Bildirim
Gazi Tıp mı Dokuz Eylül Tıp mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gazi İNG mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kar tatili beklemeyin. -
Yok hocam Türkçe. İngilizce yemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bence dokuz eylül pdö oldugundan, gaziyi yaz derim _____________________________ -
Up yardım lütfen _____________________________ -
PDO sistemi zor diyorlar hocam ama İzmir yani
Ege mi Gazi mi desen o zaman İzmiri seç git derim de Gazi mi 9 Eylül mü de Gazi daha ön planda olması gerekir. Gazinin akademik başarısı 9 Eylül den yüksek. Ayrıca sırf İzmir diye 9 eylülü seçersen pişman olabilirsin çünkü Ege gibi merkezi yerde değil 9 eylül. _____________________________ -
Up aynı durum
Yukarıı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallica_megadeth -- 24 Temmuz 2017; 12:31:24 >_____________________________ -
Eğitimlerinde fark olmadığı söyleniyo hocam, yani üniversite değil şehir seçin diyolar. Ben olsam 9 Eylül yazardım izmir yakın diye. Ama ben Ankarada yaşıyorum mesela, gazi yazcam o yüzden. İzmirde yaşasam ya da İzmir'e yakın bi yerde yaşasam sizin gibi, 9 Eylülü seçerdim
Edit: nick'ini yeni fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil7 -- 24 Temmuz 2017; 12:46:43 >
9 Eylül hakkında pek olumlu yorumlar görmedim ama Gazi de eskisi kadar popüler değil. Sen bilirsin, fakat ben olsam muhtemelen Gazi'yi seçerdim. _____________________________ -
Hesap baya eski hocam nicki küçükken almıştım ama eskisi kadar olmasa da hâlâ dinliyorum 
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: metallica_megadeth
Hesap baya eski hocam nicki küçükken almıştım ama eskisi kadar olmasa da hâlâ dinliyorum
Metallica falan dinlenmez mi hocam dinle tabi
Dinliyoruz hocam ayıptır söylemesi Megadethi canlı dinlemişliğim de var :D
DEU seçerdim çünke İzmirliyim.Ankaralı olsam Gaziyi seçerdim. _____________________________
Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği2017 -
quote:
Orijinalden alıntı: metallica_megadeth
Dinliyoruz hocam ayıptır söylemesi Megadethi canlı dinlemişliğim de var :D
Ben daha çok Metallica ve daha da eski grupları dinlerim, dave'in söyleyiş tarzı çok hoşuma gitmiyo nedense sayılı dinlediğim şarkılar. Ama gitarda on numara mustaine o tartışılmaz
valla ben gidemedim hep aksilik çıktı, gitcem inşallah geldiklerinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil7 -- 24 Temmuz 2017; 20:29:5 >
İnşallah gidersin hocam bende sonradan daha çok melodik ve progresif dinledim hâlâ öyle gidiyor :D
hocam akdeniz mi 9 eylul tip mi?
Hocam akdenizi de düşündüm ama daha alta yazıcam ben. İkisi de iyi okullar sizin tercihiniz :)
quote:
Orijinalden alıntı: olasılıksız238
9 Eylül hakkında pek olumlu yorumlar görmedim ama Gazi de eskisi kadar popüler değil. Sen bilirsin, fakat ben olsam muhtemelen Gazi'yi seçerdim.
?_____________________________
Benzer içerikler
- 8 ayda tıp kazanılır mı
- atasözleri tanık gösterme olur mu
- vücutta damar atması
- millet kütüphanesi wifi bağlanma
- özel ders mi dershane mi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt