Şimdi Ara

GAMİNG LAPTOP KARARSIZ KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize selamlar arkadaşlar, üniversite tercih sonuçlarının açıklanması ile birlikte hem oyun hem okul için bir gaming laptop almaya karar verdim. Fakat 3 marka ve 3 modeli arasında çok gidip geliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. ve en üzerinde durduğum laptop
    MSI GL62M herşeyiyle fazla tatmin edici fakat SSD olmaması beni korkutuyor ve daha sonradan alıp takma ile uğraşmak istemiyorum.

2. ise Monster serisi
    MONSTER ABRA A5 V12.1 Monster hakkında çok olumsuz yorumlar okudum ve HDD fiyata dahil değil, HDD ekleyince MSI fiyatına geliyor ve açıkcası MSI daha mantıklı geliyor bana.

3. ise Dell
    DELL 7577 yukarıdaki 2 bilgisayardan da teknik özellikleri daha iyi. Hem HDD hem SSD bulunmakta. Fakat bütçemi biraz aşıyor doların düşmesini de bekleyebilirim.

Sizce hangisini tercih etmeyelim ve bunları alma başka al derseniz hangi gaming laptop önerirsiniz? Bütçem MAX 5,500 TL. Teşekkürler...

• Dolar yakın gelecekte düşmeyecek o yüzden seçimi hızlı yap.
  • Üniversiteyi yeni kazandiysan tabii ki masaüstü Alman gerekiyor . Al üniversite bitene kadar keyfine bak .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani masaüstü alabiliyorsan bi tane masaüstü al kalan parayla üstüne 500 liraya falan 2. el okul için laptop bulursun. Ama illa laptop alacağım diyorsan:
    MSI GL62 modelini kullanıyorum ve memnunum ama Türkiye'de alınmaz bence çok pahalı.
    Monster'da çok fazla teknik arıza olduğu yazıyor internette tabi ki modeline dikkat etmek lazım.
    Aralarında en iyisi yine Dell sanırım özellikleri ile de diğerlerinden önde.
  • Seçtiklerin arasında en alınabilir model GL62M. En azından kronik sorunları yok ve soğutması iyi. SSD konusu canını sıkmasın, para olunca alıp sorunsuz takarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming Laptop Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.