Şimdi Ara

Gazi Üniversitesi Ülkücüler ile Davalık Oldum Ceza Aldılar... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
30.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üniversite de çok döverdim bu tipleri aşarım keserim toplanıp gelirlerdi e bizde boş adam değildik memleket bizimdi 😁😁 hazır ola geçirirdim bunların anladığı dil bu malesef
  • Bu ülkedeki herşey gibi ülkücülük de kağıt üzerinde maalesef. Ülkücüyüm ve bu tipler yüzünden ülkü ocaklarına 2-3 defadan fazla uğramadım. Bunların sözde reislerini de defalarca terslemişimdir. Önüne geleni ocağa alıyorlar(siyasi ideolojisi farketmez, ülkücüyüm desin yeter) ve sonuç maalesef böyle oluyor. Kendine ülkücü diyen korkarlar, hayvanlar gibi gruplaşarak insanlara zarar veriyorlar.
  • Geçmiş olsun, sicillerine işledi artık memur olmaları zor.
  • Başına böyle talihsiz bir olay gelen her kişi şikayet etse bu olaylar bir daha olmaz. Ama çoğu kişi şikayet etmediği için bu insanlar zorbalık yapmaya devam ediyorlar.Ceza almaları için uğraştığınız,
    işin peşini bırakmadığınız için tebrik ederim sizi herkes böyle olmalı işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20alper20 -- 15 Mayıs 2019; 11:26:18 >
  • Sicillerine işlemedi. 5 yıl denetim süresini olaysız geçirirlerse hüküm tüm sonuçlarıyla düşer.
  • çok dikkat edin gençler, konuda anlatılan gibi olan şahsiyetsiz tipler de var sırf ortalığı karıştırma amaçlı söylemlerde bulunanlar da var.

    gazi üniv. yıllardır böyle. bu tipler çakal, eşkıya. polisden de tırsarlar, hemen polise haber verin.üniversiteleri karıştırmak isteyen tiplere dikkat edin.
  • herkesin görüşüne saygı duyarım, insanları sağcı, solcu, ülkücü diye hor görmem, düşünürüm ki herkes kendisince iyi olduğuna inandığı dava için mücadele ediyor. ama maalesef insanlar nasıl mücadele edeceklerini bilemedikleri gibi karşıt fikre saygı ve empati eksikliği de var.
    ben de odtü'de bazı olaylar yaşadım, şahit oldum. yukarıda anlatıldığı gibi "git bize çay getir" türünden seviyenin dip yaptığı olaylar değildi belki ama karşı fikre tahammülsüzlüğü gösteren olaylardı.
    maalesef her ideoloji, hakimiyeti altındaki bölgede kendi diktatörlüğünü ilan ediyor bir nevi.
  • İki sene önce aynı fakültenin kantininde bunların reislerinin yeri varmış , okula yeni başlayan biri bilmeden oturmuş diye 20 kişi dövmüşlerdi. Bunlar da böyle delikanlı . Zaten İİBF memleketin çöplerinin toplandığı yer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeceninGizemi

    Bütün Mahkeme kararları arşivde dosyana işliyor ve arşiv, güvenlik soruşturmasında arşivden çıkartılıp önüne koyuluyor memur olmana engel olabiliyor güvenlik görevlisi olmana bile engel olabiliyor o kararın arşivden çıkartılması kolay değil e devlette gözükmesede araya birilerini koyamazsan 50-80 sene o arşiv orda muhafaza ediliyor

    Alıntıları Göster
    "araya birilerini koyamazsan 50-80 sene o arşiv orda muhafaza ediliyor" Böyle böyle bunlar itaatkar kuklalar oluyorlar. Dediğimi yap yoksa koyarım siciline atarım işten.

    Köpekliği iyi ise yeni kimlik bile verirler. Devletin gücü sınırsız...
  • Okulda eski sevgilimle gezen, bana artistlik yapan bir tipe 2 tane yumruk bir küfür salladım diye 6 ay uzaklaştırıldım 1 dönemim yandı gitti.

    Be elemanlar okuldan uzaklaştırılmadılar mı ? Mahkeme kararı ile beraber neden dekanlığa ve kurula başvurmadın ?
  • seni 24 sene mağarada büyüttüler herhalde, türkiyede gel konuşucaz denilipte düzgün bitirilen 1 olay söylesene bana?
  • Şkayetini başta geri çekmen hat olmuş...
  • ilkel insanlar bunlar, adaletimizde bok gibi yumtuk atmislar kan akitmislar ne para cezasi var ne hapis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 15 Mayıs 2019; 13:53:42 >
  • Su tiplemeler yuzunden Turk milliyetcisiyiz demeye utanir olduk yazik ya
  • Suc devlette, su olaya karisan insanlari PKK orgut uyesiyle ayni sekilde yargilayip en az 10 yil hapis vereceksin. Ulkucu degil bunlar terorist. Zaten Turkiyede artik kim ne oldugunu bilmiyor, Ataturke kufreden ulkuculer var, fakiri koylu asagilayan sozde solcular var. Adamlar ulkuculugun veya solculugun neyse iste sozluk tanimini bilmiyor cok carpik bir ulkeyiz cok.
  • En başında şikayetinden vazgeçmen bile hata. Ülkücülük milliyetçilik tuvalete adam çekip kavga etmek değildir, vatana millete bi faydaları var mı onlara bakmak gerekir.
  • Taa lisede bile vardı bunlar adam dövmekten başka işe yaramayan bomboş insan topluluğu.
  • Bu mallardan bizim üniversitede vardı kendi aralarında reis seçip takım elbiseyle geziyorlardı. Böyle mal bi topluluk görmedim
  • Ben de Gazi mezunuyum.Bizim dönemimizde böyle pek olay olduğunu duymadım.Bizim fakültedeki ülkücüler genelde pkk'lı avında olurdu.Milletin ne giydiğine ne yaptığına pek takılmazlardı.Sadece ya kendilerinden olmanı ya da hiçbir siyasi görüşü temsil etmeni istemezlerdi.Madem ülkücü-MHP'li değilsin siyasi düşüncen sende kalsın,arkadaşlarında kalsın bunu okulda yaymaya çalışmayın kafasında olurlardı.

    O kadar tuvaletlere gitmişimdir bir kere bile olsun tuvaletlerde dayak yiyen görmedim.Sadece kulağıma bu tür olayların yaşandığı gelirdi ama doğrudan hiçbir zaman buna tanık olmadım.Eğer gerçekten böyle olaylar varsa yani tuvaletlere çekip dövme mevzuları varsa işlerini titizlikle yapıyorlar demektir.

    Açıkçası geçmiş olsun diyorum.Duman grubu sol'a yatkın bir grup olmasından dolayı size bu açıdan takılmış olabilirler.Size takmalarının gerekçelerini söylediler mi?Yani ne hata (!) yapmışsınız da bölüm reisi ile İİBF başkanı size takmış kafayı?

    Şikayet etmekle iyi yapmışsınız.Hani siyasi bir görüşten dolayı dövmeye kalksalar size bu nedenle kafayı taksalar bir yerde mantıklı deriz de durduk yere sırf bir konser için bunu yapmaları kabul edilebilir gibi değil....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.