2 Fatura 150 TL https://www.alternatifbank.com.tr/kampanyalar/otomatik-fatura-talimatlarina-150-tl-nakit-iade
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Ağustos 2022; 13:17:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alternatifbank 2 Fatura Talimatına 150 TL
-
-
sms gönderip cevap gelen var mı?
-
Bana da sms gelmedi yaptığım başvuru sms ine karşı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
banka çok kaliteli :)
-
mhyi aradım dönüş yapmıyoruz diyor siz talimatı verin arkadaşlar
-
Daha önceki kampanyasına katılmıştım herhangi bir sıkıntı olmadı. Para zamanında yattı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kart başvurusu yapsam yetişebilir miyim acaba :)
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eskiden sıkıntılıydı ama son kart yenilememde hızlı şekilde ptt ile gelmişti
-
önceki kampanya toplamda 250 idi şimdi 150 ....
-
Bazı kelime oyunları sebebiyle, şartları sağlamak mümkün olmayabilir.
Örneğin:
"Kampanya ilk kez verilecek fatura talimatları için geçerlidir."
"Talimat verilecek ilk yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, ikinci fatura talimatı için 100 TL nakit iade kazanımı sağlanacaktır."
Mevcutta 2 talimatım var, 3.yü verdiğimde yeni mi sayılacak, yoksa hiç bir şekilde talimatım olmaması mı gerekiyor emin olamadım....
Olanları iptal edip yeniden versem o da geçerli olur mu acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 10 Ağustos 2022; 19:0:1 > -
Bir önceki kampanyada ek hesap mecburi idi, ilk faturaları ödedim, ikinci faturaları başka kartım ile bir hafta önce ödememe rağmen fatura son ödeme gününde ek hesaptan çekip ödeme yapmış! Neymiş bir gün önceden arayıp fatura ödeme yaptığımı söylemeliymisim,verdikleri 250 tl den bir tl sini aldılar ama merak etmesinler 150 buradan kazanıp kalan aylar boyunca arayıp avucunu yalayacaklar
Sırf bu kampanya için Alternatif Bank açmak lazım şimdi. 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam o kampanya da ek hesabı kapatsak kampanya yanar mı ki. Gerçi benden hiç o şekilde çekim yapılmadı. Teşekkürler hocam
Kampanya şartlarında ek hesap kapatılır ise geri alım olur ibaresi yoktu, bir sorun olmayacaktır, ekran görselini tekrar kontrol edip yazmıyorsa kapatmak lazım.
Ek hesabı uygulamadan 0 sıfır yaparak kapattım. Artık istesede çekemez.
Alternatif Bank bugün faturamın son günü olduğundan hesaptan parayı çekip ödemiş sözde. Fakat Superonlinede faturanın ödenmediği gözüküyor. Otomatik ödemede gecikmeli mi gözüküyor. Bilgisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arayıp şikâyet kaydı açın onlar hallediyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yarın bakın bazen ödeniyor banka üzerinden ama odeyeceginiz kuruma ertesi gün dusebiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- qnb 25 bin ödül
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- enpara youtube premium
- teklifimgelsin kupon kodu
- getir finans
- telegram indirim kanalları
- apple müzik öğrenci
- kasım indirimleri ne zaman
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X