Şimdi Ara

Garanti BBVA mobil uygulamasına erişim problemi yaşanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
4.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

karşılıklı güvensizlik olmaz, tüm türkiyenin haberi oldu garantinin bugün çalışmadığından onu gösterirsiniz ama kesin bi halt oldu, açıklayana kadarda zaman kazanıp batan geminin mallarını alıyorlarmış gibi his var içimde, her zaman gülümseyerek telefonumu açan kadın bugün gergin gergin soğuk konuştu dışarı yansıtmıyorlar ne halt dönüyorsa

• Banka uygulamasında sorun yok ama bonusflash uygulamasında sorun var.

• por favor kullanıcısına yanıt
    Sorun yok mu. Halen giriş yapamıyorum. Birkaç kişiden de denedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Banka uygulamasında bir şekilde çıkış yapmayan ya da telefon eşleşmesi kalkmayanlarda sorun yok. Valide hanım giriş yapabiliyor Garanti'ye.

Ama ben banka uygulamasında Bireysel'e bastığımda Giriş ekranı geliyor ama boş. TCKN ve şifre girecek kısım gelmiyor.

Yapacağın işi seveyim sevgili garanti...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonusflash deneyin girebildim az önce.
    borçlarım silinmemişşş :(

• Bende hiçbir sorun yok. Hem ana uygulamaya hem de Bonusflaş'a sorunsuz giriyorum.

• bende hala sorun var giremiyorum giriş diyor başka birşey yok kod gösteriyordu oda yok

• 7,5 saat oldu sorun hala devam ediyor.

• Cuma günü deploy çıktılar ve backend ile mobil arasında uyumsuzluk var. Twitter'da paylaştım giriş yap butonuna basınca backendden gelen hata mesajını ekrana json olarak basıyor.

• it ekibi temsili:

Garanti BBVA mobil uygulamasına erişim problemi yaşanıyorNirvanaZeyoutube
    Les martiens de Sesame Street et le "compuuuuuuterrrrrr" yep yep yep yep
    https://www.youtube.com/watch?v=vh3tuL_DVsE
  • Hergün suya sabuna dokunmadan insanların kendi eliyle yaptığı eft, havale, fatura ödemeleri gibi işlemlerden milyarları götür, bi çökmeyen sistem yapama, kelimenin tam anlamıyla rezalet.

• banka sistemlerine güvenilmez ispatı deprem öncesi milyarları olduğu halde depremde başka şehirden çekmek istediklerinde kuruş alamayanlar.Hesaplarına aylar sonra bile ulaşamayıp asgari ücrete işe başladılar
    şayet sabote ise herhalde kovulan bir çalışanın intikamıdır diye umut ediyorum fakir ama gururlu bi çalışan vardı eskiden görün şimdi ....

• backend'in önemi...

• Düzeldi.
    Bugün bankalar olmasa Tr'nin çoğu evine ekmek su götüremez. Kredi ile ev geçindiren milyonlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazıları düzelmemiş demiş ama bende akşam düzelmişti Zaten cihaz eşleşmesi kaldırıldığı için bende uygulamayı kaldırmıştım Düzeldi diyenleri görünce temiz kurulum yaptım Sorunsuz cihaz eşleşmesi ve giriş yaptım

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Sitesinden bugün saat 17 kadar bankalar açık olacağı yaziyor

• Ben şöyle söyleyeyim. İnsanlar yıllık kart aidatı ücretini iade istemesin diye sistemleri kapattılar. Herkese saçma fahişlikte kart aidat ücreti kesilmiş. Sebep yok.

• Garanti BBVA mobil uygulamasına erişim problemi yaşanıyor
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Bonus Flexi kullansınlar o zaman.

• Muhtemelen Hack’lendi ve örtbas etmek için de elinden geleni yapacaklar tabii, garanti bankası gözümde artık 5 kuruş etmez bir banka. Türkiye’nin en büyük bankalarından birisi olup dün gece itibariyle madara olmuştur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.