Şimdi Ara

GARNİTÜR(Fantastik Hikaye)-2. bölüm-şehir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sağım,ben solum.Yukarıda ve aşağıdayım.Yalnızım ve herkesim.Desteğim ve tekliğim.Bilinen ve tahmin edilemeyenim.Ben garnitür.Ben heryerdeyim…

Zengindiler,soyluyldular,kibirli ve ‘üstün’düler.Küçük kafeslerinin içinde gömülmüşlerdi.Ve garnitür onlara sınırları göstermek için kafeslerini sarsmaya geldi…

1.BÖLÜM-KAYIT
    Nerden çalışıyor bu mere.. hah tamam,sanırım kayıtta.Degilse de zaten tekrar cekmek icin yeterince surem var.Benim adım Cross.Bu Tanrının unuttugu yerde zamandan bol bi'seyim olmadıgından yavaş ve atlamadan anlatacagım herseyi.Kaydın sonunda Garniturun kim degil ne oldugunu ogreneceksiniz.Ama bundan önce neden garnitur oldugunu acıklamak isterim.
    "Çok basit dostum,bizler hayatın garnituruyuz.Önemsenmeyiz ama salataya tadını veren biziz.Ustelik,Sebastian secti ve ona asla hayır demem''
    Bu cumle duydugum son sesti ve uzun sure baska bir ses duyacagımı sanmıyorum.Muhtemelen kulagımda aylarca onun sesi çınlayacak.
    Sebastian,evet.Sanırım her şey bir yıl önce,onun kafesimize gelmesiyle başladı...

2.BÖLÜM-ŞEHİR

‘’Manke tanya manke naa i'omentien mankoi naa lle sinome ed' i'ear ar' elenea! ’’
    ’’Bekleyin ve görün,bekleyin ve hissedin,o seçilmiş kişi.Onu bekleyin!’’

Herkesin bildiği bir hikaye vardır.Derler ki şehrin dışında,uzaklarda beşik diye bir kent vardı ediss’ler yaşardı.Kırmızı gözlüler olarak da bilinen bu ırk,yüzyıllarca barış ve bilgelikle yaşadı.Savaşın adının dahi unutulduğu kente,bir gün bir doğu ırkı tarafından saldırıldı.Neye benzediklerini hatırlayan tüm insanların öldüğü bu barbar ırk,tüm kenti yakıp kül etti ve kaçabilen tüm edissler yollara düştü.Kaç dönüm yürüdüklerini hatırlayamadıkları kadar yürüdükten sonra, misslerin kentine,şehre vardılar.Binlerce kırmızı gözlü,şehre akın etti ve misslere kardeş olmayı,birlikte yaşamayı önerdi.Çıkarcı ve savaşçı missler önce edissleri ülkelerine kabul etmemeyi düşündü,daha sonra herbirinin bir çok zanaat yapabildiğini gördü.şehir için fırıncı,demirci,marangoz,simyacı ve işçi lazımdı.Edissleri ilk önce şehre kabul eden missler,daha sonra tüm şehir sınırlarını asquad taşlarıyla kapattı ve şehri terketmelerini imkansız kaldı.Şehirdeki tüm kırmızı gözlüler,amele işlerine sokuldu ve dışlandı.Ve bu dışlanmanın boyutu yüzyıllar geçtikçe ilerledi ve şehir ikiye bölündü.Missler tepede,şehrin en verimli ve yüksek yeri argonda yaşarken,edissler çukurda,bataklık bölgesi olan zargasta yaşamaya maruz bırakıldı.Savaşçı ve vahşi bir ırk olan missler,edisslerin tüm yeteneklerini hunharca sömürdü.Her gün ayın güneşe bıraktığı şark noktasında edissdeki tüm gençler,argonla zargas arasındaki tek geçitten geçerek tepeye çalışmaya geliyor,ve işleri bittiğinde yanlarında yiyecekleriyle çukura dönüyorlardı.Gelmemenin cezası sürgün;geri dönmemenin cezasıysa ölümdü.Ne bir eksik,ne de bir fazla.200 çeyrek dönü boyunca,tepede tek bir kırmızı gözlü bile yaşamadı; o ilkti…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CakmaMentalist -- 13 Ocak 2014; 21:41:36 >

• Bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır okumuyordum csb serisi iyi olur.
  • Oncedende yazdin mı csb vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lolmentalist

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatırlayan vardır belki geçen sene abajur gençlik yazmıştım 2 sezonluk sonra siyasi içerik nedeniyle kapndı ben de sınırsız yedim bu yeni hesabım bu hesaptaaki ilk csb'm
  • yukarı,tanıtım bölümü geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı,yeni bölüm geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.