Şimdi Ara

[GB] [2.3.4] X-GAMER [V1.8] [Neo/Arc/S/Pro] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
9.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BacKStyL

cwm den formatlayıp komple x-gamer 2.0 i ve arc s patch ini kurdum ama sistem cok yavas google play e girmiyor programlarda (rehberde bile) cihaz kitleniyor ve wi-fi acılmıyor (ayarlardan wifi yanindaki tiki işaretliyorum 2 saniye sonra hata yazıyo ve tik kalkıyo )
    benmi bi yerde hata yapıyorum acaba diye dusundum ama 1.8 i yuklerken bi sikinti yasamamistim

3 defa denedim performans alamayınca sistemin en son aldıgım yedegine geri dondum 1.8 e

XDA'da Wi-Fi için şöyle bir açıklama eklenmiş:

CWM'den kurup yeniden başlattınız. Cihaz açıldı. 5 dk bekleyip baştan başlatın. Wi-Fi çalışacaktır. Böyle yapmazsanız çalışmayabilir demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkb

quote:

cwm den formatlayıp komple x-gamer 2.0 i ve arc s patch ini kurdum ama sistem cok yavas google play e girmiyor programlarda (rehberde bile) cihaz kitleniyor ve wi-fi acılmıyor (ayarlardan wifi yanindaki tiki işaretliyorum 2 saniye sonra hata yazıyo ve tik kalkıyo )
    benmi bi yerde hata yapıyorum acaba diye dusundum ama 1.8 i yuklerken bi sikinti yasamamistim

3 defa denedim performans alamayınca sistemin en son aldıgım yedegine geri dondum 1.8 e

CWM'den kurup yeniden başlattınız. Cihaz açıldı. 5 dk bekleyip baştan başlatın. Wi-Fi çalışacaktır. Böyle yapmazsanız çalışmayabilir demiş.

cevabın için tesekkürler hiç dikkatimi cekmemişti acıkama tekrar bakınca gordum şimdi
    aksam evde tekrar denerim

• quote:

quote:

dun gece 11 den beridir kullaniyorum 2.0 i en az 20 defa kapatıp actım telefonu ama hala wi-fi acilmiyor

• quote:

dun gece 11 den beridir kullaniyorum 2.0 i en az 20 defa kapatıp actım telefonu ama hala wi-fi acilmiyor

X-gamer'ı BL kilidi açmadan denedim. Atomic GB gibi akıcı gelmedi bana, geri döndüm. Bİr de onu denemeni öneririm. Mümkünse 5.0'a bak.
  • quote:

quote:

X-gamer'ı BL kilidi açmadan denedim. Atomic GB gibi akıcı gelmedi bana, geri döndüm. Bİr de onu denemeni öneririm. Mümkünse 5.0'a bak.

tavsiye için tesekkürler bu aksamda atomic gb i denerim
  • atomic gb 7.0 var indiriyorum suan fark edermi 5.0 i arastiriyimmi?
  • quote:

atomic gb 7.0 var indiriyorum suan fark edermi 5.0 i arastiriyimmi?

Şöyle;

5.0 bariz derecede daha hızlı, ayrıca konuyu açan arkadaş şarjın daha uzun gittiğini söylemiş. Ama ben 7.0'ı da beğendim. Örneğin 5.0'da facebook yok isterseniz kuruyorsunuz. Walkman tam anlamıyla kurulu değil, isterseniz flaslıyorsunuz. Ama kesinlikle daha hızlı.
  • quote:

quote:

atomic gb 7.0 var indiriyorum suan fark edermi 5.0 i arastiriyimmi?

Şöyle;

5.0 bariz derecede daha hızlı, ayrıca konuyu açan arkadaş şarjın daha uzun gittiğini söylemiş. Ama ben 7.0'ı da beğendim. Örneğin 5.0'da facebook yok isterseniz kuruyorsunuz. Walkman tam anlamıyla kurulu değil, isterseniz flaslıyorsunuz. Ama kesinlikle daha hızlı.

7.0 i indirdim 5.0 ida indiricem aksan denerim 2sinide
    acıklamaların ve yorumların için tesekkürler
  • 7.0 atomic kurdum suan ama aynı sekilde wi-fi acmaya calısınca hata yazıyor
    hata bende sanırım ama soylenen herseyi harfiyen yapıyorum
    yanlısım varsa lutfen bilgilendirin

android 2.3.7 var cihazda doomkernel v22 kurulu
    su adımları sırasıyla takip ediyorum
    3. CMW'ye girin
    4. Wipe Data/factory reset ------> Yes
    5. Advanced-Wipe Dalvik-------> Yes
    6. Mounts and Storage-Format/System------> Yes
    7. Install zip from sd card-Choose zip from sdcard-AtoMic GB 7.0----> Yes
    8. Aynı bölümden Patch dosyasını seçip gene ''Yes'' deyin.
    9. CMW'den çıkın, telefonu yeniden başlatın.
  • Doom kernel wi-fi modülleri kurulu mu? Değilse flashlaman gerekiyor. -okuduğum kadarıyla. Ben stock kernel ile sorunsuz kullanıyorum. Arkadaşlar da konuda doom ile sorunsuz kullandıklarını yazmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Doom kernel wi-fi modülleri kurulu mu? Değilse flashlaman gerekiyor. -okuduğum kadarıyla. Ben stock kernel ile sorunsuz kullanıyorum. Arkadaşlar da konuda doom ile sorunsuz kullandıklarını yazmışlar.

X-gamer 1.8 kurmadan once doomkernel v22 wifi modülüyle kurdum 1.8 de zaten herhangi bi sıkıntım yok
    kernel i bastan kurup o sekildemi denesem atomic i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sabah sorunu cozdum cok ufak bi sorunmus anlatıyım aynı sorunu yasıyan arkadaslara yardımı olur umarım
    doom kernel kurdum v22 zipini yukledim ve normal bi sekilde atomic 7.0 i kurdum
    3saate yakın kullandım ama wifi yine sıkıntı yapıyordu bende cihazı yeniden baslattim doomkernel v22 zipini tekrar yukledim cihaz acilinca wifide otomatik acıldı
    @utkb yardımın için tekrar tesekkür ediyorum
  • Merhaba,

Rom Yedeklemeyi hangi program ile yapıyorsunuz .
    Gb için rom arıyorum yedekleme yapıp tekrar geri dönmek daha kolay olacaktir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 7 Haziran 2013; 15:59:46 >
  •  [GB] [2.3.4] X-GAMER [V1.8] [Neo/Arc/S/Pro]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duncan_fb -- 2 Ağustos 2013; 1:50:32 >
  • Durum çubuğundaki wifi, gps gibi şeyleri oradan kaldırmak için bir yol yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.