Şimdi Ara

Garanti Bankası Bonnyfood %40 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün İnternet Şubesi'ne giriş yapan herkesin cep telefonuna 8 Şubat'ta kısa mesajla Bonnyfood %40 indirim kodu geliyor!

Hemen İnternet Şubesi’ne giriş yapın, Bonnyfood Sevgiliye Hediye bölümündeki ürünlerde indirim kazanın.

7 Şubat tarihinde İnternet Şubesi'ne giriş yapanlar Bonnyfood "Sevgiliye Hediye" kategorisindeki tüm ürünlerde %40 indirim kuponu kazanıyor.
    Siparişler kuponun gönderildiği 8 Şubat Çarşamba günü içinde oluşturulmalıdır, kullanıcılar teslimat tarihi olarak istedikleri tarihi seçebilirler.
    Kuponlar 8 Şubat saat 23:59'da geçerliliğini yitirecektir.
    Katılımların geçerli olması ve ödül kazanabilmek için kampanya tarihleri içinde İnternet Şubesi'ne en az bir kez giriş yapılması gerekmektedir.
    Kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 1 indirim kuponu hakkı kazanabilir.
    Kampanya indirimi herhangi bir kampanya veya indirim ile birleştirilemez.
    Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler ve Garanti Bankası personeli yararlanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candyy -- 7 Şubat 2012; 16:08:41 >

• girdik bakalım internet şubesine. yarın gelece mi kod :)
  • bu gün giriş yapmıştım. yarın kod gelirse ve kullanacak olan varsa pm atsın, ben kullanmıyacağım.
  • Ben de bugün giriş yapmıştım. Bakalım kod gelecek mi..
  • ihtiyacı olmayan bana yollayabilirse çok memnun kalırım
  • Ben de girdim ve çiçekle böcükle işim olmaz. İsteyene vereceğim gelsinde.

Kodu @1 9 0 7'ye gönderdim. Kullanmazsa sırada @FieSTaA var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 8 Şubat 2012; 12:29:07 >
  • 10 lira maliyeti yok her birinin ama fiyatlara baksanıza 50 + kdv 75 + kdv
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mümkümse bende bir kod rica edebilirmiyim :D
  • iyiki girmişim -15tl bonus giydirmişler. Bilmem neyden.. Ne biçim banka bu ilk fırsatta kapatıcam kartımı
  • İhtiyaci olmayan bana verebilirse cok iyi olur gercekten simdiden tesekkur ederim
  • Bende girdim bakalım gelecek mi kod
  • ihtiyacı olmayan bana da verebilirse sevinirim.
  • Boşuna Garanti ile uğraşmayın Hürriyet sitesinde gezinirken tıkladığım reklam şöyle:

"Haydi hemen şimdi sipariş verin, çünkü bugüne
    özel internetten verilecek siparişlerde %40 indirim
    var! İşte kod, bu iyiliğimi unutmayın: BFHRA7A2 Beni takip etmeye devam edin. "

Edit: Bazı ürünlerde indirim kodu (BFHRA7A2) kullanılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguron -- 8 Şubat 2012; 10:40:06 >
  • O yuzde kirki garanti alir sizden demedi demeyin.
  • Kapatacaktım kartı dün bu kampanyayı gördüm bı gün daha bekleyim dedim umarım kod gelir ve yillik kart ücretini de bugün bindirmezler :))
  • Kodu paylaştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanker -- 8 Şubat 2012; 12:47:40 >
  • kodlar geldi site çöktü
  • Kodu gelipte kullanmaycak varsa PM ile gönderebilir mi?
  • bana da kod geldi ama siteye girilemiyor.

BEYLER SAKİN
  • Kod isteyen parmak kaldırsın...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.