Şimdi Ara

GANO EXCEL Kullanan Varmı? Nasıl Bişey Bu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
18
Favori
501.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Gano Excel ürünlerini ve hammaddesi olan reishi (Ölümsüzlük mantarı) daha fazla incelemek için bu bağlantılara tıklayın doktor yorumları ve ürün içerigini bulabilirsiniz.

    Ayrıca bu ürünler kesinlikle kimyasal katkı maddesi olmadan %100 organik olarak üretiliyor.

    http://ganoreishii.blogspot.com/p/reishi-krmz-mantar-nedir.html

    http://www.ganoexcel.com/Turkish/

    Ürünlerle ilgili daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız bana ulaşabilirsiniz.

    Tel:5304352873
    E-mail:form2004_14@hotmail.com

    Sağlıklı Günler Dilerim.




  • merhaba ,
    Bende 1 ay once gano excelle ve urunleriyle tanıştım :)
    sabunu diş macunu ve kahvelerini kullanıyorum gayet basarılı oldugunu soyleyebilirim.
    Sedef rahatsızlıgı olan 2 arkadasım sabunu ve kapsulunu kullanıyorlar ve sedeflerinde iyileşme var .
    Ürünler saglık bakanlıgı onaylı ve herhangi bir kimyasal içermiyor. Sizde saglıklı urunleri cevrenize tavsiye ederek , kullanarak para kazanmak isterseniz iletişime gecebilirsiniz .İşi ürünleri kazanc planını detaylıca konusabiliriz, iş sunumu yapabiliriz.

    görüşmek üzere...
  • zeynep soydal Z kullanıcısına yanıt
    rica etsem benimle bilgilerinizi paylaşır mısınız? ürünü hem kullanıcam hemde fayda görürsem bayisi olmayı düşünüyorum
  • 2 aydır kullanmaktayım,

    1.gün 10. gün arasında gece uykusuzluk yapmakta..daha sonra sistem normale dönüyor. artık uyku düzeni rayına oturuyor

    15. gününde bendeki hemoroid yok oldu..

    3. haftadan sonra, reishi detoks etkisini göstermeye başladı, grib olmama rağmen burun akıntıları başladı..sigara kullandığım dan dolayı
    sanırsam acayip balgam atmaya başladım.

    5. haftada burun akıntısı bitti. eşimdeki sırt ağrıları, aylık regl dönem ağrıları min indi..

    8. haftada bir arkadaşımın aldığı ayak detoks çihazına girdiğimde(internetten araştırabilirsiniz) normalde ilk seansda kopkoyu bir renk olması
    gerekirken 10 seans almış kişinin rengi bende ilk seansda çıktı. reishi mantarının detoks özelliğinin nekadar etkili olduğunu bir kez daha şahit oldum.

    spirulina bana göre bir reishi mantarı kadar önemli bir gıda..anlamadım bir reishi dir gidiyor. spirulina başlı başına mucizevi bir bitki..dünyada genetiği
    değiştirilemeyen tek bitki.. faydalarını anlatmakla bitiremem. en iyisimi siz araştırın...

    teşekkürler..
    bursa




  • Merhaba arkadaşlar ganoexcel distrbütörlüğünü yapıyorum isteyen arkadaşlara ganoexceli detaylı anlatabilirim.Ürün teminatı yapabilirim.Bayilik isteyen arkadaşlara bayilik verebilirim.
    ( HEM SAĞLIK - HEM PARA )
  • Yine doluşmuş sıfır mesajlı arkadaşlar buraya
    Bana ocakbaşını çağırın hemen.Ocakbaşııııııııııı
  • Bursa içinde Ganoexcel işine girecekler sponsorunuz(size kendi altından bayilik başlatan) çok önemli;

    Biz bursada 15 yıldır solaryum sektöründe faaliyet göstermekteyiz.(sun planet solaryum)

    Uludağ yolu üzerinde villamızda çeşitli günlerde alt sponsorlarımızla brançlar düzenlemekteyiz

    Bizim alt bayilerimize ait özel solaryum fiyatları toplantı yerleri ve bire bir destek gibi çok farklı

    yardımlarımız olacaktır. Gerçek kazanç sağlam sponsorlar ile olur...

