendirmeyi kapat

• system\app e attığım klavyenin izinlerini nasıl yapmam lazım klavyesiz kladım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

super user ayarlarindan bilgilendirmeyi kapat

Birşey faketmedi ne yazık ki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CloneTrooper

quote:

Gingerbread 2.3.7

hayır.. 2.3.4 bu rom

Yok yüklendikten sonraki sürüm 2.3.7 olarak değişiyor ayarlarda onu demek istedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sizci

quote:

quote:

quote:

Romdan izlenimlerimi paylaşmak istiyorum izniniz olursa.

Ram kullanımı çok çok iyi. 50 app yüklü ve 30 mb ram yiyen canlı duvar kağıdı koydum böyleyken 180 mb ram boş oluyor. Tabi ram booster kullanmanız gerek. Internet performansı çok iyi. Sayfa geçişleri muazzam. Yalnız Xperia klavyeyi oldum olası sevemedim. Bildirim çubuğunda ki kısayollar tam yerinde olmuş. Ses kalitesi diğer costum romların çok çok üstünde. Çok iyi bir kernelle tam performans alabilirsiniz. Gerçekten kernelin etkiside çok büyük. Mükemmele yakın bir rom. Gb altyapısını kullanması da ayrı bir artı puan. Romu yüklememde yardım eden herkese teşekkürler. Rom yağ gibi akıyor.

neleri nasıl yaptığını hiç birsey bilmeyen birine resimlerle anlatabılırmısın.
    gerenleride tek bıyere yukleyerek.

Valla ilk baştan başlamak gerekiyor. Benden daha bilgili arkadaşlar var forumda isterseniz onlara sorun bende onlardan öğrendim zaten. Bootlader kilidiniz açıksa kısaca anlatabilirim.

anlatırsanız memnun kalırım. yanlız acık anlatın kısaca sunu yuklu sunu yap demessenız ıyı olur. en guzelı resımle anlatmaktır benım dısındada konuyla ılgılenen arkadaslar olabılır . onlarda yararlansın.

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm

Buyrun burada her türlü anlatım mevcut.

malesef anlamadım saol yınede yardımların için

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Romdan izlenimlerimi paylaşmak istiyorum izniniz olursa.

Ram kullanımı çok çok iyi. 50 app yüklü ve 30 mb ram yiyen canlı duvar kağıdı koydum böyleyken 180 mb ram boş oluyor. Tabi ram booster kullanmanız gerek. Internet performansı çok iyi. Sayfa geçişleri muazzam. Yalnız Xperia klavyeyi oldum olası sevemedim. Bildirim çubuğunda ki kısayollar tam yerinde olmuş. Ses kalitesi diğer costum romların çok çok üstünde. Çok iyi bir kernelle tam performans alabilirsiniz. Gerçekten kernelin etkiside çok büyük. Mükemmele yakın bir rom. Gb altyapısını kullanması da ayrı bir artı puan. Romu yüklememde yardım eden herkese teşekkürler. Rom yağ gibi akıyor.

neleri nasıl yaptığını hiç birsey bilmeyen birine resimlerle anlatabılırmısın.
    gerenleride tek bıyere yukleyerek.

Valla ilk baştan başlamak gerekiyor. Benden daha bilgili arkadaşlar var forumda isterseniz onlara sorun bende onlardan öğrendim zaten. Bootlader kilidiniz açıksa kısaca anlatabilirim.

anlatırsanız memnun kalırım. yanlız acık anlatın kısaca sunu yuklu sunu yap demessenız ıyı olur. en guzelı resımle anlatmaktır benım dısındada konuyla ılgılenen arkadaslar olabılır . onlarda yararlansın.

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm

Buyrun burada her türlü anlatım mevcut.

malesef anlamadım saol yınede yardımların için

Neresini anlamadın? Yardımcı olmaya çalışırım.

• beyler kalvyenin izinlerini n dizilimi nasıl olacak biri yardımcı olsun 3 gündür yazıyorum
  • gerçekten bu rom harika dostum

• quote:

beyler kalvyenin izinlerini n dizilimi nasıl olacak biri yardımcı olsun 3 gündür yazıyorum

git googleda ara
  • quote:

quote:

beyler kalvyenin izinlerini n dizilimi nasıl olacak biri yardımcı olsun 3 gündür yazıyorum

git googleda ara

ben burda çok kişiye yardım ettim şimdi de yardıma ihtiyacım var ve kimsede yardımcı olmuyor üstelik bide gelip git google ara diyorsun ne senin nede başkasının yardımını itemiyorum bu konuda artık
  • quote:

quote:

quote:

git googleda ara

ben burda çok kişiye yardım ettim şimdi de yardıma ihtiyacım var ve kimsede yardımcı olmuyor üstelik bide gelip git google ara diyorsun ne senin nede başkasının yardımını itemiyorum bu konuda artık

biraz araştırsan o kadar basit şeyi bulabilirsin.. klavye elinin altında çok zor birşey değil..herkes kendine

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.