Şimdi Ara

Perfect Windows Xp Sp3+ Plus Edition Format Sorunu Mavi Ekran?[CHKDSK / F KOMUTUNU...]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün önce bi siteden "Perfect Windows Xp Sp3+ Plus Edition" diye bir paket indirdim xp cdsi yaptım bunu sonra bi arkadaşın laptopuna (Acer 5100) format attım bununla çokta güzel oldu hiç bir sorun yok.Sonra kendi laptopumada bi format atıyım dedim bununla (Acer 5100 AYNI) cdyi taktım kur falan geçtim biçimlendirdim Bilgisayarınız 15 saniye içinde yeniden başlatılcak dedi sonra pc yeniden başlatıldı tam açılırken Mavi ekran hatası aldım defalarca denedim o cd ile format atamadım.Başka bir xp cdsi ile atıyorum şuan atıyor hiç bir sorunla karşılaşmıyorum o cd ile atamıyorum formatı.Bunun bi çözümü vardır bi ipucu ama nedir bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar . . .

Aldığım HATA

bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar görmesini önlemek için windows kapatıldı. 

bilgisayarınızda virüs kontrolü yapın.yeni yüklenen sabit diskleri veya sabit disk denetleyicilerini kaldırın.

CHKDSK / F KOMUTUNU çalıştırarak sabit diskte bozulma olup olmadığını denetleyin ve sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

TEKNİK BİLGİLER: ***STOP:0X00000078 (0XF9D82640,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) böyle bir hata veriyor daha sonradan denedigimde ise format atamadım lütfen acale yardımlarınızı bekliyorum

• biosta sata mod diye bir bölümde ide ahcı diye seçenek olacaktır bunu değiştirip deneyin bi.

Orjinalden alıntı: zebani

biosta sata mod diye bir bölümde ide ahcı diye seçenek olacaktır bunu değiştirip deneyin bi.

zebani bunu bir arkadaşım daha sölemişti biosta sata mod vs vs ama tam olarak çözemedim bunu biosa girdim ama göremedim öle bir seçenek biraz daha ayrıntılı açıklarsan çok sevinirim . .

http://askbobrankin.com/phoenix-bios.jpg

Bulamadım ben birşey
  • Amd olduğu için bi çözüm bulamıyomuyuz?İstersen ben biostan görüntü almaya çalışıyım her sayfa için çözme şansımız varsa
    Kimse burda sana yardım etmek zorunda değil, bunu bil ve buna göre saygı göster karşıdakine... sorununu çözmese bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşler herzaman söylüyorum_bağıra bağıra.O Perfect XP denenen şeyi kurmayın.Stabil çalışmıyor vs.vs.Neden hala kullanıyoruuz ki.Cafe sahibi arkadaşlar dahil 400 bilgisayara yüklemiştik zamanında ve hiçbiri stabil çalışmıyordu.Perfect XP 1 veya enfazla 2 bilgisayarda şans bağlı olarak normal çalışabiliyo.Biz kurmayın onu dedikçe hala kuruyorlar.Anlamıyorum.Saf XP lerden şaşmayın.Şuna da değinmek istiyorum;nlite kullanın ama SP3 entegre etmeyin.Sonradan manuel olarak kendiniz kurun.
    Intel i5 6500 3.2Ghz işlemci_MSI Z170A Gaming M3 Anakart_Asus ROG Strix GTX 1060 OC 6GB Ekran kartı_Samsung 850 EVO 250GB SSD_Western Digital WD10EZEX Caviar Blue 1TB HDD_Kingston HyperX Fury 16GB 2666Mhz DDR4 Ram_Seasonic X-750 80 Plus Gold PSU_Pioneer BDR-209EBK BD-RW_Viewsonic XG2401 144Hz Monitör_Logitech Z333 2.1 ses sistemi_Logitech Wireless Gamepad F710_Asus Cerberus Gaming klavye_HyperX Pulsefire Surge RGB Gaming Mouse_HyperX Fury S Gaming Mousepad_Asus USB-AC56 AC1300 WI-FI Adapter
  • quote:

Orjinalden alıntı: iso614300

Kardeşler herzaman söylüyorum_bağıra bağıra.O Perfect XP denenen şeyi kurmayın.Stabil çalışmıyor vs.vs.Neden hala kullanıyoruuz ki.Cafe sahibi arkadaşlar dahil 400 bilgisayara yüklemiştik zamanında ve hiçbiri stabil çalışmıyordu.Perfect XP 1 veya enfazla 2 bilgisayarda şans bağlı olarak normal çalışabiliyo.Biz kurmayın onu dedikçe hala kuruyorlar.Anlamıyorum.Saf XP lerden şaşmayın.Şuna da değinmek istiyorum;nlite kullanın ama SP3 entegre etmeyin.Sonradan manuel olarak kendiniz kurun.

+1...
    hdd yi desteklese sp siz windows kurup sp3 yükleyecem ama 750gb hdd var. en iyi xp saf olandır. imajlarım arasında sp siz sp2 li ve sp3 lü saf xp ler bulunmakta.
    en iyi tema 98 teması :)

Orjinalden alıntı: zebani

youtube da buldum bios görüntüsünü. n-lite ile ati sürücülerini sen entegre et istersen
    TIKLA!!!

Zebani bi deniycem bunu boş vaktimde saol ilgilendiğin için.

quote:

Orjinalden alıntı: iso614300

Kardeşler herzaman söylüyorum_bağıra bağıra.O Perfect XP denenen şeyi kurmayın.Stabil çalışmıyor vs.vs.Neden hala kullanıyoruuz ki.Cafe sahibi arkadaşlar dahil 400 bilgisayara yüklemiştik zamanında ve hiçbiri stabil çalışmıyordu.Perfect XP 1 veya enfazla 2 bilgisayarda şans bağlı olarak normal çalışabiliyo.Biz kurmayın onu dedikçe hala kuruyorlar.Anlamıyorum.Saf XP lerden şaşmayın.Şuna da değinmek istiyorum;nlite kullanın ama SP3 entegre etmeyin.Sonradan manuel olarak kendiniz kurun.

iso şuan saf xp var zaten pcde gayet iyi memnunum tüm çevremede saf xp kuruyorum ama bu son kurduğum "Perfect Windows Xp" görsel olarak çok güzel aynen vista ve temaları vs vs sonra programlar virus programı mozilla ie winamp gibi bir çok en çok kullanılan programlar gerekenler kendiliğinden yüklü ve bu yüzden çok kolay olduğu için kuruyım demiştim hayırlısı bi boş zamanımda zebanin anlattığı gibi cd yapıp deniycem saolun ilgilendiğiniz için . .

• Perfect Windows Xp Sp3+ Plus Edition adı perfect güya fakat antiperfect sorunlar yumağı
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.