T

Yüzbaşı
27 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar,

Amazon'dan LG Watch Urbane Silver siparişimi dün verdim. Haftaya elimde olacak inşallah. Burada izlenimlerimi paylaşacağım. Ayrıca bir inceleme videosu çekmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var, C180'lerin yeni kasasrı çıktı malum. 2.el 2012 model bir C180 almak üzereyim. CGI 7 iler vites. Avantgarde ama sunroof bixenon falan var. 10bin KMde 102binTL isteniyor. Fiyat internetteki fiyatlarla uyumlu gibi, benim sorum yeni kasa çıktığı için eski makyajlı kasanın fiyatı hızla düşer mi, şu anda almak için çok yanlış bir zaman mı? Tam fiyatların düşme arefesinde alıp sonra üzülmek istemiyorum, görüşlerinizi merak ediyorum.

Boyutlar
295.6 x 203.9 x 8 mm
750 g
Ekran
12.2 inç
Super Clear LCD
16m renk
2560x1600 piksel
247 ppi piksel yoğunluğu
10 parmak multitouch
Ses
Stereo hoparlörler
3.5mm kulaklık jakı
Hafıza
MicroSD 64GB'a kadar
32 GB cihaz belleği
3 GB RAM
Bağlantı
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Wi-Fi Direct
Bluetooth v4.0
Kızılötesi
USB 3.0
GPS
Kamera
Arka Kamera 8 MP, 3264 x 2448 piksel, oto fokus, LED flaş
Ön Kamera 2 MP
Video 1080p@30fps
Kaputun Altı
Çipset Exynos 5 Octa 5420
İşlemci Quad-core 1.9 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7
Grafik İşlemcisi Mali-T628 MP6
Sensörler Accelerometer, gyro, pusula
Pil
9500 mAh

Merhaba Arkadaşlar,

Samsung Galaxy Note Pro 12.2'imi (siyah) internetten aldım ve dün teslim edildi.

En çok Note 10.1 2014 ile karşılaştırılıyor, ben de eski bir Note 10.1 N8005 sahibi olarak ikisi arasında kaldım. Neden Note Pro 12.2'yi tercih ettiğime gelince;

- Ekran büyüklüğü gerçekten çok farkediyor. 
- USB 3.0 var. 
- Şarj ve data bağlantısı sağlayan USB portu sağ tarafta, altta değil. 
- Hancom Office güzel gerçekten. 
- Şu anda P900'den yazıyorum bunları, bluetooth klavye ile, ultrabook kullanıyor hissi var. 
- Daha önce Note 10.1 N8005 kullanıyordum, iyi ki bunu aldım diyorum. 

Ancak tableti sürekli elinde taşıyan, nereye gitse götüren ve masa başında hemen hemen hiç vakit geçirmeyen biriyseniz taşınabilirlik açısından 10.1'i düşünebilirsiniz.

Saygılar.
EPL-3PHPBEGSTD model bir HDTV adaptörüm var. Galaxy Note 10.1 tabletle LCD'den görüntü alabilirken Tab 2 10.1 ile görüntü alamıyorum. Birçok kaynakta uyumsuz olduğunu okudum, daha doğrusu P5110'nun HDMI özelliğinin bulunmadığını. Teyit edebilir misiniz?
Moderator arkadaşlar, ana konu yok zannediyordum ama varmış, bu başlığı/konuyu silerseniz sevinirim....
C4 Picasso alacağım için bu hafta aracımı satmak istiyorum.

VW Bora Pasific
2004 model
119bin km
Gümüş Gri
Ruhsata işli sıralı LPG (zavoli)
Tüm bakımlar yetkili serviste
Sigara içilmemiş
Lastikler yeni
İlk sahibiyim

22.750.TL

İlan linki:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-bora-ilk-sahibinden-sorunsuz-vw-bora-pasific-34350370/detay

Arkadaşlar 1-2 haftalığına Bursa'da kalmam gerekiyor ve Bursa'yı hiç bilmiyorum. Acil olarak merkezde (nilüfer tercih sebebi ama yakın başka bir yerde olur) uygun fiyatlı bir otel/pansiyon tavsiye edebilir misiniz?
Arkadaşlar, dün MediaMarkt'tan Panasonic HDC-SD60 aldım. Özellikleri çok iyi, hafif ve küçük. Genelde araştırmadan birşey almam ama oldu bi kere, endişe ettiğim bir iki nokta var;

1. Satıcı eleman 1080p dedi, özellikle teyit ettirdim ama cihaz 1080i çıktı. Yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla kafaya takacak bir durum değilmiş. Sizce de böyle mi?

