Şimdi Ara

Motor Garaj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben ilk defa motor alıcam herşey hazır fakat yer sorunu gibi bir derdim var motorumu gece aklıma takılmadan koyacak yer arıyorum sitedeyim ama sitenin heryeri açık ve geceleri ışık dahi olmuyor karşı sitede güvenlik tel falan var orayla konuşsam belli bir miktar versem izin verirlermi? Birde bahçede yer var kendim için kapalı bi motor garajı yaptırtsam maliyeti ne kadar tutar yapan eden oldumu hiç bu civarlar biraz sıkıntılı o yüzden çok takılıyor aklıma teşekkür ederim şimdiden 👏👏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motoru satma nedenim buydu. Motorumu calmaya calistilar. Uzerinde branda vardi. Altinda da iki tane zincir kilit(Biri agaca bagli). Yapamamislar, brandayi ve iki aynayi calip kacmislar. Motosiklet sahibi olmak eger guvenli bir yerin yoksa sadece stres getiriyor. Barkin Bayoglu bile 2 defa motor caldirdi bunu unutma.
  • Kapalı plastik kutu gibi tarif edebileceğim bu tarz garajlar var.''Moto kabin'' diye arayabilirsin.Zemine sabitleniyor fakattt hem bütçe zorlar hemde site yönetiminin izin vereceğini düşünmüyorum.Oturduğunuz yere yakın kapalı ispark varsa eğer gidip oraya aylık ücretini vererek sigortalı olarak bırakabilirsiniz.Kafan rahat olur ama o da yok yakınlarda ve bu koca kutuya hem para ayıramam hem de site yönetimi izin vermez dersen eğer ''Motosiklet kilit yere sabitleme yer duvar aparatı'' diye googleda aratırsan güzel ürünler var farklı markaların bende kapalı garajımda kullanıyorum hatta.Bir nebze korur en azından hop diyip kamyona atamazlar motoru.
    İkisininde fotoğraflarını ekledim:
    Motor Garaj Sorunu
    Motor Garaj Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 29 Nisan 2020; 22:26:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 Kalorifer Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Clio motor stop etme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.