    bilgi için 05307010125 kerem

    iş heykel : 2255047
    fsm : 4524005
  • Bu tür ürünlerin nasıl para tuzağı olduğunun göstergesi.Milletin parasın almak için yapılan ne idüğü belirsiz haplar.Sağlıkbakanlığı nasıl izin veriyor satılmasına anlam veremiyorum.
  • Arkadaşlar ben 1,5 aydır ürünleri ailece kullanıyorum. 6 ve 10 yaşında iki çocuğum var. Onlarda kullanıyorlar. Kahvelerin, sabunların ve diş macunun etkilerini yaşadım. Oğlumun ve benim aftlarım iki günde iyileşti. Sod maddesi içerikli Roobios çayı hemoroid rahatsızlığıma iyi geldi. 3 in 1 kahfeyi içtikten sonra artık Nescafe 3 ü birarada yı kesinlikle içemiyorum. Komşum meme kanseri ve kemoterapi görüyor. O kapsülü ve çayı kullanıyor. Yan etkilerin %50-60 oranında azaldığını söyledi. Böbreklerindeki kum ve taşlardan şikayetçi bir tanıdığım Roobios çayı kullanıyor, o da böbrek ağrılarının büyük ölçüde azaldığını söyledi. Bacanağım mideden rahatsız gastrit ve reflü var. Fakat kahveleri rahatlıkla içtiğini hiç rahatsız olmadığını hatta rahatlatıcı etki yaptığını söyledi. Hepsi ürünleri kullanmaya devam ediyor. ÖNEMLİ : Arkadaşlar, Gano Excel ürünlerinin içinde bulunan Ganoderma Lucidum um en büyük özelliği, bağışıklık sistemini güçlendirmesidir. Bilindiği gibi yediğimiz gıdalardan dolayı hepimizin vücudunda kanserli hücre mevcut ve bunlar bağışıklık sistemi çökünce harekete geçiyor. Bağışıklık sisteminin en büyük askerleri kandaki Akyuvarlardır. Bunlarıda kemik iliği üretir. Bağışıklık sistemi çökünce ilikler Akyuvar üretemez ve vücut savunmasız kalır. Böylece tüm kanserli hücreler harekete geçer. Bu ürün bağışıklık sistemini güçlendirip bu hücrelerin harekete geçmeden ortadan kaldırılmasına vesile olur. Uzakdoğuda uzun yaşamanın sırrı bu mantarda gizlidir. Mantarın içeriğindeki 200 çeşit enzim, vücuttaki tüm hastalıklara karşı tedavi imkanı sağlamaktadır. Hiçbir yan etkisi olmadığı için sağlıklı insanlarında kullanmasında sakınca yoktur. Bilakis oldukça faydası vardır. Hepinize tavsiye ederim. Ürünleri denemek veya distribütör olmak isteyenlere ya da konu ile ilgili tanıtım toplantılarına katılmak ve detaylı bilgi almak isteyenlere yardımcı olurum. Saygılar.
     GANO EXCEL Kullanan Varmı? Nasıl Bişey Bu? GANO EXCEL Kullanan Varmı? Nasıl Bişey Bu?




  • ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgimerak -- 5 Ocak 2014; 19:54:14 >
  • Bi bitmediniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imebdemir

    merhaba ,
    Bende 1 ay once gano excelle ve urunleriyle tanıştım :)
    sabunu diş macunu ve kahvelerini kullanıyorum gayet basarılı oldugunu soyleyebilirim.
    Sedef rahatsızlıgı olan 2 arkadasım sabunu ve kapsulunu kullanıyorlar ve sedeflerinde iyileşme var .
    Ürünler saglık bakanlıgı onaylı ve herhangi bir kimyasal içermiyor. Sizde saglıklı urunleri cevrenize tavsiye ederek , kullanarak para kazanmak isterseniz iletişime gecebilirsiniz .İşi ürünleri kazanc planını detaylıca konusabiliriz, iş sunumu yapabiliriz.

    görüşmek üzere...

