Bildirim
garantisiz mp3 alınır mı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bence garantili almak çok daha mantıklı...20-40gb lık mp3 playerlar sabit disk kullanıyor ve diğer flash belleklilere oranla daha hassas bu nedenle tehlike buyuk!
eğer tekrar aynı parayı veya yuksek servis paraları vermek istemiyorsan garantili -
ben de ole duşundum.tamiri pahalı diyorsun bunu bilmiyordum. sagol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdasq -- 24 Ocak 2006 18:48:45 > -
evet oldukça pahalı...çoğu zaman hasarlar ve bozukluklar tamir edilemiyor ve 0 cihaz veriyolar -
Hadi spot desen belki de 2. el garantisiz aman diim.. Kullanan kişinin hangi şartlarda kullandığını, bir bozukluğu olup olmadığını bilemeyeceksin ve kesinlikle geri dönüşü yok.. Uzak durmanda yarar var.. -
kardes bende bahsettıgı aletın garantılısı var bencede sakın garantısız ürün alma
bu arada onları tamır ettıremezsın orda burda haberın olsun -
elektronik aletin en büyük güvencesi garanti saten -
flashdisk ve sağlam bir marka olsa belki derim ama hdd olduktan sonra ne kadar sağlam marka olursa olsun düştüğünde olay bitiyor zaten.
şimdi 150 milyon eksik verip 2 ay sonra verdiğin 350 ytl'nin de boşa gitmesi var. bunu da düşün.
garantili al, için rahat olsun her zaman. -
elektronik alette garanti bir nevi arabada kasko gibi... -
Al bisey olmazzz..Adam gibi kullan bisey olmazzzz....Telefon alioz garantisiz bisey oluomu??? -
iyi de nie topiii üste taşıosunus şimdi durup dururken -
quote:
Orjinalden alıntı: ULUC
Al bisey olmazzz..Adam gibi kullan bisey olmazzzz....Telefon alioz garantisiz bisey oluomu???
cep telefonuyla o aynımı bende bahsettıgı aletten var ıcınde 20gb harddısk olunca bıraz sıkar onu telefon gıbı kullanmak -
quote:
Orjinalden alıntı: maniac1987
quote:
Orjinalden alıntı: ULUC
Al bisey olmazzz..Adam gibi kullan bisey olmazzzz....Telefon alioz garantisiz bisey oluomu???
cep telefonuyla o aynımı bende bahsettıgı aletten var ıcınde 20gb harddısk olunca bıraz sıkar onu telefon gıbı kullanmak
telefoum yere düşse takmayan insanım benipodum olunca işler deişir
-
ipodu yastiga atsan bozulur...
creative ve sonye bisey olmazz...
iriveri ben bozmustum.. -
konuyu genel olarak "alınmaz, alınmaması daha iyi olur" kanısıyla kapatmıştık ama siz yine yukarı çıkarmışsınız.
konuyu açan arkadaş da aldı zaten alacağı ürünü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X