Şimdi Ara

Gariplik var sanki bu arabada..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arabaya turbo takılıp 300 bg e yükseltilmesi gibi bir durum olabilir mi ?Hadi oldu diyelim bu fiyattan satılması garip degil mi ?

Arkadaşa bakıyoruz bi tane tipo bunu gösterdi bende bir foruma soruyum dedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-turbolu-tipo-yaz-geldi-cuf-cuflayarak-48809107/detay/

• Muhtemelen pazarlık için falan gittiğinizde tenhaya sıkıştırıp şişlerler gasp ederler.
  • Yıllar önce forumda Sedici diye bir arkadaş vardı. Sıfırdan yaptı nerdeyse arabayı. Son olarak araba 450 HP falandı. 700'ü görmüşlerdi ama tekrar kısmışlardı.

Araba sanki ona benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Yıllar önce forumda Sedici diye bir arkadaş vardı. Sıfırdan yaptı nerdeyse arabayı. Son olarak araba 450 HP falandı. 700'ü görmüşlerdi ama tekrar kısmışlardı.

Araba sanki ona benziyor.

450 hp mi yapmışlar Fiyat garip yaa öyle olsa bile.En iyisi başka arabaya baksın yada ben karışmam deyim sonra başıma ekşimesin
  • Yani en mantıklısı başka arabaya baksın.
  • 300 hp masallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 16 Mayıs 2011; 21:39:18 >
  • az bile yapmıslar turbo ile 500HP olan tipolar gördüm :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    8 yıl önce açıldı
    Böyle bir otomobil yok mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tipo'dan 300 beygiri çıkarmak için uğraşmak ne tür bir gerizekalılıktır anlamakta güçlük çekiyorum.

O araca masraf etmek akıl alır şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

az bile yapmıslar turbo ile 500HP olan tipolar gördüm :D

+500 tipo mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

az bile yapmıslar turbo ile 500HP olan tipolar gördüm :D

+500 tipo mu ?

Airbus A380 Tipo Edition.
  • Motor hacmi kısmı doğru değildir. Doğru olsa bile, belediye otobüsüne binerim,ama bu arabaya binmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MorphY-

Motor hacmi kısmı doğru değildir. Doğru olsa bile, belediye otobüsüne binerim,ama bu arabaya binmem

Tipo'nun 2.0 motorları da var.
  • quote:

Motor hacmi kısmı doğru değildir. Doğru olsa bile, belediye otobüsüne binerim,ama bu arabaya binmem

gayet konforlu bir araçtır.2.0 motor olanlar 148 hp 4 fren disk abs 16valftir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Yani en mantıklısı başka arabaya baksın.

Hocam bu arabaların ruhsatında mesela öyle 300 hp falan yazıyo mu yoksa orjinal bg leri mi geçerli oluyo ruhsatta ?
  • Tabiki orjinal gücü yazar.Motor şase numarası değişmediği sürece motora isteğin her türlü işlemi yapabilirsin.Tabiki egsoz sesi çok gürültülü olmadığı sürece ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

Tabiki orjinal gücü yazar.Motor şase numarası değişmediği sürece motora isteğin her türlü işlemi yapabilirsin.Tabiki egsoz sesi çok gürültülü olmadığı sürece ...

Muayene de çıkar ortaya.

Uygulamalar ruhsata işlenebiliyor mu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

gayet konforlu bir araçtır.2.0 motor olanlar 148 hp 4 fren disk abs 16valftir.

Tipo ya bir şey dediğim yok. Çok bindim. Ben ilandaki araç için söylemiştim.

Konfor meselesine gelince, zamanını ve sınıfını göz önüne alırsak konforsuz diyemeyiz belki.

Konfor anlayışıda göreceli samırım biraz...

• cöp'den başka bişey degil.
    cok yorgun duruyor kimbilir neler yaşadıda koyuverdi kendini
  • Beygir önemli değil. 1.6 dan aşırı beslemesiz 300 hp alınıyor, aşırı besleme ile 600lere çıkıyor, 2.0 dan niye alınmasın. Önemli olan ne için kullanıldığı ve bu kullanıma uygun mu? Gündelik kullanım için olan bir arabaya beygir almak için rölanti tutmayan egzantirik takarsanız, kullanırken sıkıntı yaşarsınız. Aynı şekilde bu araç 300hp'i en az 50.000 km boyunca sorun çıkarmadan verecek mi? Amaç sadece yarıştan yarışa ise zaten önemi yok. 10.000km de bitsin motor. Ama kaymağını biz yedik, tarağını siz yiyin durumuysa uzak durun.

Birde restorasyon araçlar var, onlarada akıl sır erdirmek mümkün değil. Sıfırdan yeni toplandı, satıyoruz. Şu kadar masraf yaptık. Bu ne demek? Ya 3-10 paraya dandik yerlerde, uydurma parçalarla topladık, kar koyup satıyoruz demek yada topladık ama kazıklandık araç çok kötü oldu, içimize sinmedi satıyoruz demek.

• beygirler havada ucuyor.beygir almak ne kolay şeymiş hemde 1.6 ve aşırı beslemeden vayy vayy

şakacılar sizi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.