Şimdi Ara

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alan dışı yerleştirme puanım ve sıralamam 357 puan sıralamam ise 64.000 sizce tercih yapmaya değermi

• ösym nın yayınladıgı klavuza göre 36bin le almıs sanırım gecen sene benımde aklımda umaraım girebilirm 53bin sıralama
  • Hayır, değmez. Başka seçenekleri değerlendirin, çıkış yolu yoksa bir sene daha deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

ösym nın yayınladıgı klavuza göre 36bin le almıs sanırım gecen sene benımde aklımda umaraım girebilirm 53bin sıralama

bu sene sözeller düşükmü yaptı anlamadım benim 94 netim var birde alandışıyım millete sorduğumda 120.000 ancak olursun diyorlardı 64.000 sıralama geldi .Açıkcası şaşırdım. Dersaneye gitmediydim bu sene hastalıktan vs keşke biraz daha gayret edeymişim.

İstanbul'da ki iletişim fakültelerinde puanlar ve sıralamalar daha ideal gibi denemekten zarar çıkmaz diye düşünmeye başladım belki şansa da olsa girebiliriz

Ehrimen teşekkürler yorumun için
  • bnm 49 bin sıralama hiç biri olmuyor gazetecilikte anca kayseri - mersin - konya erzurum falan
  • İmkanı yok giremezsin. Ben geçen yıl 36binle 56binlik bölüme girdim, hesap et.
  • son çare burslulara falan bakacağım birde hayırlısı ya da seneye dersane ile daha iyi olabilir diye düşünüyorum seneye hazırlancaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ösym nın yayınladıgı klavuza göre 36bin le almıs sanırım gecen sene benımde aklımda umaraım girebilirm 53bin sıralama

kardeşim bu sıralamayı nerden öğrenebilirim? ben anadolu teknik çıkışlıyım tapu kadastro yazsam gelirmi ? Y-YGS-6 alandışı puanım 306,942 sıralamam 353324 ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

quote:

bu sene sözeller düşükmü yaptı anlamadım benim 94 netim var birde alandışıyım millete sorduğumda 120.000 ancak olursun diyorlardı 64.000 sıralama geldi .Açıkcası şaşırdım. Dersaneye gitmediydim bu sene hastalıktan vs keşke biraz daha gayret edeymişim.

İstanbul'da ki iletişim fakültelerinde puanlar ve sıralamalar daha ideal gibi denemekten zarar çıkmaz diye düşünmeye başladım belki şansa da olsa girebiliriz

ya bende kuzenle falan gorustum sözellerde bu sene düşüş varmış dedi onun dusuncesine göre sözel bölumlerin sıralaması düşücekmıs

bilsem bende ders calısrdım sözeliin böyle olacagını tahmin etmezdim.

umarım iletişim fakultesine girebiliriz.

• quote:

quote:

quote:

ya bende kuzenle falan gorustum sözellerde bu sene düşüş varmış dedi onun dusuncesine göre sözel bölumlerin sıralaması düşücekmıs

bilsem bende ders calısrdım sözeliin böyle olacagını tahmin etmezdim.

umarım iletişim fakultesine girebiliriz.

aynen öyle çünkü bu puanı geçen sene almış olsaydım sıralamam 100.000 lerde gelirdi

• umaraım anadolu üni.nin sıralamalar duser
  • quote:

umaraım anadolu üni.nin sıralamalar duser

aklıma birde gazi üni tarih bölümü geliyor 2.öğretim gerçi o da 40.000 ile almış en son benim sıralama 63000 ts2 bu kadarda oynama olmaz herhalde sanırım seneye hazırlancam.

ts1 64000 gazi gazetecilik 30.000 ile almış
    ts2 63000 gazi tarih 2.öğretim 40.000 ile almış alandışı

bir ihtimal şansımı denesem mi
  • quote:

quote:

umaraım anadolu üni.nin sıralamalar duser

aklıma birde gazi üni tarih bölümü geliyor 2.öğretim gerçi o da 40.000 ile almış en son benim sıralama 63000 ts2 bu kadarda oynama olmaz herhalde sanırım seneye hazırlancam.

ts1 64000 gazi gazetecilik 30.000 ile almış
    ts2 63000 gazi tarih 2.öğretim 40.000 ile almış alandışı

bir ihtimal şansımı denesem mi

ben dene derım

en kotu özelleri yazıcam sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.