Şimdi Ara

Garanti KK. OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATINIZA 100 TL’YE VARAN BONUS!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
2.424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti KK. OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATINIZA 100 TL’YE VARAN BONUS!

Link paylaşamıyorum. Bonus flashta en alta gelip, daha fazla kampanya deyin, en sona gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu için teşekkürler fakat dikkatli olun arkadaşlar fatura ödemelerinde çoğu kurum için faiz var daha zararlı çıkmayın.

Garanti Bankası kredi kartlarınız ile Turkcell, Vodafone, GSM TL Yükleme, Tellcom-Superonline, Biri ADSL, KKTC Turkcell, Vodafone Net kurumları dışındaki kurumlardan gerçekleşecek elektrik, su, doğalgaz, telefon operatörü ve benzeri otomatik fatura ödeme talimatları için ücret yerine ödemenin gerçekleştiği tarihten itibaren fatura tutarı üzerinden akdi faiz oranında faiz (KKDF ve BSMV hariç) uygulanacaktır.
  • Konu için teşekkürler fakat dikkatli olun arkadaşlar fatura ödemelerinde çoğu kurum için faiz var daha zararlı çıkmayın.

Garanti Bankası kredi kartlarınız ile Turkcell, Vodafone, GSM TL Yükleme, Tellcom-Superonline, Biri ADSL, KKTC Turkcell, Vodafone Net kurumları dışındaki kurumlardan gerçekleşecek elektrik, su, doğalgaz, telefon operatörü ve benzeri otomatik fatura ödeme talimatları için ücret yerine ödemenin gerçekleştiği tarihten itibaren fatura tutarı üzerinden akdi faiz oranında faiz (KKDF ve BSMV hariç) uygulanacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti fatura ödemelerine komisyon alıyor mu? Almıyorsa güzel.

• vincent5555 V kullanıcısına yanıt
    Neresi çok iyi hocam? Bir yıl içerisindr zaten o bonusu faizle senden alıyor.
  • hangi faturalara komisyon ekliyor ?

• Arada gelse de yine iyi iş görür.

• PunkBunny kullanıcısına yanıt

doğalgaz, elektrik, su, türk telekom... daha ne olsun.

ÇÖPPP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böcekli sümük -- 6 Mart 2021; 22:51:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 yıl taahhüt istiyor. 6 ay olsa idare ederdi. 1 yıl uzun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böcekli sümük

doğalgaz, elektrik, su, türk telekom... daha ne olsun.

ÇÖPPP

bende sadece elektrik var digerleri internet ve telefon
  • Arkadaşlar bu faturalardan komisyon alıyor mu garanti sanki alıyor gibi hatırlıyorum doğalgaz elektrik su telefon dan

• Bonus 1 yıl. 6 ay olanlara yönelin derim. En azından aldığınız puanın komisyondan kalan kısmı daha çok olur.

Komisyon almıyorlar ama hesap kesim tarihi ile fatura tarihi arasındaki günlere faiz uyguluyorlar.

Edit: Tüm faturalar da uygulanmıyor bu faiz kaydederken gösteriyor zaten faiz uygulanır vs diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 6 Mart 2021; 23:1:36 >
  • Ben de az önce vermeyi düşünüyordum, şu maddeyi görünce vazgeçtim:

Garanti BBVA kredi kartlarınız ile Turkcell, Vodafone, GSM TL Yükleme, Tellcom-Superonline, Biri ADSL, KKTC Turkcell, Vodafone Net kurumları dışındaki kurumlardan gerçekleşecek elektrik, su, doğalgaz, telefon operatörü ve benzeri otomatik fatura ödeme talimatları için ücret yerine ödemenin gerçekleştiği tarihten itibaren fatura tutarı üzerinden akdi faiz oranında faiz (KKDF ve BSMV hariç) uygulanacaktır.

Zaten faiziyle geri alır. Kampanya çöp. Faiz ve komisyon almayan faturalar için güzel. Ancak onlar sınırlı.
  • garantiye güvenmiyorum

2 sene önce bu tip fatura ödeme kampanyası yapmıştı

6 ay tutma sözü 5 faturaya 100 bonus aldım

kullandım 1 yıl geçti otomatik talimatlar hala duruyor silmemiştim

ama 1 sene sonra

aldığım kullandığım 100 bonusu geri alıp

kredi kartıma borç olarak yansıtmışlar ve

üstelik yansıtılan haksız alınan bonus bedelini ödemedim diye faiz bile yansıtmışlardı

çok uğraştım çok aradım bu BBVAyı hepsi rezalet

sürekli borcunu öded öde ihtarname çekeceğiz çektik filan dediler ama

garanti BBVA kesinlikle müşterisini dinlemiyor alacaksa ne yapıp edip faiziyle geri almak için tüm kollarıyla seferber oluyor

faiziyle birlikte 102,90 tl haksızlığı elbette ödemedim Garanti kötü müşteri hizletlerine asla bulaşmayın yazma gafletinde bulunmayın

e-devletten yaşarsanız bu bankayla ilgili sorunu ekran görseli belge bilgi ve şikayetinizle BBDK tüketici şikayet hakkına yazın

BBDK lehime karar verdi garantinin istediği haracı ödemedim borcum morcum yok Garantinin Genel Müdürlüğü sistem sehven yanlış yapmış deyip geçiştirmiş ama onca dil dökmeler ve haklılığımı ifede etmelerimi dinlemedikleri icin bir kuru özür bile dilemediler

Garanti bildiğiniz eski banka değil aman dikkat!

başka bir arzunuz?

demiyorlar artık

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Konu için teşekkürler fakat dikkatli olun arkadaşlar fatura ödemelerinde çoğu kurum için faiz var daha zararlı çıkmayın.

Turkcell superonline fiber, ev interneti

ve 2 de vodafone cep var

ama o vodafone hatları 1 seneden önce telekoma filan geçiş yapabilirim, hiç bulaşmayayım mı o zaman?

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Hocam ben otomatik ödeme için Garanti Bankası'nı sevmiyorum mesala çoğu fatura için faiz alıyor 6 ay kalın diyor 10 ay sonra da iptal etseniz faturaları bı bakıyorsunuz borç yansıtmış karar yine de sizin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • altan0348 A kullanıcısına yanıt

TT için 1.5 tl almıştı alıyor yani

• Çöp arkadaşlar faizle geri alıyor verdiği bonusu deli gibi faiz var

• Garanti KK ile fatura ödeme talimatlarında fatura başına para alıyorlar. Tam tersi Maximum KK'da ise para alınmıyor. Düşünenler varsa Maximum'a baksın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.