Şimdi Ara

Gazi tıp nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikli olarak türkçe bölümü merak ediyorum. Eğitimi nasıl (ekşide yerden yere vurmuşlar), ders geçmek kolay mı zor mu bazıları çok kolay bazıları zor demiş, bir de ankara veya hacettepe için mezuna kalınır mı yoksa gaziye gidilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up kardesimize yardimci olalim. Ahlaksiz trollerden down yemesin konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de dusunuyorum gazi tip hocam bakalim bilen birisi varsa

• Öncelikli olarak türkçe bölümü merak ediyorum. Eğitimi nasıl (ekşide yerden yere vurmuşlar), ders geçmek kolay mı zor mu bazıları çok kolay bazıları zor demiş, bir de ankara veya hacettepe için mezuna kalınır mı yoksa gaziye gidilir mi?

• blacklistmember kullanıcısına yanıt
    Öncelikli olarak türkçe bölümü merak ediyorum. Eğitimi nasıl (ekşide yerden yere vurmuşlar), ders geçmek kolay mı zor mu bazıları çok kolay bazıları zor demiş, bir de ankara veya hacettepe için mezuna kalınır mı yoksa gaziye gidilir mi?

• Faydalı up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikli olarak türkçe bölümü merak ediyorum. Eğitimi nasıl (ekşide yerden yere vurmuşlar) , ders geçmek kolay mı zor mu bazıları çok kolay bazıları zor demiş, bir de ankara veya hacettepe için mezuna kalınır mı yoksa gaziye gidilir mi?

• Düzgün cevap yazan ve yazacaklara teşekkür ediyorum diğerleri de çok komiksiniz valla conk bayırından devrildim

• Pegasuscn P kullanıcısına yanıt

bağırttı

• ankaradaki en zor tıp fak

Milenyum çağındayız...Ay'a bile artık 6 saatte gidebildiğimiz bu yüzyılda sınav sonuçlarını 30 günde açıklamak nasıl bir mantıktır. Anlayan var mı...bu nasıl bir geri kalmışlık....bir ara eskiden hatırlıyorum sınavı 3 günde açıklamışlardı...hey gidi günler heyyy

Hocam sonuclardan sonra da bakalim. Olmadi beraber yazariz

• blacklistmember kullanıcısına yanıt
    Düzgün cevap yazan ve yazacaklara teşekkür ediyorum diğerleri de çok komiksiniz valla conk bayırından devrildim

• Düzgün cevap yazan ve yazacaklara teşekkür ediyorum diğerleri de çok komiksiniz valla conk bayırından devrildim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.