    Türkiyede bu vb hiçbir ürünün saglık bakanlıgından alınmıs onayı yok olamazda.
    Cünkü saglık bakanlıgından ancak ilaçlar onay alabilir ve onlarda 10 yıl kadar insan ve hayvanloar üzerinde denenip sonucları y7an etkileri vb tüm ayrıntıları netleştikten sonra alınabilir.
    Tarım bakanlıgından üretim izinleri vardırki bunu her önüne gelen alabilir.
    Bu izinin hiçbir hükmü yoktur.

    İnsanları yalan yanlış yönlendirmeyin bu saglık meselesidir büyük günah büyük hak meselesi.




  • Arkadaş mesajında sağlık bakanlığı onayı diyerek hata yapmış.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylı deseydi daha doğru olurdu.Gano Excel'de ilaç değil tıpkı GNC veya Solgar gibi gıda takviyesidir.Bu bakımdan sadece Tarım Bakanlığı onay vermektedir.Tarım Bakanlığı laboratuvarlarında incelendikten sonra içinde insan sağlığına zarar verecek hiç bir kimyasal veya doğal bileşik bulunmayan ürünler onay almaya hak kazanırlar.

    Yapaylık hayatımızda yer almaya başladığında ve insanlar bu yapaylıktan zarar görmeye başladıklarını anladıklarında doğal olan ürünlere yönelmeye başladılar ve sağlık&wellness sektörünü canlandırdılar.Bu sektörde iyi niyetli firmalar olabileceği gibi kötü niyetli firmalarda olabilir.İnsanların dikkat etmeleri gereken nokta gıda takviyesi kullanmaya başlamadan önce doktorlarına danışmalarıdır ve doktorları onay verirse doğru firmayı araştırıp ona göre ürün kullanmalarıdır.Bilinçli kullanım hayatınızda olumlu etkiler oluşturabilir , bilinçsiz kullanım ise sizi şu andaki durumunuzdan daha kötü bir hale getirebilir.Her zaman ilk önce DOKTORUNUZA danışınız.Önceki yıllarda bir çok ürün sitesinde şu madde bu hastalığa iyi gelir bu madde şu hastalığa iyi gelir gibi reklamlar ve makalaler, bir çok insanın bilinçsiz bir şekilde bu tarz ürünleri kullanmasına ve zarar görmesine neden olduğu için bugün bu tarz makale ve reklamlar yasaklanmıştır.Hatta google, yandex gibi siteler bile gıda takviyesi ve ilaç reklamları almamaktadır.

    Gelelim bitkisel tedavi ve gıda takviyeleri meselesine.Günümüzde sağlık konusunda üzerinde en çok durulan konular beslenme, bağışıklık sistemi ve yanlış/fazla ilaç kullanımıdır.Özellikle antibiyotik kullanımı hakkında uzmanlar sık sık insanları uyarmaktadır.Çünkü yanlış veya fazla antibiyotik kullanımı ciddi manada zarar vermektedir.Bir çok hastalığa sebep olarak dengesiz beslenme ve özellikle obezite gösterilmektedir.Bağışıklık sistemini güçlendirmek ise kanserlerden tutunda çesitli patojenlerle mücadelede en iyi yöntem olarak gözükmektedir.Bu yöntemde bizi bitkisel ürünler ve gıda takviyelerine özellikle mantar özlü takviyelere yönlendirmektedir.Uzakdoğuda asırlardır kullanılan bağışıklık sistemini mantarlarla güçlendirme ve bu sayede sağlıklı ve uzun bir hayat sürme yöntemi batı dünyasında yeni sayılabilecek bir süredir kabul görmektedir.Bu nedenle mantarlar bilimsel araştırmalara yeni yeni konu olmaya başlamıştır.Ganoderma, shitake, kordisepsis gibi mantarlar başta olmak üzere mantarlar hakkında ciddi araştırmalar yapılmıştır ve devam etmektedir.Türkiye'de de yapılan bir araştırma da Türkiye'ye has olan 4 farklı yabani mantarın antimikrobiyal özellikleri tesbit edilmiştir.Bu tarz mantarların bağışıklı sistemi üzerindeki olumlu etkileri bilim dünyasının dikkatini bu mantarlara yöneltmesine sebep olmuştur.

