Şimdi Ara

Gazi İnşaat Okuyan Boşuna Mu Okumus Olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gazi yada ege de insaat okumus biri bosuna mi okumus olur
    2 3 sene iyi birinin yaninda 1500 2000 e calisip kendi yerini acmayi dusunen biri icin ideal midir ?

gazi yada ege yada anadolu insaat tutsa odtu icin 1 sene mezuna kalir misiniz ?

(ygs lys ile ilgili bisey sormuyorum gelecekle ilgili bisey soruyorum ilerde sıkıntı ceker mi diye)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eved hocam
  • Kuzenim Gazi İnşaat mezunu mezun olduktan 3 4 ay sonra işe girdi maaşını bilmiyorum ne yazikki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sıkıntı çeker. sen atılımda inşaat oku
  • atılım ne la fakir miyim basar parayi ozel dis okurum

• hocam artık ilk 1-2 üniye dışında girmezsen başlarda yüksek maaşı unut bir kere. Evet kendini geliştirmek önemli. Ama sen üniden mezun olduktan sonra cv'de yazacak tek önemli şey üniversite olacak. ama yine de gaziden mezun olursan 2-3 sene ezildikten sonra yine iyi yerlere gelebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • J3englames kullanıcısına yanıt
    Daha geçen atılım odtüden iyidir diyodun ygs lys forumunda. Git oku işte. Dişe zor girersin zaten anca kıbrısta

• atılım > odtü + boğaziçi
  • Atılım hariç mühendislik okunmaz

• Sen nerede okursan oku boşa okuyacaksın zaten boşuna yorma o kafanı.

• Teknoloji fakültesi değilse Gazi okunur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

Teknoloji fakültesi değilse Gazi okunur hocam

Teknoloji fakültesini neden gömüyorsunuz? Ben teknolojideyim, uygulamalı dersler sayesinde işi daha iyi öğrendiğimizi düşünüyorum. Birde son dönem full çalışıyoruz, onun dışında 20-32-20 günlük stajlarımız var.
  • Herşey kendinde bitiyor , kendini geliştir ama işli ilgili olur , kendinle ilgili olur , geleceğe dair planlarınla ilgili olur sürekli gelişime açık ol. Mesela üniversite bitmeden 1 dil kesin bil , 2. Dil içinde uğraşmaya çoktan başlamış ol. Çizimde , hesaplamalar da ince detaylar da kendini geliştir. İyi yerlere gelmek istiyorsan üniversite sadece geçiştir , herşey insanın kendinde biter .

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

Teknoloji fakültesi değilse Gazi okunur hocam

Teknoloji fakültesini neden gömüyorsunuz? Ben teknolojideyim, uygulamalı dersler sayesinde işi daha iyi öğrendiğimizi düşünüyorum. Birde son dönem full çalışıyoruz, onun dışında 20-32-20 günlük stajlarımız var.

Çok bilgim yok tmciyim ben ama diplomada teknoloji yazmanın mühendisliğe göre dezavantajı varmış diye biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.