Şimdi Ara

Garmin Akıllı Saat (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
47
Favori
105.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fenix 5 ile 6 serileri arasında önemli farklar varmı 2-3 bin lira farkı vermeye değermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanergul

merhaba,
    fenix 5 ile 6 serileri arasında önemli farklar varmı 2-3 bin lira farkı vermeye değermi
    Saatten ne bekliyorsunuz, ne amaçla kullanacaksınız?
  • spysheep kullanıcısına yanıt
    merhabalar benim satte de aynı sorun var siz naptınız bir sıkıntı yasadınızmı ??
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    merhaba, evet ciddi fiyat farkı var. outdoor amaçlı ve uzun doğa yürüyüşlerinde harita indirip kullanacağım. çok fark varmı bu amaçlı baktığnızda.
  • gurmert kullanıcısına yanıt
    Batarya süresi olarak GPS kullanımında ciddi fark var, uzun süreli yürüyüş yapacaksanız yeni modelin bu kapsamda faydası olur.

Diğer taraftan Fenix 6'da oksijen sensörü var, o da bu tarz doğa aktivitelerinde eğer sizin için önemliyse vücudunuzdaki oksijen seviyesini vs ölçüyor o açıdan anlamlı olur.

Harita kısmına çok hakim değilim, onla ilgili bilgisi olan arkadaşlar görüş paylaşabilir.

Bence bu tarz cihazlar uzun süreli kullanılıyor, eğer imkanınız varsa son versiyonu almak her zaman iyidir.
  • Garmin fenix 6 Titanyum Sapphire Turuncu..

bu modelin fenix6 pro modellerinde bulunan harita özelliği bulunuyormu acaba? doğa yürüyüşlerinde belli rotaları önceden indirip takip edeceğim. Titanyum tavsiye edermisiniz.Malum bir fiyat farkı var.Garmin Akıllı Saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurmert -- 27 Haziran 2020; 10:13:30 >
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    yani tabiki koşu yürüme bisiklete binme gibi aktivetelerde daha çok kullanacağım.
    ama bu arada zaten ikisi arasında ki farkalrı öğrendim. 5x lere harita yüklenemiyormuş.
  • fenix 6x pro yurtışından daha ucuza geliyor.büyük ihtimalle dışardan getirteceğim.
    benim merak ettiğim yurtışından bu şekilde getirilen ürünlerde türkiye haritası hazır geliyormu yoksa indirmek mi gerekiyor.indirmek gerekiyorsa ücretli mi oluyor
    6 serilerinde türkçe menüsü gelmiş
    aynı şekilde dışardan getirilenlerde de türkçe menü oluyormu
    bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    harita yükleme özelliği 6 da yok diğer modellerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanergul -- 28 Haziran 2020; 0:36:50 >
  • Hakanergul kullanıcısına yanıt
    Dün yetkili satıcı Elcobil ile görüştm. "fenix-6-titanyum-sapphire" modelinde dışardan harita yüklebilirsiniz ve Kendi rota nızı yaratabilirsiniz dediler.

fenix 6 serisi base modelleri desteklemiyor bildiğim kadarı ile.
  • Arkadaşlar Garmin fenix 5x de türkçe karakter sorununun çözümü var mı? Örneğin whatsapp mesajlarında ş,ğ,ü gibi harfler tanınmadığı için "?" şeklinde gösteriyor.
    aynı firmadaki yetkilide bana harita özelliği yok demişti.
    Sapphire modelleri pro dur zaten. Dolayısıyla fenix 6 Sapphire tüm versiyonlar harita özelliği taşır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozking

Sapphire modelleri pro dur zaten. Dolayısıyla fenix 6 Sapphire tüm versiyonlar harita özelliği taşır.
    ok sorun yok o zaman ama benim derdim.şu: burada fiyatlar çok uçuk 6x pro versyionu yurtdışından tüm vergilen dahil en az 2bin lira daha ucuza geliyor.
    garantisiinin burada geçmemesi de çok önemli değil 2 bin lira fark için bu riske girmeye değer.ama
    avrupa versiyonlarının tümünde türkiye haritası yüklü mü geliyor
    bir de türkçe menu desteği varmı bunu merak ediyorum.bu forumda yurtışından 6x yada 6pro getirip bana yardımcı olacak bir allahın kulu bile yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanergul -- 30 Haziran 2020; 16:28:54 >
  • Benim bildiğim kadarı ile Türkiye'de resmi distribütör Baytekin. Burdan saati almayıp yurtdışından alırsanız garanti konusunda sıkıntı olabilir. Garmin saat alırken bu konuları iyi inceleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedenver

Benim bildiğim kadarı ile Türkiye'de resmi distribütör Baytekin. Burdan saati almayıp yurtdışından alırsanız garanti konusunda sıkıntı olabilir. Garmin saat alırken bu konuları iyi inceleyin derim.
    garantiyi kimsenin kolay kolay sorun edeceğini sanmam.çünkü arada büyük fark var zaten.asıl sorun yukarıda da yazdığım gibi.türkçe menü ve türkiye haritası oluyor mu
  • Hakanergul kullanıcısına yanıt
    Evet fiyat farkı çok amazon.co.uk dan satın alabilirsin 2-3 günde elinde olur. Avrupa haritaları yüklü ayrıca Türkçe menüde var. Garanti konusu 1 yıl tabi ki Baytekin kendisinden alınana ücretsiz bakarken yurtdışından gelene ücretli bakacaktır falan.. ama garantiyi garmin Uluslararası olarak 1 yıl veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozking

Evet fiyat farkı çok amazon.co.uk dan satın alabilirsin 2-3 günde elinde olur. Avrupa haritaları yüklü ayrıca Türkçe menüde var. Garanti konusu 1 yıl tabi ki Baytekin kendisinden alınana ücretsiz bakarken yurtdışından gelene ücretli bakacaktır falan.. ama garantiyi garmin Uluslararası olarak 1 yıl veriyor.
    çok donanımsal sorun çıkıyormuş bu saatlerde bir bilgin varmı
  • Her elektronik eşyada duyduğumuz cümleler hocam çok takilmiyorum bu konulara.

• bozking B kullanıcısına yanıt
    aynen haklısın.bir de şuanda çok acelemde yok.black fridayi beklemeye karar verdim.o gün fiyatı oldukça düşecektir.o zaman alacağım.
    bu arada internetten alanlardan öğrendim.yurtdışınndan avrupadan alınan ürünlerde türkiye haritası ve türkçe menü varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanergul -- 2 Temmuz 2020; 9:52:22 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.