Şimdi Ara

Gazi Üniversitesi Ülkücüler ile Davalık Oldum Ceza Aldılar... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
30.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kendilerini mekanın sahibi gibi görüyorlar ya beni kıl eden bu , bu tiplerde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okullarda mahallelerede ülkücüyüm diye gezenlerin çoğu at hırsızı ben bunları çok iyi bilirim aralarında da bulundum gözlem amaçlı :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C4E36DE -- 15 Mayıs 2019; 23:51:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uni okurken ülkücülerden bitanesi karı gibi sakiz çiğniyordu düzgün çiğne lan dedim ben ülkücü başkanın cartcurt kardeşiyim ınince görürsün sen indik servisten tuttu birilerini aradi korkak tavuk. Bunlarin totolari tek başına bi şey yemeye yetmez korkaklar ürkek ceylan bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazi ülkücüleri kendini kurt sanar ama ama çakal sürüsünden bile aşağıda olduklarını içten içe bilirler, o eziklikleri oradan gelir. dışarıya söylemezler ama bilirler ;)
    tek tek sokaklarda solcu avına çıkıyorlar yıllardır, arkalarında polis abileri (!), güvenlik abileri (!) hani olurda dayak yerlerse onlar olaya müdahale ediyor. ama teke tekte yedikleri dayakları kötekleri asla anlatmazlar. çünkü erkeklikleri o kadardır.
    kendini kurt sanan çakal sürüleri...

    ekleme: asla ve asla yasal suçlarda hiç kimseyi affetmeyin. o imza atıldığu anda özür dilemeleri, yalvarmaları biter. bu her zaman böyle olmuştur, her zaman böyle olur. yasadan çok korkarlar çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 16 Mayıs 2019; 1:39:59 >
  • Hagb almışlar 5 yıl denetim süresi içinde suç işlerler ise bu suçun cezasıyla beraber yatarlar keşke özür dilemelerine rağmen kabul etmeseydin mahkemede de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teke tek olsa polise gider miydin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sicillerine işlemez hocam, 5 sene sonra mahkeme beraat verecek. O verdiği şey Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması. 5 sene suç işlemezlerde sicillerinde gözükmeyecek ama en ufak ceza alırsa ikisini birlikte yatacaklar.
  • Kendileri ülkenin bir diğer virüsleridir, gram zeka bulundurmamakla beraber tek başına eğik eğik diye gezen ezik köpekler gibidirler, sürü haline geçince havlamaya başlarlar.

    Size gelince, sikayeti geri cekmek nedir? Resmen csb okumuş gibi hissediyorum, hak arama filan olmuyor ki bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MachinaeSupremacy -- 16 Mayıs 2019; 10:54:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duman için neden birini dövdürürsün ki.
    tek beyin hücreli amip mi bunlar.
  • Eline sağlık iyi yapmışsın ama sikayetini geri çekmeyi dusunmeseydin daha iyi olurmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neyse araya birkaç tanıdık falan girdi. Özür dilediler şikayetimi geri çekme kararı verdim.

    kısmını görünce çok üzüldüm bu kadar uğraştıktan sonra neden vazgeçtin diyecektim ki neyseki sonu iyi bitmiş.
    Bir gazi mezunu olup akademik hayatına başka bir üniv de devam eden biri olarak şunu söyeleyebilirim Gazi gibi merkezi ve iyi sayılabilecek bir akademik yapıya sahip bir üniversiteyi bu adiler kırsal üniversite kalitesine düşürüyor. 5 yılım bunlar yüzünden boş geçti [sosyal anlamda] diyebilirim.
  • waltran kullanıcısına yanıt
    Zaten kendi başlarına bir şahsiyet oluşturmadıklarından grup halinde gezer, grup halinde konuşurlar.

