Şimdi Ara

GangPlank Alacağım Sizce İyi Hero Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta GangPlank ücretsiz. Denedim çok hoşuma gitti. Diğer herolarla max 5 kill alırken GangPlank ile 13 kille kadar çıktım. 13/2/11 oynadım. Bence 10 lvl birisine göre iyi bir derece bu.
    GangPlank almak istiyorum. 5000 küsür para var. Param yetiyor hatta artıyor bile. Siz tavsiye eder misiniz? Sizce nasıl bir hero? Ya da tavsiye ettiğiniz başka bir hero var mı dövüşçü olan?

• 4800 e git riven wukong falan al bence.
  • Yukardaki arkadaşı dinle hem alıcaksan teq atmıyo ona göre al yani
  • Bence alma, ultisi bir işe yaramıyor. Botu olmayan adam bile ölmeden çıkıyor içinden
  • ben severim kendisini. Özellikle yeni helen statik ve iceborn ile çok güzel oluyor. jungler olarak oynuyorum şu sıralar ama şuan lvlin düşün rune vs olmadan muhtemelen yapazsın sen.
  • Alma. Sultan GP ile eleş gelecek nasıl olsa.
  • Beğensiysen al dinleme burları ben de bir kaç gün önce aldım oldukça eğlenceli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    ARAM için hero önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Arkadaşlar bu hafta GangPlank ücretsiz. Denedim çok hoşuma gitti. Diğer herolarla max 5 kill alırken GangPlank ile 13 kille kadar çıktım. 13/2/11 oynadım. Bence 10 lvl birisine göre iyi bir derece bu.
    GangPlank almak istiyorum. 5000 küsür para var. Param yetiyor hatta artıyor bile. Siz tavsiye eder misiniz? Sizce nasıl bir hero? Ya da tavsiye ettiğiniz başka bir hero var mı dövüşçü olan?

10 levelsen jax al ve 20 levele kadar jax oyna :)

• Kafalarina crit vurmak eglenceli siv hd gibi ap gp op yapip w acip kufur gibi heal almak eglenceli ama ben oyle almalik birseyi olarak gormuyorum oyun tasimaz herhalde.

• Gp üstüne adammı var tek vurusta yarı can
    Kesinlikle al

• 10. seviyede olduğun için başka 3150 hero tavsiye ederim, illa 3150 liklerden gp diyorsan o zaman ya gp yada 4800 ama senin seviyen geregiyle 6300 lük fizz gibi bir hero alman şart gibi yada darius, oynaması basit herolardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.