Şimdi Ara

Garmin Nüvi 200 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
5
Favori
68.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncel Başarsoft haberleri adlı başlıkta Alim Bey 2008.07 datasının hazır olduğunu, kısa süre içerisinde de (cuma diyor, umarım bugünü kastetmiştir) Garmin datasını hazırlamış olacaklarını ifade etmiş. Bilginize.

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

Güncel Başarsoft haberleri adlı başlıkta Alim Bey 2008.07 datasının hazır olduğunu, kısa süre içerisinde de (cuma diyor, umarım bugünü kastetmiştir) Garmin datasını hazırlamış olacaklarını ifade etmiş. Bilginize.

bilgi için teşekkürler..
    acaba yeni haritayı hazır olunca nerden ne şekilde yükleyeceğiz ???

PSN: macatache
  • Kotiledon'a; Bildiğim kadarıyla Garmin Türkiye temsilcisi internetten güncelleme yapamıyor henüz. O nedenle servislerine gidip yükletmek gerekecek.

macfb'ye; En geç 3-5 dakika içinde bağlanması lazım. Tabi gökyüzünü görebildiği bir yerde. Bir de hareket halindeyseniz ilk bağlantı uzun sürebiliyor.

İstanbul için nuvi deneyimim:
    Benim hiç bilmediğim yerler olan Bahçelievler, Merter civarındaki yan yolları vs. doğru bildiriyor. Hep kaçırdığım yanyolları bu hafta kaçırmadan gidebildim.
    Kullanımda sadece sese dayalı giderseniz hata yapabiliyorsunuz. Bu sokak adlarının söylenememesinden kaynaklanıyor. Özellikle birbirine çok yakın olan sapaklar varsa, erken döndüğüm olabiliyor. Cihazın en üst satırındaki komudu takip ederseniz ise bu hatayı yapma olasılığınız yok. Ayrıca sağ alt tarafa basarak yolunuzdaki sonraki dönemeçleri vs. de görebiliyorsunuz. Bu da karışık olabilecek yollarda önceden ne yapmanız gerektiğini güzelce açıklıyor.

Yaklaşık 2 haftalık kullanmam sonucu: Aletin diline alıştıktan sonra ve dönmeden önce de haritaya çok kısa bir göz attığınız taktirde çok verimli bir kullanım sunuyor. Bunlar için de aletin 2-3 gün kullanılması gerekiyor(bence).

• ARKADAŞ GÜZEL AÇIKLAMIŞ HARİTASI İGOYA GÖRE DAHA KAPSAMLI ,pardon büyük harf olmuş,ancak yazılım igo kadar kapsamlı değil ,rota parametreleri tahminim kadarı ile farklı(Her iki programdada benzer parametreler seçilse dahi) farklı hesap ve rota sunumu yapılabiliyor.Kendi içinde çalışan motor Garminde daha kapalı kutu igoda siz daha net komut verebiliyorsunuz ,yeni haritası çıktıktan sonra tekrar test edeceğim .garminde tatmin edici ama rota çeşitliliği ve tüm rotayı tek tuşla tek ekranda görme vs kolaylıkları yok ayrıca dikkatimi çeken ,yakın yollarda paralel yolda gösterebiliyor bununda nedeni tahminim yola kitlen gibi bir seçeneğin olmaması,yazılımın bence rötüslanması gerekiyor ama gerek yazılım gerek harita desteği ile igonun çok ilerisinde ,birde cihaz en basiti olmasına rağmen pil ve ekran parlaklığı olarak çok iyi....
  • Ben görüştüm data Baytekinde incelediklerini ve Agustos 10-15 gibi kullanıma verecekleri bilgisini aldım..
  • Herkese merhaba, Bende de 1 aydır Nüvi 200 var. Dün elime navtürk yüklü Remco GPS6020 diye bir cihaz geçti. Bugün deneme şansım oldu. Bu tür navigasyon cihazları hakkında çok bilgim yok. Garmin'i kullanıyorum, Remco 'yu denedim. Tek şey söyleyebilirim; Garmin'in kıymetini bilin....

Arkadaşlar bugün ben de bu cihazdan aldım ve kullandım Birkaç hafta evvel de kardeşime hediye etmiştim bir tane. Ben sizlere birşey sormak istiyorum. İlk aldığım cihazda "İli seç" yazdığında İstanbul'u tıklıyordum. Daha sonra ise ekranda "İlçeyi hecele" yazınca mesela "bak" yazıyordum ve Bakırköy çıkıyordu. Son aldığım cihazda ise "İli seç" bölümünü geçtikten sonra "İlçeyi hecele" yazacağına "Şehri hecele" yazıyor. Yine ilçe ismini hecelememi istiyor ama neden "şehir" yazıyor? Webupdater ile son versiyon 4.40'a yükselttim ama bir değişiklik olmadı. Sizlerde durum ne?

PSN: macatache
  • 1 ay önce Garmin nüvi 200 aldım, gayet memnunum. Ancak cihazın kendi araç şarj kablosunu arabanın kokpitinin içine monte ettim. Bu yüzden başka bir arabada seyahat ederken kullanmak için ilave bir adet çin malı araç şarj cihazı alayım dedim. Aldım ama çakmağa takınca, sanki USB kablosu takmış gibi cihaz ekranında "bilgisayara bağlandı" logosu çıkıyor ve cihaz açılmıyor, haliyle ben de cihazı kullanamıyorum.

Sorum Şu: Aldığım orjinal olmayan araç şarj kablosunu nasıl kullanabilirim? Veya hangi araç şarj kablosunu tavsiye edersiniz.
  • 2 hafta once ElektroWorld'den 329 YTL bedelle Garmin Nuvi 200 aldim arkadaslar.Henuz nedenini bilmediğim bir nedenle cihazın ekranı arızalandı. Urunu distributor firma olan Baytekin Teknik Cihazlar Tic. Ltd.Sti'nin Karakoy'deki merkezine götürdüm.
    Servis bana 340 YTL tamir masrafı çıkarttı.Kendilerine üründen daha pahalı servis ücreti nasıl olduğunu sorduğumda cevap alamadım.Şirket'in servis ücreti politikasını kınıyorum.Eğer garantili bir ürün arızalandıysa ve servis bedeli üründen daha fazla olabilecekse neden garanti veriliyor.Garanti kapsamında olmayan bir arıza dahi olsa ürün bedelinden daha pahalı servis ücreti olamaz.Bu kapsamda elinizde Garmin marka cihaz varsa cok iyi bakin.Yoksa da alirken herhangi bir arizada benim gibi magdur olmayin.
  • Ne yapmak istediğini biraz daha açık yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırız.
  • nüvi 310 nasıl bir cihaz? 200 den çok farkı var mı? teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.