    Kendileri bile birey olarak kendilerini adam yerine koyamadıklarındandır bu sürü psikolojisi.
  • Ergenlik travmamdır Gazi Üniversitesi. Benim ablam Ankara Üniversitesinde okuyordu. Şu anki eşi, o zamanki erkek arkadaşı Gazi Üniversitesinde okuyordu. Sene 2004 falandı ablamın yanına gittim, ben daha Lise 1 öğrencisiydim. Ablamla sıkıldığım için enişteyle geziyoruz takılıyoruz. Tam da Kurtlar Vadisi'nin hit olduğu dönem. Neyse derse girmesi gerektiği için okula gittik. Çalışma ekonomisi bölümü nerede tam bilmiyorum bir iç avlu gibi bir bahçeye geldik. Bir baktım upuzun bir masa, takım elbiseli yaka bağır açık barzo tipler, masanın başında bir hanzo oturuyor, diğerleri yanlara sıralanmış hafif boyunlar eğik. Dedim bu dallamalar kim? Bunlar ülkücü tayfa böyle takılıyorlar, tipini sevmediklerine sataşırlar, kız arkadaşının elini tutsan sorun çıkartırlar vs.vs. Kendince bir ahlak bekçiliği, okulun namus koruyucusu falan yani ama tipleri görmeniz lazım. Nerede it/kopuk/serseri yanlarına almışlar, ellerde tespih falan. Masa başındaki eleman başkanları sanırım, sürekli bir hürmet, çay falan gelip gidiyor sürekli. Sigarayı da beleşe getirmiş bir ondan yakıyor bir diğerinden. Yanlarına gelip gidenler oluyor, selamlaşırken ölü taklidi yapan keçiler gibi kasılıp kafa kafaya tokuşuyorlar falan, zaten kısıtlı olan zeka/mantık tokuştukça azalarak bitiyor.

    Neyse eniştenin bir arkadaşı vardı, bu da fırlama bir çocukmuş baya. Neyse bunu daha önce hal ve hareketlerinden bir kaç kez uyarmış abiler fakat çocuk yapı itibariyle babası olsa takmayacak bir eleman. Neyse en sonunda bir tanesi yanından geçerken kasıtlı olarak çarpıp elindeki çayı döktü, ikisinin de üzerine geldi çay, sonra işte bahaneyle elemana bir ufak darp oldu. Ergenliğin baharında üniversite hayatının böyle bir şey olduğunu görüp tiksinmiştim. Meğerse Gazi Üniversitesine özgü bir olaymış.

    Neyse bu da böyle bir anımdı. Bunlar vatan millet sakarya diyip sağda solda ahlak bekçiliği yaparlar, çoğu boş adamdır, doğru düzgün birey olamamış, tek başına tırsak, sürü halinde aslan kesilen bir takım insansılar. Bir kızla muhabbet edip efendi gibi ilişki kuramayacak kadar da barzo oldukları için çevresinde bunu başaranları kıskanırlar ve buna göre reaksiyon verirler. Lafa gelince asarız keseriz, icraate gelince askere bile gitmemek için kırk takla atarlar, atanlarını çok gördüm. Kıssadan hisse boş teneke tıngırtısıdır alayı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 16 Mayıs 2019; 11:17:5 >




  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    CSB
  • 5 yıl süreyle ertelendi dediğin hükmün açıklanmasını geri bırakıp hakim bıraktı mı onları öyleyse eğer 5 yıl boyunca bir olaya karışmazlarsa sicillerine işlenmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgshadow -- 16 Mayıs 2019; 11:25:55 >
  • memlekette gerçekten en büyük sorun beyin

    Çok beyinsiz insan var aptal aptal şeyler etrafında toplanıyor. aramızda keşke orta doğu ile duvar olabilecek ermenistan gibi bir ülke olaydı şu ırak suriyeye bulaşmasaydık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetini neden geri çektin? Başlarım tanıdığa, farkeder mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de yüksek lisansımı Gazi'de yaptım.

    Bir Türkçü olarak bu adamlardan tiksiniyorum. Bunlar ülkücüyü bırak türkücü bile olamazç Reisçilik oynamaktan başka hiçbir zike yaramayan ordu sürüsü. Keşke şikayetini geri çekmeseydin. Geçmiş olsun tekrardan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.