Şimdi Ara

Garip bir Arıza...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle kısaca sistemden bahsedeyim...Asus P5WD2 Anakart...775 pin 3.0 Ghz İşlemci...2* 512 Mb ram ve 256 mb Gigabyte 7600GS Pci-ex ekran kartı..WD 160 GB Sabit Disk...

Simdi problem oldukca garip ya da en azından ben boyle bir seyle daha once karsılasmadım...Cihazı 1.5 yıldır kullanıyorum..Ancak bir kac gun once kendi kendine durup dururken restart atmaya basladı..Direk aklıma gelen sey fazla ısı oldu ancak 1.5 senedir bole bir sey olmaması da garip geldi..Ama ısılarda hic bir problem yok.. Zaten bazen acıldıktan 1 dakika sonra da kapanıyor..Yani ısınması cok da mumkun degil..Bazen ise bir torture testini bile bitiriyor...
    Bunu cozmeye calısırken daha kotu birsey oldu ki bu da pc nin kapandıktan sonra acılmaması...Ben hemen biosu resetleyip acmayı dusundum ancak o da calısmıo...Bir sure sonra dugmeye basınca kafasına gore acılıyor...
    Bana gorundugu kadarıyla stabil olmayan bir problem ve bu beni daha da korkuttu..Bir fikri olan lutfen paylasırsa cok sevinirim...Simdiden tesekkurler..

• bıos tan ses geliyormu hocam hiç, eğer geliyorsa hayırlı değil malesef bu durumda

• Oncelikle herkese tesekkurler..

pc-system1....bios tan ses gelme...cihaz calısırken mi yoksa acılmaya calısırken mi...

ykaran...onu ben de dusundum ama onu yapınca da hep acmıo iste..bazen acıo bazen acmıo..acaba power supply tamamiyle gitti de ondan mı....

• quote:

Orjinalden alıntı: buneyaw

Oncelikle herkese tesekkurler..

pc-system1....bios tan ses gelme...cihaz calısırken mi yoksa acılmaya calısırken mi...

ykaran...onu ben de dusundum ama onu yapınca da hep acmıo iste..bazen acıo bazen acmıo..acaba power supply tamamiyle gitti de ondan mı....

cmakina çalışırken, veya açılırken bıos tan nasıl bir ses geliyor?
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C3 Bir garip arıza...
    12 yıl önce açıldı
    Garip Bir Anakart? Problemi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım Power suppyliden olanbilir ama ilk önce power supply yiş değiştirmeden önce bende kullandığın virüs programını da bi gözden geçirmen gerek.Avast,NORTON VEYA KASPERSKY GİBİ programlar da bilgisayarın resetlenmesinde rol aynayabilir. Bunları gözden geçir

Orjinalden alıntı: pc-system1

bıos tan ses geliyormu hocam hiç, eğer geliyorsa hayırlı değil malesef bu durumda

biostan ses geleme nasıl oluyor, yani bios çipimi cozurduyor yoksa sistem hoparlöründen mi ses geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalimferi

quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

bıos tan ses geliyormu hocam hiç, eğer geliyorsa hayırlı değil malesef bu durumda

biostan ses geleme nasıl oluyor, yani bios çipimi cozurduyor yoksa sistem hoparlöründen mi ses geliyor

hocam bıos tan herhangi bir bip sesi ok.... uzun veya kısa olarak geliyormu
  • bu sorun kesinlikle powerdan kaynaklanıyordur. yazılımsal olarak bir arıza olacağını sanmıyorum. yazılımsal olsa windows ortamında sorun çıkartır makine açılırken bios ekranında sorun çıkarmaz. %99 power supply ama bir rami de kontrol etmek gerekir...

• +1
  • walla su anda pc i hic acamıorm gidip arkdan bi power supply bulcam..denicem...ramleri tek tek takıp denedim bide ramden olsa dahi hrlde elektrigi alır sonra goruntu gelmez 2 si de bozuksa ki cok zor bi ihtimal...bn de power dan dır die dusunuorm..ztn power dan garip bi ses gelio...bios dan dolayı hoporlorden (anakart ustu) bisi gelmio...

http://forum.donanimhaber.com/m_12057167/mpage_1/key_//tm.htm#12057167
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.