cCc?? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
cCc?? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gaziye aşık değilim. Hatta ben kendi arkadaşlarıma daha çok gömüyorum bu okulu. Bazen ulan bu nasıl okul vallahi kararları bazen beni çıldırtıyor da diyorum, ama geçmişini ve tarihini yok sayamam. Atatürk'ün her ilkesini benimsemesem de şu an burada bu okullarda okuyabiliyorsak onun sayesinde. Onun kurduğu bir okulu da yerden yere vuramam ki bu bana etik gelmiyor. Saygısızca geliyor. İçimdeki gelip geçici 3-5 çakalın kendini çakma ülkücü tanımlamasıyla hareket etmesi bu okulun itibarını zedelememesi lazım. Gazi sıfatıyla bu okulu kurup bize emanet ettiyse sahip çıkmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum, yerden yere içindeki sıkıntılı tipler var diye vurmanın hoş olmadığını düşünüyorum.
|
Sana şunu diyeyim. Ben kampüsü önemli gören adamlardan biriyim. Merkez kampüs harbiden yeterli. ODTÜ devasa ama bunun dezavantajları var ha daha güzel orası ayrı ama kullanışlılık açısından olsun her yere yakınlığı olsun Gazi'nin ana kampüsü harbiden değerlidir. Müh fakültesinde ise 70 yıllık 2-3 tane bina düşün tamam mı ve bir iki tane kafesi var o da merkezi bir yerde ama yeşillik kampüs ortamı falan filan yok. O özelliği çok kötü. Kampüs ortamı pek olmadığı için sosyalleşme olayı da çok kısıtlı oluyor ister istemez. Ha ben kampüsü pek önemsemem arkası zaten bahçelievler tunalıya Kızılay'a yakın oralar da takılırım diyorsan bu da farklı bir tercih tabii. Yani ben bir yerlere uzak olsun yeşil büyük bir kampüs olsun isterdim. Kimisi de işte ne yapayım kampüsü ortamlara yakın olsun. Elimin altında olsun okul. Ulaşımı falan kolay olsun önünde metro olsun. Çevresinde 200 tane otobüs durağı olsun. Arkadaşlarımla kızılayda bahçelide takılırım merkez kampüse de 1-2 km zaten olmadı oraya gideriz diyorsan sıkıntı çekmezsin. Ben kendim insanın olmadığı insandan uzak büyük kampüsleri seviyorum bu tamamen tercih meselesi.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çeka hocam fakülte reisiymiş doğru mu Solcu çocukları tokatlıyormuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam teknoloji fakültesi olması işe alımlarda olumsuz etki ediyor mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sqer atarız hocam çakma ülkücülerden mi korkacaz amk Sorun boş adamın çok olması < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Reis değişim törenine katıldınız mı hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HAHSHSHAHAHAHH koptum ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AAAUUUUUUUUUUWWWWWWWWWWWWWW |
Hocam dh forumuna hizmet olarak bi gazi vlogu gelir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |