Şimdi Ara

garanti bankası destek hattı cevapları- garanti 45tl mi hesap işletim adı altında çaldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [İnternet Şubesi Destek Hattı'na bağlanıyorsunuz, lütfen bekleyin.]
    (12:45:29 PM)[Beklediğiniz için teşekkür ederiz. Şu anda İnternet Şubesi Destek Hattı uzmanı ile görüşüyorsunuz.]
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (12:45:34 PM): Merhaba, İnternet Yardım Masası Uzmanınız ben Neslihan size nasıl yardımcı olabilirim?
    Ayhan Bilgin (12:45:39 PM): iyi günler
    Ayhan Bilgin (12:46:09 PM): sadece maaş almak için kullandığım hesabımdan 45 tl hesap işletim ücreti kesilmiş
    Ayhan Bilgin (12:46:18 PM): bu paranın iadesini istiyorum
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (12:48:53 PM):
    Hesap işletim ücreti tüm bankalarda olduğu gibi bankamız tarafından da senede 2 defa alınmaktadır, bu ücretin iadesi yada iptali yapılamamaktadır.
    Ayhan Bilgin (12:49:09 PM): neden ?
    Ayhan Bilgin (12:49:20 PM): nden ben maaşımı size veriyorum?
    Ayhan Bilgin (12:49:44 PM): ben bu hesabı maaş almak için mecburiyetten açtım
    Ayhan Bilgin (12:49:58 PM): yoksa ben meraklısı değilim bankaların
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (12:50:43 PM): Maaş hesabınız dan mı kesinti oldu Ayhan Bey?,
    Ayhan Bilgin (12:51:00 PM): evet 45 lşra
    Ayhan Bilgin (12:51:03 PM): lira
    Ayhan Bilgin (12:51:11 PM): hesap işletim ücreti adı altında
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (12:51:48 PM): Maaş hesaplarından ücret alınmamaktadır. Konu hakkında şubeniz ile görüşmeniz gerekmektedir.
    Ayhan Bilgin (12:52:22 PM): kardeşim ben şubeye falan gidemem
    Ayhan Bilgin (12:52:26 PM): paramı geri verin
    Ayhan Bilgin (12:52:48 PM): hem gizlice parayı tırtıklıyorsunuz hem de şubeye gel diyorsun
    Ayhan Bilgin (12:52:48 PM): ü
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (12:52:53 PM):
    Bu kanaldan sadece internet şubesi ile ilgili genel bilgi ve yönlendirme hizmeti verilmektedir. Konu hakkında şubeniz ile görüşmeniz gerekmektedir.
    Ayhan Bilgin (12:53:06 PM): paramı nasıl aldıysanız geri verin
    Ayhan Bilgin (12:53:32 PM): kardeşim ben bir yere gidemem
    Ayhan Bilgin (12:53:41 PM): nasıl aldıysanız geri verin
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (12:54:21 PM): Bu kanaldan sadece internet şubesi ile ilgili genel bilgi ve yönlendirme hizmeti verilmektedir. Konu hakkında şubeniz ile görüşmeniz gerekmektedir
    Ayhan Bilgin (12:55:48 PM): hem paramı tırtıklayıp cebinize indiriyorsunuz hem de şubey gel diyorsunuz
    Ayhan Bilgin (12:56:07 PM): bu nasıl bir hizmet anlaşıyıdır
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (12:59:19 PM): Bu kanaldan sadece İnternet Şubesi ile ilgili genel bilgi ve yönlendirme hizmeti verilmektedir. Konu ile ilgili olarak 444 0 338 Haklı Müşteri Hattı ile görüşebilir veya görüşünüzü aşağıdaki linkten iletebilirsiniz: https://www.garanti.com.tr/tr/yardim_ve_oneriler/hakli_musteri_hatti/ssl/iletisim_formu.page?#calcContent=UID56db020
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (12:59:29 PM): Başka bir arzunuz?
    Ayhan Bilgin (12:59:48 PM): paramı iade edin
    Ayhan Bilgin (13:00:20 PM): madem burada siz müşteri destek uzmanısınız beni abuk subuk işlerle uğraştırmayın
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:00:47 PM): Bu kanaldan sadece İnternet Şubesi ile ilgili genel bilgi ve yönlendirme hizmeti verilmektedir
    Ayhan Bilgin (13:02:32 PM): peki benim maaşım için yatırılan paradan nasıl tırtıkladınız ? bu konuda beni bilgilendirir misiniz
    Ayhan Bilgin (13:02:33 PM): ?
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:06:21 PM): A
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:06:44 PM): Konu hakkında bu kanaldan destek verilmemektedir Ayhan Bey.
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:06:55 PM): Başka bir arzunuz?
    (13:07:33 PM)Uzun süredir işlem yapmadığınız için görüşmeniz yakında sonlandırılacaktır.
    Ayhan Bilgin (13:07:40 PM): bak kardeşim hem benim paramdan benim haberim bile olmadan tırtıklıyorsunuz hem de gel şubeye bir görüşelim diyorsunuz.
    Ayhan Bilgin (13:08:21 PM): benim işim gücüm var .işimi bırakıp sizin bankanıza neden geliyim ben? hem de sizin benim paramı tırtıklamanız yüzünden
    Ayhan Bilgin (13:09:04 PM): benim 45 tl mi geri verin
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:09:19 PM): Bu kanaldan sadece İnternet Şubesi ile ilgili genel bilgi ve yönlendirme hizmeti verilmektedir.Konu hakkında bu kanaldan destek verilmemektedir.
    Ayhan Bilgin (13:10:01 PM): çaldığınız 45 tlmi iade edin
    Ayhan Bilgin (13:10:31 PM): ben sizin şubenize gelmek için hiç zaman ve yol masrafı yapamam
    Ayhan Bilgin (13:10:46 PM): nasıl tırtıkladıysanız öyle geri verin paramı
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:10:58 PM): Bu kanaldan sadece İnternet Şubesi ile ilgili genel bilgi ve yönlendirme hizmeti verilmektedir. Konu ile ilgili olarak 444 0 338 Haklı Müşteri Hattı ile görüşebilir veya görüşünüzü aşağıdaki linkten iletebilirsiniz: https://www.garanti.com.tr/tr/yardim_ve_oneriler/hakli_musteri_hatti/ssl/iletisim_formu.page?#calcContent=UID56db020
