2 gün önce bi tanıdıkla yazlık yere bi cafe'ye gittik ortam cıvıl cıvıl, sahil kenarın da bi yer oturduğumuz cafe'nin şefi gelip bana iş teklfiin de bulundu burda çalışır mısın dedi, ben de bütün gün evde oturuyorum hiç bir şey yaptığım yok hemen kabul ettim fakat daha önce iş tecrübem olmadı yapacağım tek iş masaya getir götür yapmak ve masayı temizlemekmiş sizce bi zorluğu var mıdır? mekan geceye doğru doluyor baya bana seni kapıya alabiliriz müşteri çekme amaçlı dediler ya da dediğim gibi getir götür işi yapacakmışım günde 12 saat nasıl sizce? |
Garsonluk işi nasıldır sizce?

-
-
boş oturtmazlar ,12 saat ordan oraya,12 saatetn fazlada surebılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 26 Temmuz 2021; 14:51:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zordur yorucu olur dinlenmene müsade etmezler illa iş bulurlar yaptıracak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baktın çok fazla cıvkını çıkardılar istifa et
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaş kaç
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogyaş kaç
23
quote:
Orijinalden alıntı: meola147of
Zordur yorucu olur dinlenmene müsade etmezler illa iş bulurlar yaptıracakOrtamı gördüm sabahları pek kalabalık olmuyor gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.Eyvallah hocam valla şef geldi kendi konuştu bende beklemiyordum ortamı görünce de hemen kabul ettim :)
Garsonluk geçici olarak yapıldığında fena iş değil de bazı terbiyesiz insanların sana çöp muamelesi yapması sıkıntılı. "Şunu getir bakalım delikanlı, sil bakalım şurayı delikanlı, şunu şöyle yap bunu böyle yap" emir kipiyle konuşanlar olacaktır. Eğer onları takmam diyorsan sıkıntı çekmezsin pek. Yoğun saatlerde tabii yorucu olabilir herkes ayrı telden bir şey isteyecek senden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 26 Temmuz 2021; 17:49:38 > -
hiç sevmem bu işi.
1 sene çalıştım hep ayaktasın, sosyal hayat yok. İnsanlarla uğraşmak zor.
hiç tavsiye etmem fabrikada falan çalış bin kat iyidir.
-
Ben üniversitede senin yaşlarda 1 kez yaptım. O da sırf ortam güzeldi rock mekan. Parası da asgariden fazlaydı yani çok az tabi yine de öğrenci için güzel oluyor.
Spor yaptığım halde tabi body yapan biri olarak 5 gün dayanamadım. Yani o sırada fitim yani şimdi ki goril gibi değilim. 1.86 da 83 kilo falandım. Kondisyonum falan da müthiş. Yağ oranım %10.
Ama illalah ettim o kadar yorucuydu ki o kadar yani, Son gün yemin ediyorum ayaklarıma öyle bir ağrı girdi ki ağlatacak kadar hem de ve son gün işte gece iki de bıraktım işi durağa gittim, gece otobüs durağında bayılıp kalmışım dalga geçmiyorum insanlar geldi kaldırdı etti.
Cidden her garson gördüğümde bu yüzden bahşişini fazlasıyla veririm cidden yapanlara hayranlık ve saygı duyuyorum. Cidden nasıl dayanıyorlar hala anlayamıyorum.
Yani 12 saat bir de ayakta bu süreyi kaldırabilecek gücü kendinde görüyorsan yap ki ben de görüyordum işte fitim kondisyonum çok iyi nolcak lan dedim gördüm ebemi tersten.
-
Gunluk 150 den assagiysa sikinti 200 se iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladığım kadarıyla maddi durumun iyi ve vakit geçsin diye girdin. Yorgunluğa dayanabilirsen yaparsın. Kafe, bar gibi gençler için bence çok mantıklı. Hem sosyallik anlamında hem çalışma anlamında güzel bence. Ben de çalıştım bir dönem, çalışan arkadaşlarım da oldu, yorgunluk ve yoğunluğa okeyim diyorsan bence çalış. Bir de kapıya koyarız dediğine göre muhtemelen kadın müşterilerle daha fazla haşır neşir olursun saatlerin nasıl geçtiğini anlamazsın .d kapı da durmakta yaz aylarında ayrı güzeldir. Sigaranı, içeceğini içersin bir yandan yoldan kişi çevirir yeni insanlar tanırsın üstüne para kazanırsın.
-
İş yattı beyler, arayan soran olmadı maalesef heves etmiştim fakat yazdıklarınızı da okudum yapılcak gibi deği anlaşılan başka iş bulsam iyi olur gibi..
-
sürekli çalışacaksanız ağır işlerden uzak durun ne sağlığın kalır ne hayatın ne sosyalliğin her şey bir para için biter kazandığın parayla da anca karnını doyuruyosun zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X