    US National Library of Medicine National Institutes of Health(Amerika ulusal tıp ve sağlık enstitüsü kütüphanesi) adlı web sitesinden bu araştırmaları takip edebilirsiniz.Ganoderma lucidum hakkında şu an itibariyle 931 araştırma yer almaktadır.(Şu anda ganoderma konusu işlendiği için ganoderma örneği daha uygun düşmektedir)

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=ganoderma+lucidum

    Ben ziraat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ve ganoderma ürünleri satan bir firmanın üyesiyim.Bu forumda kesinlikle reklam gibi bir amacım yok.İnsanlara yardım edebildiğim ölçüde yardım etmeyi seven birisiyim ve sizlere tavsiyem;
    -İçeriğinde ne olduğu belli olayan ürünleri kullanmayın
    -Birisi size bir ürün tavsiye ederse bilimsel veri isteyin
    -Doktorunuz onay vermezse kesinlikle kullanmayın
    -Size takdim edilen ürün veya ürünlerin muadillerini karşılaştırın gerekli sertifikalarını sorgulayın ve fiyatlarını karşılaştırın.

    Ek olarak ganoderma lucidumu kimler kullanamaz konusuna da değinmek isterim.Hemofili hastaları(kanları pıhtılaşmayanlar), oto-immün rahatsızlığı olanlar(bağışıklık sisteminin kendi bedenine saldırması)(sistemik lupus için olumlu sonuçlar ve deneyimler mevcuttur bu nedenle bu grubun dışında tutmak gerekir) , organ nakli yaptırmış olanlar, kan inceltici ilaç kullananlar ve düşük tansiyona sahip kişiler ganoderma lucidum kullanamazlar.Bu grupların içinde yer alan hastaların herhangib ir ürün kullanmadan önce mutlaka doktora danışmaları gerekmektedir.Ayrıca bayanların muayyen günlerinde eğer ganoderma lucidum kullanıyorlarsa ara vermeleri gerekmektedir çünkü ganoderma lucidumun kan inceltici ve kanın pıhtılaşma süresini uzatıcı etkileri mevcuttur.

    Ganoderma lucidumun olumlu etkileri için arama yapabilirsiniz yüzlerce türkçe ve yabancı kaynak mevcuttur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashbacter -- 26 Aralık 2013; 8:21:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAPTANELVIS

    Türkiyede bu vb hiçbir ürünün saglık bakanlıgından alınmıs onayı yok olamazda.
    Cünkü saglık bakanlıgından ancak ilaçlar onay alabilir ve onlarda 10 yıl kadar insan ve hayvanloar üzerinde denenip sonucları y7an etkileri vb tüm ayrıntıları netleştikten sonra alınabilir.
    Tarım bakanlıgından üretim izinleri vardırki bunu her önüne gelen alabilir.
    Bu izinin hiçbir hükmü yoktur.

    İnsanları yalan yanlış yönlendirmeyin bu saglık meselesidir büyük günah büyük hak meselesi.

    Kaptanelvis arkadaşım aşağıdaki vidoyu izlersen o bahsettiğin 10 yılların artık 2 yıla indiğini ve neden iki yılda bir ilaç çıktığını daha iyi anlarız




  • lütfen araştırmadığınız ve denemediğiniz konularda insanları yanlış yönlendirmeyiniz.
    Gano Excel ile ilgili bilgi almak isterseniz arayabilirsiniz

    tel: 0536 572 30 66

    Şükrü YILMAZ
  • ogretmen82 O kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum ve bayiliğini yapıyorum.Besin takviyesi demeyelim bu yanlış olur.Hergün içtiğiniz kahvelerin sağlıklı olduğunu ve bu işten akıl edemeyecek kadar para kazandığınızı düşünün.Sadece kahve değil tabi daha birçok ürünü var.ilgilenenler bana ulaşabilirler. saygılar...
  • Ürünleri sağlıklı yaşam araştırmalarım üzerine uzunca bir süre araştırdım. Hayatımda böyle yararlı ürünlere rastlamadım. Dünya üzerinde çok zor alınabilecek birçok belgesi. var. Hem 21 kilo verdim hemde tüm değerlerim düzene girdi. Çok yeni olarakta bayiliğini yapıyorum. Bilgi almak isteyen ve sağlıklı yaşamak isteyen herkese yardımcı olabilirim. saglik.ganoexcel@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Bol sağlıklı günler...
  • Ya arkadaşlar iyi güzelde yok ona faydalı yok buna faydalı. O zaman ölüm oranları daha düşük olmaz-mıydı ? ( Bu soruyu birazcık düşünün )
    Bu firma 107 ülkede faaliyet gösteriyormuş. 107 ülkede ki ölüm ve hastalık oranlarına bir kontrol edin. ( Vede milleti kandırarak sattığı ürünlerin sayısını ona rağmen fazla kullanan kişilerde görüldüğü yabancı kaynaklı sitelerde mevcuttur.