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:11:01 PM): Başka bir arzunuz?
    Ayhan Bilgin (13:11:36 PM): çaldığınız 45 tl mi iade etmeniz
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:12:47 PM): Konu hakkında bu kanaldan destek verilmemektedir.
    Ayhan Bilgin (13:13:09 PM): ne hakkında destek verilmektedir peki?
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:13:20 PM): Bu kanaldan sadece İnternet Şubesi ile ilgili genel bilgi ve yönlendirme hizmeti verilmektedir.
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:13:24 PM): Başka bir arzunuz?
    Ayhan Bilgin (13:13:47 PM): nasıl tokatcılık yapılır,nasıl hırsızlık yapılr o konu da bilgi verir misiniz?
    Ayhan Bilgin (13:14:23 PM): 45 tl mi nasıl çaldınız bir anlatında öğreniyim
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:15:55 PM): Bu kanaldan sadece İnternet Şubesi ile ilgili genel bilgi ve yönlendirme hizmeti verilmektedir. Konu ile ilgili olarak 444 0 338 Haklı Müşteri Hattı ile görüşebilir veya görüşünüzü aşağıdaki linkten iletebilirsiniz: https://www.garanti.com.tr/tr/yardim_ve_oneriler/hakli_musteri_hatti/ssl/iletisim_formu.page?#calcContent=UID56db020
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:15:58 PM): Başka bir arzunuz?
    Ayhan Bilgin (13:16:26 PM): adın ne senin kardeşim? şubeye gidince seni de şikayet edecem
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:18:00 PM): İsmim Neslihan Bu kanaldan sadece internet şubesi ile ilgili genel bilgi ve yönlendirme hizmeti verilmektedir.
    Ayhan Bilgin (13:18:24 PM): tamam ozaman şuna cevap verin.
    Ayhan Bilgin (13:18:40 PM): ben gidiyorum sabahtan akşama kadar işte çalışıyorum
    Ayhan Bilgin (13:18:49 PM): sonra ay sonu geliyor
    Ayhan Bilgin (13:19:11 PM): kaçak ekonomi olmasın diye maaşım banka üstünden yatırılıyor
    Ayhan Bilgin (13:19:41 PM): ama bir bakıyorum banka hesap işletim ücreti adı altında maaşından 45 tl çalıyor
    Ayhan Bilgin (13:20:21 PM): sonra internet sitesine giriyorum orda konusan yetkili kişi ben anlamam diyor
    Ayhan Bilgin (13:20:49 PM): peki o zaman benim maaşımdan çaldığınız 45 tlden kim anlıyor
    Ayhan Bilgin (13:20:50 PM): ?
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:20:57 PM):
    Ayhan Bey hesap işletim ücreti tüm bankalarda olduğu gibi bankamız tarafından da senede 2 defa alınmaktadır, bu ücretin iadesi yada iptali yapılamamaktadır.Hesap işletim ücretinden gelecek dönemlerde muaf olmak istiyorsanız hesabınıza 2 veya daha fazla Otomatik Fatura Ödemesi bağlatmanız, bu faturaların otomatik olarak hesaptan ödenmesi ve iptal edilmemesi yeterli olacaktır. Sadece faturalarınızı bağladığınız hesabınız hesap işletim ücretinden muaf olmaktadır. ‘’
    Ayhan Bilgin (13:21:23 PM): bana ne kardeşim otomatik fatura dan falan
    Ayhan Bilgin (13:21:34 PM): ben maaşımdan kesilen 45 tlyi istiyorum
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:21:43 PM): Buücretin iadesi yada iptali yapılamamaktadır.
    İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:21:47 PM): Başka bir arzunuz?
    Ayhan Bilgin (13:21:48 PM): enayi yerine koyuyorsunuz beni
    Ayhan Bilgin (13:22:17 PM): ben neden maaşımın 45 tlsini size veriyorum
    Ayhan Bilgin (13:22:43 PM): bu hesabı açarken de maaş için açtırdığımı söyledim zaten
    Ayhan Bilgin (13:22:58 PM): kimse para falan kesilecek demedi
    Ayhan Bilgin (13:23:40 PM): sözleşmeyi okumamama bile gerek kalmadan "beyefendi sizin zararınıza bir madde yok" denildiği için okumadan vazgeçtim
    Ayhan Bilgin (13:23:53 PM): ayrıca sözleşmeye ben hiçbir madde eklemdim
    Ayhan Bilgin (13:23:53 PM): ,
    Ayhan Bilgin (13:24:17 PM): bankanın zorla dayattığı sözleşmeyi imzaladım
    Ayhan Bilgin (13:24:45 PM): kendim madde ekleseydim paramdan çalabilirsiniz diye rahat rahat çalardınız
    Ayhan Bilgin (13:26:11 PM): kardeşim benim 45 tl mi iade edin.sizin bu yaptığınız hırsızlıktır.bir adamın parasını gizlice almanın adı "hesap işletim ücreti" değil "hırsızlık" ır
    Ayhan Bilgin (13:29:29 PM): 40 dakikadır çaldığınız 45 tl mi iade etmenizi istiyorum ama cevap bile yazılmıyor
    Ayhan Bilgin (13:30:46 PM): hadi size iyi hırsızlıklar
    Ayhan Bilgin (13:31:01 PM): ben gidiyorum
    Ayhan Bilgin (13:31:26 PM): ama o çaldığınız 45 lira umarım çocuklarınızn burnundan fitil fitil
    Ayhan Bilgin (13:32:08 PM): şu öğle ezanının okunduğu mübarek vakitte Allah inşallah o 45 tl yi çalanın belasını verir
    Ayhan Bilgin (13:32:43 PM): Allah'ın izniyle o 45 tl evladınızın acısı olarak size döner
    Ayhan Bilgin (13:33:29 PM): ben sizle baş edemedim bari sizi Allah'a havale ediyorum
    Ayhan Bilgin (13:34:35 PM): paramı çaldınız ama eminim ki Allah bunu hepinizin burnundan fitil fitil geri getirecek
    Ayhan Bilgin (13:34:49 PM): Allah büyüktür.Hırsıza merhamet etmez
    Ayhan Bilgin (13:35:12 PM): Hem paramı çalıp hem de ayağınıza çağırıyorsunuz.
    Ayhan Bilgin (13:35:26 PM): Bu yaptığınızı Allah cezasız bırakmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yossi Kohen -- 7 Ocak 2013; 16:48:34 >

