Şimdi Ara

Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.159
Cevap
89
Favori
187.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bayram geliyor. Belki bankalar daha avantajlı oranlar verir diye beklemek istedim,çekmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette Taksitli Nakit Avans Limiti 50.000 ₺ ye 6 Taksit Şeklinde Olup , Taksitli Avans Hesap 3 Taksitten 6 yada 12 Taksit Şeklinde Değişecek Haberleri Gördüm.

Beklemekte Fayda Var.

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cturkmen1453 kullanıcısına yanıt

Ahahaah defalarca aynı şeyi yaptı garanti. Appte onaylıyor şubeye çağırıyo yada ilerlediğinde oran kol gibi oluyor. Sonra da utanmadan kredi kartı satmak için arıyorlar

• 2.49 orandan 12 ay taksitli nakit avans 50k

2.29 orandan 19 ay ihtiyaç kredisi 50k

kullandım arkadaşlar bugün. İhtiyacı olan varsa kontrol etsin bende bu şekilde gözüküyordu bilginize.

• golllum kullanıcısına yanıt
    6.5 çıkmış oran piyasa tatildeyken düşüktü ,

• golllum kullanıcısına yanıt

Kontrol etttiğimde nakit avans dün 12 ay olarak gözüküyordu. Bu gün 3 aya düşürmüş garanti.

Kredi de dün 4.09 olarak vardı, bu gün 6.34 gösteriyor. Her gün farklı farklı takılıyor bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaegerJack -- 20 Mayıs 2025; 13:57:8 >
  • Selamlar,

Garanti Bankası değil ancak Akbank taksitli artı para seçeneğinde 0,99 oran ve 3 taksitle 20.000TL veriyor, hesapları kontrol etmekte fayda var.

Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shift41 kullanıcısına yanıt

gelse çekerdik iyi olurdu %5 bize ...

• C. S C kullanıcısına yanıt
    Kesin verirler, bayram seyran gibi değerlerimize çok önem veriyorlar sağolsunlar :) meteliğe kurşun atıyor emeklilerimiz bayram ikramiyeleri çukulata parası olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti bankası kadar oynak bir banka daha görmedim. Dalga geçer gibi sürekli oranlar ile oynuyorlar. Maaş müşterisi ve eski müşterilerine uygun faiz oranı sunmuyorlar, yeni müşteriye kesenin ağzını açıyorlar.

Ben 5 yıl önce Garanti ile çalıştım. Sonra iş veren bankayı değiştirince burayı bıraktım. Geçenlerde 100 bin tl 12 ay 2,29 oranı yakalayınca nakit avans kullandım ama şimdi bakıyorum saçma sapan oranlar çıkıyor. %6'nın üzerinde kredi faiz oranı veriyor, saçmalık başka bir şey değil. En kısa zamanda borcu kapatıp buradan uzaklaşmakta fayda var.

• Bu garanti bankasına kredinizi erkenden ödemeyin sakın 2 ay erken ödedim diye faizden hiç düşmemişler faizi sonraki aya eklemişler. İlk defa böyle bişey görüyorum.

• Shift41 kullanıcısına yanıt

axess kartınız var mı

• Ignite kullanıcısına yanıt
    Axess Platinum var ancak aktif kullanmıyorum.

• Borç kapama kredisi çekmiştim 16sında biraz uğraştırdıktan sonra sigorta iadesi aldım arkadaşlar bilginiz olsun

• Yüzde 5 veriyor bana, 19 Mayıs'a kadar da 2.79 dan 25 ay 100.000 TL kredi veriyordu, şimdi oda yüzde 5 kusur olmuş

• #Arananadam kullanıcısına yanıt

Ben de 19 Mayıs’ta çektim ve aynı gün sigorta cayma talebinde bulundum hala bekliyorum.

• K4TL14M kullanıcısına yanıt
    normal durum kac ay çektiniz ve hangi tasitleri erken ödediniz bu önemli olay şu 4 taksit ödedin 36 çektin 5 ve 6 taksiti erken yatırdın ödediğin 5 ve 6 ay taksidinin faiz durumundan kısmı düşer hepsini düşmez ilkkez olan bisey değil sadece erken kapamada fazi tutaru yada yapilandirmada ciddi düşüş olur

• kartal0067 kullanıcısına yanıt
    4-5 farklı bankadan kredi çektim hepsinde erken ödeme yaptım hiç böyle bir hesaplama şekli görmedim bence normal değil.

• Az önce şubeden geldim. 225 bin tl için 2.94 ten 24 ay krediye başvuru yapmıştım şubede 6.04 e yükseldi.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.