Şimdi Ara

Garmin Nüvi 200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
5
Favori
68.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biraz önce Garmin Nüvi 200 cihazını, Ankara MediaMarkt'dan 249 YTL'ye satın aldım. Henüz denemedim. Kullanıp izlenimlerimi aktaracağım.

Saygılar.

bu verdiğiniz fiyat ytl mi. bir yanlışlık olmasın?
  • Istanbul Media Markt 369 YTL ye satıyor. Electroworld ise 299 YTL peşin/tek çekim. Eğer taksitli isterseniz 325 YTL civarinda idi. Ben aldim. Electroworld de 8 adet stoklarında vardı. Almayı düşünenlere duyrulur.

Bugün itibariyle Ankara MediaMarkt'da 249 YTL (KDV dahil). Emin miyim... Satın aldım. Evet eminim.

Hem de Maximum Kart'a 3 Worldcard'a 5 taksit.

Bitmeden alın derim.

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

Merhaba wireless ve freshlook156,

Bugün itibariyle Ankara MediaMarkt'da 249 YTL (KDV dahil). Emin miyim... Satın aldım. Evet eminim.

Hem de Maximum Kart'a 3 Worldcard'a 5 taksit.

Bitmeden alın derim.

vay anasını sayın seyirciler o zaman

Peki birisi bana ve meraklı pek çok kişiye şunu açıklayabilir mi. Bu garmin ile navigo karşılaştırması nasıl olur. ikisi arasında kaldım. insanlar aldıkları makinelerin üstüne igo filan yükleyebilmişler böylece makinelerinden daha çok verim aldıklarından bahsediyorlar. Acaba navigo'ya ya da garmin'e igo yüklemek mümkün mü. O kadar para döküyoruz insan karıştırabilip en optimum seviyede kullanabilmek istiyor.

• evet bugün hürriyet gazetesi ile verdikleri reklam kitapçığında yazıyordu..
    cidden güzel fiyat

Kutudan cihaz, cama tutturma aparatı, araç çakmak şarjı, türkçe kullanım kılavuzu çıktı. Evde şarj için normal adaptör yok.

Şarj olması için USB'den bilgisayarıma bağladım. Ancak o zaman da cihazı kullanamıyorum. Ekranda GARMIN yazısı ve bilgisayara bağlı olduğunu gösterir küçük bir resim var. Bende prize takılıp kullanılabilecek bir USB şarj cihazı var. Onu da denedim, fakat gene aynı sonucu aldım. Umarım arabada şarja takınca da aynı şey olmaz

Cihazın görünümü güzel, kaliteli malzeme olduğunu görünce ve elinize alınca hissediyorsunuz.

Şu anda şarj olmasını bekliyorum ve yukarıda bahsettiğim nedenden ötürü kurcalayamıyorum (tabi birşeyi gözden kaçırmamışsam)

Bu arada şarja sokmadan bi açayım dedim. İçinde yüklü harita 2008.01 olarak görünüyor. Bu biraz canımı sıktı. Zira Baytekin'dekiler 2008.04 yüklü şu anda satılan cihazlarda demişlerdi. Ama ücretsiz güncelleme var diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum şu an...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSanitarium -- 10 Temmuz 2008; 20:52:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tomtom Go 600 Navigasyon Cihazı
    11 yıl önce açıldı
    Garmin GPSmap 62 El GPS leri
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzlenim No.2

Sabah işe gelirken kısa bir mesafede cihazı çalıştırma fırsatım oldu.

Uydu bağlantısı gayet iyi. İlk bağlantı biraz uzun sürdü (yaklaşık 1,5 dakika). Kopma olmadı.

Cihaz kompakt, sade ama şık, arabada çok güzel durdu :) Bence 3,5 inc ekran yeterli. Arabadan inince ceketimin cebine koydum, taşıması kolay.

Bu arada ekran parlaklığı çok iyi. %60'da olmasına rağmen gayet iyi görünüyor.

Hareket halindeyken haritanın akışı IGO'nunki gibi. Çok akıcı diyemeyeceğim ancak tatmin edici.

Haritaya göz gezdirirken veya yaklaştırma, uzaklaştırma yaparken harita hesaplaması biraz geç oluyor. Bu eksi bir puan.

IGO'dan sonra tereddütüm vardı. Evet, IGO kadar ayrıntılı değil, kulanıcı arabirim IGO kadar iyi değil ancak işinizi görüyor. Karışık ayarlarla uğraşmadan hemen kullanabiliyorsunuz. Başka biri kullanacaksa uzun uzadıya anlatmanıza gerek yok. 3-5 cümle ile karşınızdakini kullanabilir hale getirebilirsiniz.

Henüz navigasyonu deneyemedim.

Şu anki düşüncem almakla iyi yaptığım. Haftasonu bir terslik olmazsa uzun yolda deneme şansım olacak.

• merhabalar,
    bende dün Ankara Media Markt'tan 249YTL'ye aldım. Dün baya kurcaladım.
    TheSanitarium'a göre diğer tespitlerim:
    Bu fiyatla bence süper fiyat-performans ürünü.
    Kutu içinden bilgisayar bağlantı kablosu çıkmadı, ama kablo tabiiki piyasada bulunan türden(sixasis controller şarj kablosundan)
    Bilgisayar kısa bir süre bağladım, dahili hafıza yaklaşık 256MB,
    kutudan SD kart çıkmıyor ama problem değil.
    Bilgisayara bağlayınca TheSanitarium dediği gibi sadece Bilgisayara bağlandı logosu çıkıyor ve işlem yapamıyorsunuz,
    yanlız bu sırada cihaz şarj oluyor mu emin değilim?
    Araba da çakmak adaptörü ile hem şarj oluyor hem de navg. çalışıyor.
    Kısacası ben üründen gayet memnunum(bu fiyata göre...:))
    GPS düşünenler varsa kaçırmasın derim...

