Şimdi Ara

garantisiz mp3 alınır mı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bunların tamir durumu oluyo mu. iriver alcam 20-40 gb basım çok arır mı.
    sıfırı 500 ytl ikinci el garantisiz 350 civarı vermek mantıklı mı.

• bence garantili almak çok daha mantıklı...20-40gb lık mp3 playerlar sabit disk kullanıyor ve diğer flash belleklilere oranla daha hassas bu nedenle tehlike buyuk!

eğer tekrar aynı parayı veya yuksek servis paraları vermek istemiyorsan garantili
  • ben de ole duşundum.tamiri pahalı diyorsun bunu bilmiyordum. sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdasq -- 24 Ocak 2006 18:48:45 >
  • evet oldukça pahalı...çoğu zaman hasarlar ve bozukluklar tamir edilemiyor ve 0 cihaz veriyolar
  • Hadi spot desen belki de 2. el garantisiz aman diim.. Kullanan kişinin hangi şartlarda kullandığını, bir bozukluğu olup olmadığını bilemeyeceksin ve kesinlikle geri dönüşü yok.. Uzak durmanda yarar var..
  • kardes bende bahsettıgı aletın garantılısı var bencede sakın garantısız ürün alma
    bu arada onları tamır ettıremezsın orda burda haberın olsun
  • elektronik aletin en büyük güvencesi garanti saten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu cihaz alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • flashdisk ve sağlam bir marka olsa belki derim ama hdd olduktan sonra ne kadar sağlam marka olursa olsun düştüğünde olay bitiyor zaten.

şimdi 150 milyon eksik verip 2 ay sonra verdiğin 350 ytl'nin de boşa gitmesi var. bunu da düşün.

garantili al, için rahat olsun her zaman.
  • elektronik alette garanti bir nevi arabada kasko gibi...
  • Al bisey olmazzz..Adam gibi kullan bisey olmazzzz....Telefon alioz garantisiz bisey oluomu???
  • iyi de nie topiii üste taşıosunus şimdi durup dururken
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

Al bisey olmazzz..Adam gibi kullan bisey olmazzzz....Telefon alioz garantisiz bisey oluomu???

cep telefonuyla o aynımı bende bahsettıgı aletten var ıcınde 20gb harddısk olunca bıraz sıkar onu telefon gıbı kullanmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

Al bisey olmazzz..Adam gibi kullan bisey olmazzzz....Telefon alioz garantisiz bisey oluomu???

cep telefonuyla o aynımı bende bahsettıgı aletten var ıcınde 20gb harddısk olunca bıraz sıkar onu telefon gıbı kullanmak

telefoum yere düşse takmayan insanım ben ipodum olunca işler deişir

• ipodu yastiga atsan bozulur...

creative ve sonye bisey olmazz...

iriveri ben bozmustum..
  • konuyu genel olarak "alınmaz, alınmaması daha iyi olur" kanısıyla kapatmıştık ama siz yine yukarı çıkarmışsınız.

konuyu açan arkadaş da aldı zaten alacağı ürünü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.