Şimdi Ara

garaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 14:35:0 >

• Geçen en sevdiğim programda bununla ilgili bir araç yaptılar,izleyebilirsin

https://www.youtube.com/watch?v=tUpGIuJk0kw
  • freeman6161 kullanıcısına yanıt
    bu tür programların türkçe dublaj olanı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

bu tür programların türkçe dublaj olanı varmı

Ben bulamadım. Şu sıralar h.içi 17:30 da discovery channelda hergün bir bölüm veriliyor türkçe. Diğerlerini youtube kanalından ingilizce takip ediyorum
  • Bence uğraşmayın, hazır yapılmışını alın.
    Mesela vinç montaj dahil 1750 TL - 2500 TL arası değişir.
    Çamura girecem derseniz M/T lastik almanız gerekir , M/T lastikte asfalt performansını düşürür. BF goodrich A/T iyi bir seçimdir kendi aracıma uygun olanı (18 inch ) tanesi 600 lira civarı.
    Ön koruma demiri 450 - 550 arası, roll bar 750 TL -1000 lira arası bulabilirsiniz
    Benim aracımın yükseltme kiti 1750 Euro 3 cm yükseltiyor.

Yani dediğim gibi yapılmışını alın uğraşmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Bence uğraşmayın, hazır yapılmışını alın.
    Mesela vinç montaj dahil 1750 TL - 2500 TL arası değişir.
    Çamura girecem derseniz M/T lastik almanız gerekir , M/T lastikte asfalt performansını düşürür. BF goodrich A/T iyi bir seçimdir kendi aracıma uygun olanı (18 inch ) tanesi 600 lira civarı.
    Ön koruma demiri 450 - 550 arası, roll bar 750 TL -1000 lira arası bulabilirsiniz
    Benim aracımın yükseltme kiti 1750 Euro 3 cm yükseltiyor.

Yani dediğim gibi yapılmışını alın uğraşmazsınız.

ayni fikirdeyim.

ha paraniz coktur zamaniniz coktur kendim toplucam derseniz o ayri.

bu sekilde toplayip sonra sıkılıp baska arac toplamak gayet moda.

bence aracinizla offroad gezilerinden birine katilin size ne lazim daha kolay ayirtedersiniz.

lastikler bile %10offroaddan %80 ofroada degisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burdan bu konuda sağlıklı bilgi bulmak zor.gezenbilir grubuna üye olun.orada sık sık doğa turları yapıyorlar.hem araç hem parça hem de garaj konusunda tecrübeli bir ekip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hazır bulmaya çalışırsanız daha kolay ve avantajlı olur ama hobi amaçlı uğraşmak istiyorsanız zevkli olabilir ama ben önermem. Maalesef sanayiide usta bozuntularıyla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. İşini iyi yapan yerler bulmak zor. Bir şey anlamadıkları halde çok iyi usta olduklarını zannediyor çoğu. Asıl sıkıntı bu. Bu işler mühendislik işi ama bunlarla uğraşan mühendis bulmak zor.

Yapacağınız şeylerin çoğunu ruhsata işletmeniz gerekiyor, yoksa büyük cezalar yiyebilirsiniz. Buna dikkat edin. Alacağınız aracın da arazi donanımlarının ruhsata işletilip işletilmediğine dikkat edin.
  • Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:42:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Ağır çamur araziye girmesem bile, dağ bayır beni hiç üzmeden gezebileceğim bir noktaya getirmek için neler yapmalıyım,

Nivanın stok hali bile iletinizden cımbızladığım alıntıdakiler için yeterlidir.
    Kaygınız biraz görüntü oluşturmak ise bilemem tabi orasını.
    Fikir edinebilecek kadar (yani bir iki saat ya da 3-5 gün değil) Artvin/Şavşat'da ve "yol dışında" kullandım baya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.