• Geçmiş olsun,gitmiş sizin 45 lira. Yanlış anlamayın ama bazı kısımları okurken sandalyeden düştüm ,ağzınıza sağlık
  • Malesef ben bundan 3 ay önce bir müvekklimizin kart aidatı altında bedeller aldığı X bankasına karşı noter kanalıyla ihtar gönderip ardından thh kuruluna başvurup kart bedellerinin lehimize geri ödenmesine dair karar aldık. İtiraz üzerine konu asliye hukuk mahkemesine intikal etti ve gerekçelerimizi sunarak cevap dilekçemizi verdik. Meğer yakın bir tarihte artık kart aidatı bedellerinin bankalar lehine yasal olduğuna dair bir kanun maddesi çıkarılmış ve mahkeme aleyhimize karar verdi. Malesef artık bu durumlar yasal olarak kabul edilmektedir.
  • çıkacağı varmış o 45 tl nin.kolay kolay vermezler o parayı.ama şu yorumunuza koptum

İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:13:20 PM): Bu kanaldan sadece İnternet Şubesi ile ilgili genel bilgi ve yönlendirme hizmeti verilmektedir.
    Ayhan Bilgin (13:13:47 PM): nasıl tokatcılık yapılır,nasıl hırsızlık yapılr o konu da bilgi verir misiniz?
  • quote:

İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:21:47 PM): Başka bir arzunuz?

Son iletisi herşeyi anlatmış.
  • aynısı akbankta basıma geldı,
    twıtterdanda attım yıne sonuc husran,

senın ılacın sıkayetvar sıtesınden sıkayetını yaz bak bakalım ıade edılıyor mu edılmıyor mu
  • afedersinde sen bankaya gitmemek için neden diretiyorsun? dağdamı yaşıyorsun? git bankaya paranı al hesabını kapat birdaha da uğraşmazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Epey güldüm ya. Geçenlerde babamın da hesabından 50 TL çektiler. Ne yaptıysak geri alamadık. İleri ki yıllarda hesabından para çekilmesin diye bize de 2 otomatik fatura ödeme teklifini sundular.
  • İnternet Şubesi Destek Uzmanı (13:13:20 PM): Bu kanaldan sadece İnternet Şubesi ile ilgili genel bilgi ve yönlendirme hizmeti verilmektedir.

şu cevaba gülmekten konuşamadım yemin ediyorum
    çok doğru bir tespit olmuş tebrikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.