Şimdi Ara

Garmin Akıllı Saat (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.722
Cevap
47
Favori
107.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yardımlarınız için teşekkür ederim hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Bir şey değil hocam. Alırsanız kolunuzda görmek isteriz. Şimdiden hayırlı olsun.  

• sis651 kullanıcısına yanıt

tmm hocam, istediğim renk kalmamış, onun için takipteyim, alınca burada paylaşırım 

• enduro 2 solar, safir 51.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumtanesi77 -- 17 Ocak 2025; 21:28:28 >

Yeni ürünler az geliyor. Tekrar stoğa girmesi ne kadar sürer diye sordunuz mu?

Hocam sormadım yarın garmin Türkiye ye sorayım

Ayni seyi dusunerek Fenix pro shappire 51 mm aldim. Sporcu olmadigim icin memnun kalmadim bildirim gosterme vb akilli saat konularinda tatmin etmiyor. Tam bir sporcu saati satmayi dusunuyorum.

• b4s4y3v kullanıcısına yanıt
    Vazgeçirdiniz beni hocam şimdi. Dolap uygulamasında casio akıllı saat yerine tavsiye etmişlerdi bana😵‍💫

Ben yurtdisindan cok uyguna aldim. Tek begendigim sey kasasi oldu. ama iste bir apple watch degil. spor olcumleri vs cok iyi ama ornegin havuzda yuzuyorum. aramizda var 10 metre iphone caliyor saate dusmuyor vs. benim beklentimi karsilamadi.

• b4s4y3v kullanıcısına yanıt
    Aslında ben de Apple Watch var. Garmini kasasını beğendiğim için alacaktım. Casio gibi büyük kasa diye. Aslında casio kurumsal köklü bir şirket sanki ondan daha memnun kalırım gibi geliyor 😃

• Madem Iphone kullanıyorsunuz ve akıllı saat istiyorsunuz, mecbur Apple Watch kullanacaksınız hocam. Apple tek Apple Watch'a özelliklerine erişim veriyor. Diğer marka ve modellere hemen her şey kapalı. Bildirime cevap verme bile çalışmıyor sanırım.

Garmin Casio farketmez hani, yapabilecekleri sınırlı. Çünkü Apple sınırlıyor.

Spor tarafında olarak Garmin kullanıyorum, Casio çok daha geç başladı ve düzgün tam bir süit sunamıyordu en son. Her şey için farklı bir uygulama falan biraz gariplikleri vardı, toparlamıştır belki. İhtiyacınızı belirleyip ona göre tercih yapın.

• Selam,garmin fenix 8 de bildirim ayarlari he telefonda hem saatte açık ama watsup mesajları gelmiyor ,bilgisin olan var mı? Telefon iPhone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyo kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/bildirimler/whatsapp/önizlemeleri göster seçeneğini her zaman yaparsanız saatinizden görebilirsiniz whatsapp bildirimlerini

• mrtcrc kullanıcısına yanıt

Sag olun ,buldum sikintiyi .watsup Telefonda yuz taninayla açıldığı için şifreli oluyor ve açılmıyormuş

• Şuan Apple watch ultra 2 kullanıcısıyım. Bu aralar garmin saatlere merak sardım fenix-8 baya hoşuma gitti hem görüntü hemde özellik olarak.
    Bu model kullanan arkadaslar memnunmudur kasa kalitesi olsun işlevsellik olsun düşüncelerini merak ediylorum.

• _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt

Tam olarak kullanım amacınız nedir? Hangi sporları yapıyorsunuz ve Apple Watch bu ihtiyacınızı ne kadar karşılıyor?

Öncelikle Apple Watch bir akıllı saattir, Garmin saatler ise akıllı özellikler eklenmiş spor saatleridir. Ayrıca Apple, platformu da kendine kısıtladığı için Apple Watch harici bir saatle gelen bir bildirime Tamam diye cevap vermekte bile zorlanabilirsiniz. Çünkü pek çok özellik sadece kendi saatlerinde desteklenecek şekilde çalışıyor, diğer saatler bu fonksiyonlara erişemiyor.

Tam olarak nasıl bir saate ihtiyacınız olduğuna karar verin önce. Akıllı saate ihtiyacınız varsa sizi tatmin etmeyebilir.Ha malzeme kalitesi olarak iyidir. Düşük frekans basit işlemciler kullandığı için pil ömrü iyidir. Safir ekranlarda gerçek safir kullanır, Apple farklı bir teknikle, üretilmiş safir kullanıyor. Kasalardaki DLC kaplamalar zorlayınca çizilebiliyor. İşlevsellik tarafını düşünün, bu tarafta çok bir sıkıntı yaşamazsınız.

Teşekkür ederim. Genelde açık alanda koşu ve yürüyüş şeklinde spor yaparım. Akıllı saatten ziyade adım, koşu yürüyüş süresi mesafesi, hava durumunu göreyim yeter. Apple watch görüntü olarak biraz basit görünüyor. Fenix 8 görüntü olarakta çok baba bu sebepten tercih edeceğim galiba

O zaman işinizi görür hocam. Bilek kalınlığınıza göre uygun bir boyut da seçerseniz rahat edersiniz.

• Arkadaşlar merhaba fenix8 modelinde şu kadran benim cihazımda yok. Yeşil kayışlı modeli aldım ancak bu turuncu kayışlının kadranı bende çıkmıyor. Nasıl bulabiliriz bu kadranı ismi cismi nedir acaba

Saat özeline hazırlanmış bir yüz de olabilir bu. Saatin standart saat yüzü bildiğim. Hani sizde açılınca görünen yüz bu değilse sizin cihazınızda bulunmayabilir de. Garmin'in mağazadan indirilen değil de saatte yüklü gelen saat yüzü olduğudan mağazaya biri kopyalamadıkça indiremeyebilirsiniz. İyi bir incelemek lazım saattekileri.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.