    Madem bu ürün bu kadar sağlıklı ve faydalı neden eczane yada marketlerde satılmıyor da bu şekilde satılıyor ? 107 ülkeye giriş yapmasını biliyorlar ama neden marketing olarak faaliyet gösteriyor ? cevabı çok acık ve basit insanları kandırması daha kolay olduğu için , biz buna beyin yıkama cemaatçilik sistemi diyoruz.

    Acaba bununda arkasında hangi hoca efendi var yakında çıkar meydana buda.
  • Özetle Gano Excel

    GANODERMA MANTARININ İÇERİĞİ
    Ganoderma mantarının içeriğinde 200’ün üzerinde aktif bileşen bulunmaktadır.
    140’ın üzerinde farklı Triterpenin yanı sıra;
    Polisakkaritler
    Organik Germanyum
    Adenozin
    Ganoderik Asit
    Vitaminler,Mineraller
    Ve Aminoasitler içermektedir


    GANODERMA MANTARININ FAYDALARI
    Antioksidanlarca zengin olduğu
    Bağışıklık sistemini destekleyip güçlendirdiği
    Vücuttaki toksinlerin atılmasında
    Ve vücut fonksiyonlarının düzenlenmesine yardımcı
    Hücreleri yenileyip, kan dolaşımını harekete geçirdiği olduğu saptanmıştır.
    Anti Tümör Etkileri
    Anti Diyabetik Etkileri
    Anti Oksidan Etkileri
    Kolestrol Dengeleyici Etkileri
    Hipertansiyona Karşı Etkileri
    Karaciğer Üzerindeki Etkileri
    Anti Bakteriyel Etkileri
    Örnek;
    Ganoderma mantarının antibakteriyel etkisindeki en önemli bileşikler
    Triterpenlerdir.Ganoderma 15 farklı bakteriye karşı başarıyla
    kullanılmaktadır.Helicobacter Pylori insanlarda gastrit,ülser ve mide
    kanserine yol açmaktadır.Ganoderma mantarının ekstratının
    (özütünün)bu bakterinin büyümesini durdurduğu gözlenmiştir.
    Bu nedenle efsane mantar ganoderma lucidum ülsere karşı son
    derece etkilidir.

    ULUSLARARASI SERTİFİKALAR
    Malezya Sağlık Bakanlığı Onayı
    Malezya Gıda Kontrol Onayı
    Avustralya Karantina ve Denetleme Onayı
    Singapur Özel Üretim Standardı Onayı
    Cambridge Üniversitesi Laboratuar Onayı
    Uluslar arası Biochem Laboratuar Onayı
    Uluslar arası DSA-FEDSA-WEDSA Üyeliği
    Uluslar arası Helal Sertifikası
    Uluslar arası Good Manufacturing Practice
    (Uluslar arası İyi Üretim Uygulamaları)
    Türkiye Sağlık ve Tarım Bakanlığı Onayları

    Herkese sağlıklı günler dilerim.

    Daha detaylı bilgi veya ürün temini için bana ulaşabilirsiniz
    İstanbul
    Murat
    539_283.83.73



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkgoon -- 16 Aralık 2016; 16:27:51 >




  • Beyler bende yapıyorum bu işi izmirdeyim ve ünlü biriyle yapıyorum yani beni ekibine dahil eden kişi o mail atıp ulaşırsanız sizide tanıştırıp sisteme dahil edebilirim..

    İletişim : frtkarll7@gmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.