Şimdi Ara

Garmin Nüvi 200 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
5
Favori
68.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: cnt

NUvi 200 için yazılımın 4.30 versiyonu çıktı. Webupdater ile güncelleme yapabilirsiniz.
    Az önce yaptım herhangi bir sorun çıkmadı.

Bugun 4.40 çıkmış :)

quote:

Change History
    Changes made from version 4.30 to 4.40:
    Corrected issue with unit not speaking at appropriate time.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnt -- 19 Temmuz 2008; 12:19:42 >
  • Urunu birkac gun once Elektro World'den pesin 329 YTL'ye aldim. Hali hazirda stoklarinda urun bulunmamakta. Ozel bir durum nedeniyle Ankara'dan getirttim. Urunle ilgili ilk izlenimlerim sunlar.

1) Urunun goruntusu kaliteli. Ilk basta ekranin kucuklugu beni rahatsiz etmisti ancak arabanin on caminda cok sik duruyor.
    2) Parmaklari cok buyuk olanlar biraz sikinti yasayabilir (sadece adres girislerinde.diger ekranlarda icon'lar yeteri kadar buyuk). Onlara daha buyuk ekran tavsiye edebilirim.
    3) Menuler cok sade. 1 saat icerisinde cihazin tum ozelliklerini kavrayabilirsiniz.
    4) Pili uzun sure dayaniyor. Yani bisikletle veya yaya olarak gezebilirsiniz problem yasamadan.
    5) Uydu cekimi cok basarili. Baglandiktan sonra kolay kolay kaybetmiyor. En ust katta evim ve evin icerisinde bile full cekebiliyor.
    6) Adres arama ekraninda cok hizli ancak isim heceleyerek aramalarda ayni basarida degil. Birkac dakika arama yaptigi oluyor.
    7) Ekran parlakligi basarili. Dusuk oranlarda bile rahat gozukuyor.
    8) Urun sadece arac sarji ile geliyor. Maalesef ne usb ne de adaptoru var.
    9) Garmin'in sitesinden bircok icon secip kisisellestirebiliyorsunuz ancak gordugum kadariyla kisitli bir alan bu.

• Ana ekranda "Haritaya Bak" tusuna basin. Harita ciktiktan sonra bos bir yere tiklayn. 2 boyutlu olarak cevredeki POI'leri gorebilirsiniz. Bu ekranda parmaginizi ekrana dokundurup herhangi bir yone hareket ettirirseniz 2 boyutlu olarak gezebilirsiniz.

Bulundugunuz yeri hizli br sekilde "Sik Kullanilanlar"a eklemek icin haritada aracin uzerine tiklayin.
  • arkadaşlar bende dün elektroworld den aldım. Diğer arkadaşlarında söyledikleri gibi gayet tatmin edici bi alet. giriş seviyesi için kesinlikle öneririm. yalnız benim sinir eden tek şey araç içindeki kablo kirliliği bunu çözebilen var mı? acaba sanayiye gidip dashboardun altından falan mı çektirsek kabloyu?

PSN: macatache
  • sitedeki iconları bulamadım link atarsanız sevinirim birde bunları nasıl kurabiliriz?

• bu arada 2008.07 haritasından haberdar olan var mı?
    güncelleme için bu haritayı bekliyorum da...

Orjinalden alıntı: macfb

sitedeki iconları bulamadım link atarsanız sevinirim birde bunları nasıl kurabiliriz?

kendim sordum kendim cvpliim iconları indirmek için öncelikle ürünü kayıt ettirmeniz gerekiyor daha sonra extra kısmından garage a girerek indirebiliyorsunuz. daha sonra bilgisayarımdan garmin/vehicles klasörünün içerisine atıyorusunuz.

• Arkadaşlar merhaba, ben de Garmin 200 kullanıcısıyım. Bilen varsa sormak istediğim bir şey var;
    Ben genelde cihazı bakarak değil, dinleyerek kullanıyorum. Ancak bir kavşağa girerken , atıyorum "kavşağa gir, 3, (2, 1) numaralı çıkıştan çık" derken, çıkışlara her kavşakta farklı bir numaralandırma veriyor ve bir düzeni yok. Yani , yine atıyorum, kavşaktaki sola dönen yol bazen 3, bazen 2, bazen 1 numaralı çıkış olabiliyor. Bunun benim çözemediğim bir mantığı var mı, yoksa kafaya göre mi takılıyor? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azzurami -- 22 Temmuz 2008; 12:10:46 >

Teşekkürler cnt, ancak dikkat edin, bu her zaman böyle değil. Örneğin karşıdaki çıkış her 3 (1,2,3) numarayı da alabiliyor, ya da en sağdaki 2 numaralı çıkış olabiliyor....Benim cihazda bir sorun yoktur değil mi?....
  • evet birkaç kere bu şekilde bende ed karmaşıklık oldu. Harita kaynaklı sanırım.
    En güzeli, o konuşur iken gps e bakıp, kavşakta ne taraftan devam edeceğimizi gözle görmek.
  • Zira kocaman beyaz bir okla gidilecek yer hemen görülüyor.
    D70 kit lens| F80 super kit lens |D5100 kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Piranha Voyager GPS| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker|Fujitsu Siemens Amilo 1505|Asus 1000 Ha|Toshiba 32AV703G| Egreat r6b| Turkcell T20| NEXT YE GA 5720 Gps |
  • Selam,

Bugün aldim Nüvi 200 Mediamarkt'tan 295 YTL'ye.

Yalnız sorun şu ellerinde başka yok. Ben de teşhir ürününü aldım.

50 adet gelecekmiş bugün ama saat 16:00'a kadar gelmemiş. Tedarikçi yarın kaldı demiş ama siz gene de gitmeden arayın. Yeri çok ters haybeye gitmeyin taa oralara. .

Bu arada cihaz iyi de bir iki sorum olacak:

En önemlisi:

Cihazı PC'ye bağlıyorum ama yazılımı nerde bunun? Harita filan yüklemiycem sadece konum bilg. vs gireceğim büyük miktarda olduğu için PC'den gireyim dedim ama nasıl oluyor acaba?

Syg
  • Arkadaslar iki mesafe arasinda rota hesaplama nasil yapilabilir Garmin Nuvi 200'de? Ornegin Istanbul'da oturuyorum ancak Ankara'dan Mugla'ya bir rota ciz nasil diyebilirim acaba?

Birde 2008-4 sonrasinda yeni harita ne zaman cikacakti bilen var mi? Tesekkurler.

@ck9977, cihazı ayarlar/sistemden GPS similasyonu aç de, Daha sonra harita züerinden yada adres girerek Ankara'da bulunacağın yeri bul. ilgili yere geldiğinde harita üzerindeki "kayıt" düğmesine bas, arabanın oraya igttiğini göreceksin.
    Daha sonra Muğla'daki adresi bul ve "git" de
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.