Şimdi Ara

Garanti devam süresi yardım applestore

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz 4s garantisi devam ediyor sorgulatdım ama ünlem işaretlerini anlamadım şimdi sorun olsa garantisi devam ederken parça degişi yada degişim olurmu süresi doldu yazıyor teknik destek o kafamı karıştırdı
     Garanti devam süresi yardım applestore Garanti devam süresi yardım applestore Garanti devam süresi yardım applestore Garanti devam süresi yardım applestore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı konuyu birden fazla kez açmak yasak.

• devam ediyor

• Ünlemin ilki ürünü aldigin ilk 90 gün telefonla destek hakki var ücretsiz bu süre dolmus ikincisii ise Apple Care yapilmamis ve istendigi durumda yapilabilir bu sayede garanti süresi bir yil daha uzar tabi 70€ civari bir ücret ödemeniz gerekir. Ancak Türkiyede garanti suresi zaten iki yil oldugu icin Apple care gereksizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Ünlemin ilki ürünü aldigin ilk 90 gün telefonla destek hakki var ücretsiz bu süre dolmus ikincisii ise Apple Care yapilmamis ve istendigi durumda yapilabilir bu sayede garanti süresi bir yil daha uzar tabi 70€ civari bir ücret ödemeniz gerekir. Ancak Türkiyede garanti suresi zaten iki yil oldugu icin Apple care gereksizdir.

İlk 90 gün destek hakkı ne oluyor tam olarak anlıyamadım birde

• telefonu aldigin ilk üc aylik dönemde hotline servisinden yararlanma hakkin var o oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.