< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Garanti bbva iPhone 11 Pro Max çekliş (10 adet)

-
-
bunlara inanan var mı yani çekilişten bir şey çıkacağına 15 milyonda 10 ihtimal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 21 Ekim 2020; 8:10:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana bir kere buna benzer bir banka çekilişinden xbox oyunu çıkmıştı ama o dönem sürekli giriş yapıyordum online şubeye. İhtimal var ama çok düşük.
-
çıkacağını düşünen varmı şans oyunlarının bile kimseye çıkmadığı dindar nesilli yıllarda üstelik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekiliş sıcak fırsat oluyor mu?
Bizim arkadaşa akbanktan iphone çıkmıştı şans
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
bunlara inanan var mı yani çekilişten bir şey çıkacağına 15 milyonda 10 ihtimalRokka dondurma çubuğundan ps3 + guitar hero kazandık zamanında
Lipton çay çekilişinden ipad mini kazanmıştım sene 2014. Hatta arayan kişiyi tersledim hadi lan üçkağıtçı diye. Sonra gazeteye bakın sonuçlar için diyince vay be dedim. Yanlış bilmiyorsam 850000 kişi katılmış çekilişe :))
paylaşarak niye şansını azaltıyorsun ki
-
mobil bankacılığı belki 1 milyon kişi kullanıyor. 10 tane telefon hediye edecekler. pek bir cimrisin sayın garanti bankası
-
Şu çekilişlerden bir kere de çıkmamıştır bana.
Benim inancım yok, elbet birilerine çıkıyor ama çıkanda bak bana çıktı demiyor, ben görmedim daha .
-
Yıllar yıllar önce akbank motorsiklet vermişti.
Bizde sari siteden ilan bakarken bir motor beğendik.
Sahibi kadın dı
Durumu anlattı bize.
Aksam 9 da akmerkeze gidip teslim almıştık.
Birde HD motor vardi.
Yurdum insani panelvan araç ile gelmişti.
Sordum dayım hayırlı olsun nereye böyle , Çoruma götürüyorum dedi.
Seneler geçti fakat bu özel şirketler yalan dolan olma ihtimali az olur
Bana 2012 civarı idi sanırsam tamda acil paraya ihtiyacım varken Apple Ipad çıkmıştı Garanti Bankasının çekilişinden. Onu da 1300'e satmıştım.
-
Bu yaşııma geldim şimdiye kadar sakız çıkmadı çekilişlerden, paylaşımımdan şansım azalıp çıkmayacaksa kalsın istemiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Son çekiliş kazandığımda 4-5 yaşındaydım. tiyatro bileti çıkmıştı. Tüm şansımı orada harcamış olabilirim.
-
Sadece giriş yapmak yeterli sanırım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayatımda yalnızca bir kişiyi gördüm eski mahallemizdeki berbere iPhone çıkmıştı ve satmıştı hemen bu yüzden şansımı denerim
-
Arkadaşıma fenerol kampanyasından 1+1 daire çıktı. Teslim alması 2-3 ay sürdü. Vergisini filan ödedi. Paraya ihtiyacı vardı daireyi sattı. Bu arada kendisi galatasaraylı. 20 tl yardım yapmıştı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben köy şenliklerinde telefon hattı kazanmıştım. Umudunuz olsun biraz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu yaşııma geldim şimdiye kadar sakız çıkmadı çekilişlerden, paylaşımımdan şansım azalıp çıkmayacaksa kalsın istemiyorum
|
bunlara inanan var mı yani çekilişten bir şey çıkacağına 15 milyonda 10 ihtimal
|
Çekiliş sıcak fırsat oluyor mu?
|
Lipton çay çekilişinden ipad mini kazanmıştım sene 2014. Hatta arayan kişiyi tersledim hadi lan üçkağıtçı diye. Sonra gazeteye bakın sonuçlar için diyince vay be dedim. Yanlış bilmiyorsam 850000 kişi katılmış çekilişe :)) |
paylaşarak niye şansını azaltıyorsun ki |
Rokka dondurma çubuğundan ps3 + guitar hero kazandık zamanında |
mobil bankacılığı belki 1 milyon kişi kullanıyor. 10 tane telefon hediye edecekler. pek bir cimrisin sayın garanti bankası |
milli piyangonun kendisi zaten bişeyler çeviriyor
https://twitter.com/kacsatolduturk/status/1318073494635163648?s=19 |
elbet instagramda twitterda sahte çekilişler var ama Garanti vb firmalar için 10 tane İphone para değil küçük miktarlar. 10 tane İphone verirler de 1 milyon kişiden sana çıkma ihtimali tabi ki çok düşük ama hiç katılmazsan şansın sıfır olur. 1 milyonda 10 ihtimal sıfırdan büyüktür. |
Benzer içerikler
- akbank eğitim kampanyası 9 taksit
- opet pay
- kazanan akbanklı
- ücretsiz findeks raporu
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim
- letgo kargo ücreti ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X