Şimdi Ara

Garip radyatör sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah ise giderken motor tam ısınmamışken hararet adım adim hızlıca yükseldi sona gelmeden 4.cizgiden sonra birden pat aşağı normal soğuk yerine düştü. Termostat açmadı sandım fakat akşam bakınca radyatörün plastik sol tarafı alt kısmı su akmış. Genleşme bidonunda su seviyesi yeterli seviyede pek bir eksiltme olmamış. Akşam eve gelirken hararet normal seyretti.

Radyatör kaçak giderici hangi marka iyidir ? İş görür mü ? MGA Veka marka taktırmıştık 2 yıl oldu bu sektörde Kale marka en iyisiymişGarip radyatör sorunu ? 

Birde ters basinçtan mı anlayamadım sogutma sisteminde kaçak olunca hararet yükselir mi ? Hortumları sıkarak kontrol ettim şişme taşlaşma yok. Normal hali bu şekilde akşam birazcık üstündeydi.

Garip radyatör sorunu ?

Garip radyatör sorunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunu 1 sene boyunca LPG’li araçta yaşamıştım; AVM de aracı park ederken alttan su kusuyordu. Hararet ibresi kafasına göre zıplıyordu.
    Radyatör değişti çare olmadı.

Sonunda kış gelip çatınca şehri terkettim, uzak başka bir şehirde daha önce motor yaptırdığım servise götürdüm.
    Usta silindir üzerindeki yan sanayi hararet müşürünü orjinali ile değiştirince sorun düzeldi.

Test sürüşü için diz boyu karda 2.425 rakına tırmandım, sorun yoktu.

Hemen ardından aracı satıp kurtuldum.

LPG pilmanlıktır…

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Hararet müşürü dediğiniz 90 a gelince fan açan elektriği veren değil mi ? Az önce kontrol ettim conta yanmıs muhtemelen sogutma bidonunun kapagini actim arabayi calistirdim motor hemen ısındı hararet yükseldi. Bidondan hava geldi kabarcik cikti su hafif yükseldi.

Isınan su genleşir termostat acmıyor desek bidona su gelmez sanırım. Iscilik conta degisimine 5000 tl + parça dedi bir usta. Durup dururken bir sabah conta nasıl yandı anlamadım. Termostat mı bozuk fan müşürü mü bende çözemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buji de Su Toplanması Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.