• Hayırlı olsun mrtbjk, güle güle kullan

Bilgisayardan USB takılıyken şarj oluyor, ben ilk şarjını öyle yaptım.

Bu arada bir bilgi daha vereyim. Garmin'in uluslararası sitesinden 2 adet program indirebiliyorsunuz. POI ekleme/düzenleme programı ve kolay güncelleme programı. Cihazı PC'ye bağladıktan sonra güncelleme programını çalıştırdım, cihazı hemen tespit etti ve güncelleme olup olmadığını kontrol etti. Önemli mi bilmiyorum ama region dosyasına ilişkin bir güncelleme yaptı. Vaktim dardı ayrıntısına bakamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSanitarium -- 11 Temmuz 2008; 11:13:57 >

Hayırlı olsun mrtbjk, güle güle kullan
    Bilgisayardan USB takılıyken şarj oluyor, ben ilk şarjını öyle yaptım.
    Bu arada bir bilgi daha vereyim. Garmin'in uluslararası sitesinden 2 adet program indirebiliyorsunuz. POI ekleme/düzenleme programı ve kolay güncelleme programı. Cihazı PC'ye bağladıktan sonra güncelleme programını çalıştırdım, cihazı hemen tespit etti ve güncelleme olup olmadığını kontrol etti. Önemli mi bilmiyorum ama region dosyasına ilişkin bir güncelleme yaptı. Vaktim dardı ayrıntısına bakamadım.

Sende güle güle kullan TheSanitarium,
    bilgisayardan şarj olayı iyi oldu, buna cok sevindim.
    bu arada bende de map version 2008.01,
    baytekini aradım, nisan versiyonu varmış, cok bir fark yok dedi, bugün cihazı baya kullandım,
    fakat herhangi bir sorunla karşılaşmadım,
    bence su anda bi map guncellemesine gerek yok.
    Benimde o siteden indirdiğim programlar:
    POI Loader for Windows software version 2.5.2
    nRoute_276.exe
    ama daha detaylı inceleyemedim,
    izlenimleri paylaşırız sonra...

• Bence de şu anda bir map güncellemesi hayati değil. 2008.07'yi bekleyeceğim.
  • arkadaslar ankarada aynı fiyat devam ediyormu?ayrıca istanbuldaki guncel fiyatını bildirecek arkadas varmı?fiyat oldukca makul
    D70 kit lens| F80 super kit lens |D5100 kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Piranha Voyager GPS| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker|Fujitsu Siemens Amilo 1505|Asus 1000 Ha|Toshiba 32AV703G| Egreat r6b| Turkcell T20| NEXT YE GA 5720 Gps |
  • quote:

Orjinalden alıntı: chemucell

arkadaslar ankarada aynı fiyat devam ediyormu?ayrıca istanbuldaki guncel fiyatını bildirecek arkadas varmı?fiyat oldukca makul

http://www.meydankamp.com/catinfo.asp?cid=29

Tekrar merhaba, Nuvi 200'ü dün Ankara-Denizli arasında navigasyonlu olarak kullandım.

Ekrandaki yönlendirmeler gayet açık ve anlaşılır. Sesli yönlendirme mükemmel olmasa da (çeviri ve seslendirmedeki küçük hatalar gözardı edilebilir) IGO'dan aşağı kalır yanı yok.

Ekranda bilgi bombardımanı yok, üstte gittiğiniz yolun ismi, sol altta varış saatiniz, alt ortada menü tuşu, sağ altta bir sonraki dönüşe kalan mesafe gösteriliyor. Bunları ne yazıkki değiştiremiyorsunuz. Sol altta hızımı, sağ altta ise hedefe kalan mesafemi görmeyi yeğlerdim. Gerçi navigasyon yokken sol altta hızınızı görüyorsunuz ancak navigasyon varken bunu göremiyorsunuz.

Navigasyon sırasında sol alt düğmeye basarsanız yolculuk bilgilerini (hız, süre vs.), sağ alt düğmeye basarsanız sonraki dönüşe ilişkin harita görüntüsünü görüyor ve ne yapacağınızı tekrar dinleme şansına sahip oluyorsunuz.

IGO kullandıysanız ona benzer birşey beklemeyin. IGO hala favori navigasyon programım fakat şunu söylemeliyim Nuvi 200 kesinlikle verdiğim paraya değer. Basit, sade ve kullanışlı.

• pazar akşamı itibari ile arkadaşımda aldı 249ytl'den. Camekanlı bölmede baya da vardı. Zannedersem hala vardır. 3-4 gündür kullanıyorum, problemsiz, tekrardan tavsiye ederim...
  • istanbul mediamarkt ta bu fiyata var mı acaba bu cihaz ? 250 liraya işimizi görür bi makine olur diye düşünüyorum.
  • Bugun Istanbul Media Markt'i aradim ancak ellerinde yoktu arkadaslar. Nereden alacagiz bu cihazi ya. Bugun Elektroworld'e de gittim. Orada da kalmamisti (Istanbul). G..ld Bilgisayar'da var ama orada da 450 YTL.Bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ck9977 -- 14 Temmuz 2008; 23:53:15 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.