Bildirim
Garanti Bankası Fake mail
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Peki arkadaşım bu mail herkesemi geliyo yoksa garanti bankasıyla alakası olanlara mı geliyor? -
Sanırım herkese geliyo.. Benim hesabım var ama kullanmıyorum desem yeri.. Hesabı olmayan arkadaşımada gelmişti. -
ee,arkadasim peki nasil anladiniz bu olayi?Eger gercekse cok ciddi birsey bu,Garanti yetkililerini uyarmak lazim o zaman.
Bana böyle bir mail gelmedi ama her ay geliyor mailler garantiden.Sahtesini nasil anliyacaz? -
banada bir hafta önce gelmişti
http://forum.donanimhaber.com/m_2824544/tm.htm
dikkatli olmak lazım -
Evet aynı mesaj banada gelen...
Ben daha önceki maillerle ilgili olarak garantiye mail atmıştım ama ciddiye alıp yanıt bile vermediler... Anlayın artık nasıl bir banka olduklarını...
quote:
Orjinalden alıntı: Always0007
banada bir hafta önce gelmişti
http://forum.donanimhaber.com/m_2824544/tm.htm
dikkatli olmak lazım
-
neyse silindi o haretli topic,
bence bu topic cok önemli,herkes uyarilmali,
ÜST KONU YAPILSIN!!! -
kesinlikle katılıyorum. eminimki binlerce kişi bunu fake mail oldunu anlamamıştır bile.
Üstlerde tutmaya çalışalım bu topiği
Up -
Evet, daha önceki fake maillerden sanırım baya bi kişinin canı yanmıştı. Ben gelen fake mailideki linke tıklayıp siteye girdim gerçekçi hazırlanmış. Anlamak baya zor. Aman millet dikkat!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supersistem -- 19 Mayıs 2005, 18:58:43 > -
www.garantibanka.com yorum sizin... -
-
up
adminler nerde yahu? -
fake mail profesyonelce hazırlanmış sayılır. insanların canı yanmasın
up -
Benim de hesabım var, ama bana gelmiyor. Çünkü mail adresim popüler mail adreslerinden değil. -
yapmayin arkadaslar ya,cok ciddi bu,benimde hesabim var o bankada,allah alla -
zaten onun bankayla alakasi yoktur bankayi kullaniyolar bana da mynetten gelmisti birisi tarafinda daha sonra bir seyler yazdim ava avrat sovdu sonra bombaladim serefsizi -
Bende daha önceki fake maille açılan formdaki bilgleri küfürle doldurmuştum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supersistem -- 20 Mayıs 2005, 9:45:28 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X