Şimdi Ara

Garmin Akıllı Saat (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
50
Favori
111.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O stres uyarısı esnasında nabzınızı tansiyonunuzu falan kontrol edin hocam. Değişik ya da sıkıntılı bir şey olmasın. Hani hiç karşılaşmadığım bir sorun diyebilirim, ondan. 10 yıldır bu ekosistemdeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim hocam, bir dahaki uyarılarda tansiyon ölçerek kontrol edeceğim enteresan bir durum var mı diye

• Selam, ecg kurmak için garmin connect de device a tıkladıktan sonra finised setup çıkmıyor. konum abd de bir yer yaptım, dil ing, bölge amerika yaptım. yine çıkmıyor. Bir şey atlıyorum sanırım, sıfırdan mı device tanımlasam acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyyil -- 13 Nisan 2025; 19:24:43 >

ECG ayarlarında mı var finished setup diye bir şey?

EVG ayarları değilse saatin kendi kurulumu ise çok önemsemeyin onu, NFC, ödeme falan ayarlar yapılmadığından oradaki kısım kalabiliyor. ECG kısmını bulup oradan etkinleştirin.

Garmin saate yöneldim yürüyüş mesafesi adımsayar özelliği hatalı olmasın su geçirmesin darbelere dayanıklı olsun. Uyku ve nabız özellikleri de doğru olan bir saat arıyorum. Şu iki saat arasında kaldım. Fikirlerinizi almak isterim

Garmin Akıllı Saat

Garmin Akıllı Saat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Murat3425 M kullanıcısına yanıt

Bu tamamen senin verebileceğin bir karar hocam. Saatten beklentine bağlı. Ben muhtemelen Vivoactive seçerdim. Ama çok fazla batarya ihtiyacım olacaksa diğerini.

Yalnız hatalı adım sayma her cihazda olabilir. Bu cihazlar adım saymıyor aslında. Bilekteki sallanmayı ölçerek adım sayımı tahmini yapmaya çalışıyorlar. E kolumuzu sallamadan da yürüyebildiğimize göre saatin belli hareketlerinin de adım olarak sayılması gerekiyor. Bu da yürüyüş dışı aktivitelerde de benzer verilerin sensörler tarafından algılanıp yanlışlıkla adım olarak sayılmasına sebep oluyor. Buna aşırı ihtiyacınız yoksa kendinizi sınırlamaktansa gönlünüzdeki saati de alabilirsiniz diyeceğim. Hoş, Casio platformu biraz daha dağınık gelmişti ama başka bir düşündüğünüz saat varsa hani.

Tactix 8 aslında bazı taktik özellikleri eklenmiş bir Fenix 8. Bunlar da herkesin işine yarayacak şeyler değil. Nişan alma yardımcısı, gece görüş dürbünleri ile görülebilen karanlık ekran desteği gibi şeyler...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Buradan yazabilirsiniz hocam. Ayrı bir konu açacak kadar trafik olmuyor.

• şuan aktif olarak Apple Watch ultra kullanıyorum ve Garmin forerunner 970 modeli ile ilgileniyorum. YouTube incelemelerinde maalesef apple dan nabız tutarlılığı konusunda geri kaldığını gördüm. en büyük artısı pil ömrü onda da tüm fonksiyonlar açık 1 hafta pil ömrü sunuyor. ve cihaz gerçekten ülkemizde pahalı. apple dan geçen var mıdır tavsiye verebilir misiniz?

aktif olarak yıllardır sporla uğraşıyorum koşu, vücut geliştirme ve boks olmak üzere haftada 4 gün antreman yapıyorum.

Eyvallah o zaman burdan devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 24 Ağustos 2025; 20:49:11 >

Şahsi fikrim watch ultra ve garminin bir sürü modelini kullandım ben garminciyim :)) en önemli şey pil ömrü neredeyse ayda bir şarj ediliyor garmin benim tavsiyem kesinlikle garmin

Garmin daha amaca yönelik ürünler üretiyor. Apple Watch'lar tam teşekküllü bir akıllı saat ama akıl çok enerji tüketiyor, pil dayanmıyor. Garmin spor saati ve enerji lazım diye baktığı için olaya batarya tüketecek şeylerden kaçınıyor.

Yaklaşık iki yıl olacak garmin kullanıyorum. öncesinde samsung w4 ve huwei gt pro 4 kullandım. Açıkcası garmine sadece nabız ölçen bir saat olarak bakmamak lazım. Nabız dışında birçok veri sunuyor ,tahmini ter kaybı koşu eğrisi, yüzmede ne kadar doğru kulaç attığınız ve bunlara ek olarak telefondan bağımsız sayısız sensöre bağlanıyor nabız bandı bisiklet hız sensörü kadans sensörü vs. power metre vs de var tabiki ve tüm bunları sunarken antreman sırasında acaba pil bitermi gibi bir derdiniz olmuyor .Şarjı yoğun antreman dönneminde 1 hafta (hergün yaklaşık en az 1-2 saat civarı antreman kaydı) orta yoğunlukta 2 haftayı çok rahat buluyor.(2-3 günde bir antreman).Hatta net bir örnek vermek gerekirse bir yarışımda yaklaşık 7 saatlik full kayıtta gps dahil şarjı sadece %10 kadar azalmıştı . Byük ihtimal normal akıllı saate bu süre mümkün olmaz.O yüzden amacı iyi belirlemek gerekir, eğer amaç spor takibi ise kesinlikle garmin diyorum.Fenix 7 Pro solar kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 25 Ağustos 2025; 11:24:2 >

• ts2000 kullanıcısına yanıt

O tahmini ter kaybı verisini getirene kadar kim kaç kez yazdım adamlara. :D

Tabiki amaç önemli hem sağlık hem gezi yürüyüş koşu vs.hepsi garminde fazlasıyla mevcut GPS vs. Bununla birlikte saat takı olarakda kullanıldığı için tasarım şıklık önemli diğer özellikleri olduğu gibi tasarımıda beni cezbediyor akıllı ve büyük saatleri seviyorum fenix 8 51mm amoled kullanıyorum çok memnunum..bildirimleri senk.mükemmel..benim gibi düşünen biri garmin almalı kısaca....diğer saatleri kötülemek degil tabiki amacım..öncesinde kullandığım saatler Huawei watch ultimate,Apple watch ultra,Samsung watch ultra,amazfit falcon ve daha nicesi....sonuç kesinlikle GARMİN

Ecg kısmını bulabilsem keşke, sorun orada zaten :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.