2. Evde akşam ışık açıkken çekimlerde performans çok iyi değil gibi geldi bana. Ancak yine yabancı sitelerde incelemelerde SD60'ın kapalı mekan performansının birçok muadili kameraya göre iyi olduğu söyleniyor. Başka bu tarz cihazı test etme imkanım olmadığı için bilemedim, belki de görüntü bu ışıkta ancak bu kadar iyi oluyordur. Başka bir kamera alsam (aşırı pahalı olmayan ama SD60'tan biraz daha pahalı olabilir) daha iyi bir kapalı mekan performansı alabilir miyim sizce?

3. Sizce yakın fiyatlı Canon HD kameralar nasıl? Yorumlar biraz olumsuz gibi.
Merhaba arkadaşlar, dün Canon MP560 All In One yazıcı aldım. Normalde bir ürünü almadan önce baya bir araştırma dönemi geçiririm ama bu sefer kısa bir araştırma ve hızlı bir karar oldu. Püskürtmede 1p oluşu, 5 kartuş kullanması, kolay dolum kartuşlarının bulunması, wi-fi desteklemesi beni etkileyen yönleri oldu. Internetteki yorumlar da genelde olumluydu. Aldım gitti.

Aslında orijinal kartuş kullanmayı düşünmüştüm alırken; çok fazla çıktı almayacağımı düşünerek. Zira kartuşları aşırı pahalı değil gibi geldi (pahalı ama aşırı değil). Zira 3 renk kartuş paketi var mesela 54 TL idi. Ama tabi bu kartuşlarla kaç çıktı alınır, yenisini ne kadar sürede almak gerekir çok emin değilim, ama ileride cüzdanı rahatsız edeceği kesin. O nedenle kartuş dolum olayını araştırdım ve kolay dolum kartuşları olduğunu öğrendim.

Şu ana kadar bir kaç çıktı aldım ve gayet memnunum şimdilik.

Benim gibi bu yazıcıdan alan başka arkadaşlar varsa burada bilgi paylaşımı yapabiliriz.
Arkadaşlar, GPS ile ilgili bir site yapıyorum. Beta aşamasına geldim. Daha çok iş var ama, testlere başlamak istiyorum. Reklam olmasın diye site ismi veya linkini vermiyorum.7 tane gönüllü beta tester arkadaşa ihtiyacım var. Gönüllü arkadaşların GPS alıcısı ve GPRS bağlantısı olan cep telefonu veya windows mobile cep bilgisayarı olması gerekiyor. Küçük de olsa veri alışverişi olacağından halihazırda örneğin herhangi bir 3g internet paketi olsa daha iyi olur. Zira maddi olarak bir katkım olamayacak arkadaşlara. Mevcut internet paketleri olursa ekstra bir masraf yapmamış olunur. Bunun yanında cihazınızda kablosuz ağ özelliği varsa internet bağlantısı kablosuz ağ ile de yapılabilir.

Arkadaşların bana geri bildirim yapmasını da isteyeceğim zaman zaman.

Teste katılan arkadaşlar için tek yapabileceğim, sitenin ileride ücretli üyelik sistemi ile çalışmasını planlıyorum. Bu olursa, tester arkadaşlara 1 yıllık ücretsiz üyelik verebilirim. Tabi projem hayata geçer ve ücretli olursa...

Katılmak isteyen arkadaşlar bana pm atsın, oradan ayrıntı verebilirim.

Şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Forum İmzası:
TheSanitarium
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 958
İkinci El Bölümü Mesajları: 68
Konularının görüntülenme sayısı: 26.954 (Bu ay: 619)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.