Şimdi Ara

GAZİANTEP-ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abim askere gidiyor! ve bende en azından onun yanında olmak ve 3-5 moral vermek için yanına gitmeyi düşünüyorum. 2012 opel corsa Essantial 1.2 arabam var tek başıma yolculuğa çıkma istiyorum. Yanımda bulundurmam gerekenler ... yapmam gerekenler nelerdir?

• bu havada tek başına yola çıkıp macera aramanın anlamı yok. bin otobüse güzel güzel git .
    anlaşılan ilk kez uzun yola çıkacaksın, bekle havalar az düzelsin yemin töreninde gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

bu havada tek başına yola çıkıp macera aramanın anlamı yok. bin otobüse güzel güzel git .
    anlaşılan ilk kez uzun yola çıkacaksın, bekle havalar az düzelsin yemin töreninde gidersin

Öyle bir durum varki aldığım arabanın parasını abim ödedi! şimdi arabasız gitsem... (ki askerlik sebebi ile arabasını sattığını biliyorum)ankara - ısparta arasını otobüsle gidecek.

Isparta- ankara Ankara- Isparta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick_Otin -- 17 Şubat 2012; 0:24:17 >
  • şu an ankara'da öyşe bir kar var ki... hiç sorma...
  • Ben yarın Sabah yola çıkmayı düşünüyorum! Sizce yarın sabah 8:00 10:00 için ne yapmalıyım?
  • ankarada kar şiddetini her geçen dakika artırıyor...
  • Maceraya gerek yok derim bu havada tabi yine karar senin kesin gideceksen;
    -Lastik,Antifirizli cam suyu,silecek,zincir öncelikli olarak kontrol etmen gerekenler,diğerleri ise mümkün olduğunca gece yolculuğundan kaçmak,hız yapmadan temkinli davranmak.
    Fakat ilk defa uzun yola çıkacak isen hem hava uygun değil hemde tek başına olman doğru değil,bunu tekrarlayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir-denizli yolu
    10 yıl önce açıldı
    Ankara
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar otobüse binsem daha hayırlı olacak sanırım. Gider ordada araba kiralarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick_Otin

Teşekkürler arkadaşlar otobüse binsem daha hayırlı olacak sanırım. Gider ordada araba kiralarım.

Araba ile gitme gideceksende yol belli gir Başpınar'dan otobana Pozantıdan sonra hatta Aksaraya'a yakın otoban bitiyor ordanzaten Ankarada tek başına mantığı yok . Kar lastiğide yoktur ( bendede yok Antepte gereği yok ) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Orijinalden alıntı: Nick_Otin

Teşekkürler arkadaşlar otobüse binsem daha hayırlı olacak sanırım. Gider ordada araba kiralarım.

Araba ile gitme gideceksende yol belli gir Başpınar'dan otobana Pozantıdan sonra hatta Aksaraya'a yakın otoban bitiyor ordanzaten Ankarada tek başına mantığı yok . Kar lastiğide yoktur ( bendede yok Antepte gereği yok ) .

haklısın
  • Antep ankara arasındaki yolun yarısı otoban antepten girdinmi pozan tıdan çıkarsın 40-50 km sonra tekrar otobana girersin amcak 2.girecegin otoban kısa
    pozantıdan çıktından sonra sollama yaparken dikkatli ol araban güçlü olmadığı riske girip direk çıkma düzlüğü bekle bide radarlara dikkat et
  • farzetki arabayla gittin diyelim allah etmeye yolda başına bir iş gelse bu havada sonrada abine laf gitse senin yanına gelirken kaza yaptı diye,abinin çekeceği vicdan azabınıda alman gerekenler listesine yaz... havalar düzelsin paşa paşa gidersin...
    bu arada bende antepliyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.