Uygulamalardan gelen bildirimlerin hepsini görüp okuyabiliyorsunuz.Fakat klavye veya herhangi bir sesli cevap mevcut değil. |
Garmin Akıllı Saat (82. sayfa)
-
-
Hocam son olarak AOD var değil mi yani ekran sürekli açık olarak gösteriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran sürekli açık herhangi bir kapatma ayarı mevcut değil zaten
Parlaklığa müdahale edebiliyorsunuz.
-
Merhaba hocam. Evet stok arayüzlerinden biri. Fenix 6x pro solarımda da vardı, bir arkadaşımın fenix 7x pro'sunda da gördüm. Benim de en sevdiğim arayüzlerden biri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fenix 7 stok arayüzünde var onu biliyorum ama bendeki 6x proda böyle bir saat yüzü yok, bilen varsa açıklarsa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fenix 7 ve Epix Gen 2 saatlerde olan standart yüzlerden biri. 6X'lerde olmayabilir. Ancak mağazada benzer yüzler vardı.
-
Mağazada buldum hocam ama beğenmedim teşekkürler.
Selamlar tekrardan. Fenix 6X Pro Solar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam ikinci resimdeki saat yüzü bende var, ben sizin attığınız resimdeki gibi saat ve dakika rakamları aynı büyüklükte olan arayüzü arıyorum.
Fenix 8 serisi hayırlı olsun. Baya geliştirme var gibi. Acaba fiyatı ne olur🧐
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baytekin harici yerlerde modele göre 45, 50, 55 veya biraz daha üstü olur.
Fenix Amoled olacak tek E modeli MIP olacak söylentilerinin tutmaması çok iyi oldu. Bayıldım daha doğrusu. MIP de var AMOLED de. Arayüz de güncellenmiş.
Enduro da ciddi seçenek. Mikrofon hoparlör çıkıyor, batarya ömrü uzuyor. Tabi arayüzü biraz daha eski gibi.
Şimdilik hepsi çok pahalı seçenekler ama Apple ve Samsung bile o paraya saat satarken bir şey diyemiyorum.
Akabinde instinct 3 tanıtacaklarını düşünüyorum.
-
Yurtdışı fiyatı 43 mm için 999 dolar amoled ekranlı modelin
51 mm solar 1199 dolar
Türkiye fiyatı 51 mm amoled 69.300₺
Almayı düşünenler Baytekin harici yerlere de düşsün diye beklesinler. Bayilerin fiyatı farklı oluyor.
-
İmkanı olan yurt dışından alsın Türkiye disbiritörünün ha varlığı ha yokluğu teknik hizmet veremedikten sonra 2 yıl garantisi olmuş olmamış bir espirisi kalmıyor.
-
Yurtdışı 30 bin bandına alınır galiba
Bol.com krefel gibi mağazalarda kampanyalar ile rahat 30-32 bandlarında alınabilir yılbaşında almanya ve hollanda mağazalarında güzel indirimler olacaktır şu an yurt dışındada parakende mağazalarda garmin ile aynı fiyattan satıyorlar zaman geçtikçe düşecektir.
-
Tifliste arkadaşım var bakalım bir kaç ay sonra değerlendiririz.
Bu saatlerde pek teknik hizmet olmuyor. Sorun varsa direk değiştiriyorlar.
-
arkadaşlar,
Fenix 8 de ilerleyen zamanda 8x, 8x pro vs gelecek mi?
Birde ekran camı shapphire mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X