Şimdi Ara

Gaming Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki laptop alınır mı ?

140 watt rtx 4070 var ryzen 9 var

Asus Tuf Gaming A15 FA507XI-LP043 AMD Ryzen 9 7940HS 16 GB 512 GB SSD RTX 4070 144 Hz Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayarhttps://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507xi-lp043-amd-ryzen-9-7940hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx-4070-144-hz-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00003VLHIP?magaza=Teknorya&url_src=ios-product-detail

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İşlemci ve 4070 için alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 4 Eylül 2023; 11:36:32 >
  • TugberkSensesli T kullanıcısına yanıt

Oyun oynayacaksanız ekran kartlı daha önemli işlemciye takılma. 4070 li olan daha mantıklı olur.

Oyun içn 4070. Üstte attığım modeli sildim fiyatı artmış. Hx serisi işlemciler daha fazla ısınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Amd yerine intel 13700h li de bakabilirsiniz 4070 li.

Al hocam, bu fiyata ryzen 9 ve 4070 zor.

• Selamlar,

Forumda incelerken gordum yazismanizi, benzer makinelere bakarken, asagidaki linkte bulunan cihazi gordum. bu konfigurasyonda 13650HX islemci olmasi kafami kurcaladi, Asusta 13700HX vb islemci zaten gormedim. Bu baglamda asagidaki laptop icin islemci, ekrankarti ve fiyat performans hakkinda yorumlarinizi alabilir miyim?

Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    Gaming Laptop Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Gaming laptop tavsiye
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fero1907 F kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 5 Eylül 2023; 16:18:10 >
  • Asus alırkene iyi düşünmek lazım tmm guzel hoş da daha 6 ay olmadan fan dan kamyon gibi sesler başladı megerse bütün seride herkes aynı dertden muzdaripmiş 15 sene kullandıgım toshıba da böyle saçma sapan sorun yaşamadık şimdi asus fan la hayata alısmaya calısıyoruz tahammul edılecek gıbı degıl değişime yollasan ne kullanıcaz 1 ay

• fero1907 F kullanıcısına yanıt
    Rog serisi tabi premium üst segment bir seri yani eğer o rakamlara çıkacaksanız olabilir ben ryzen 9 lu tuf serisini almayı düşünüyorum burada şöyle bir ayrımda var ryzen 9 i7 13650hx ile aynı segmentte değil seri olarak bir üst segmentte yani ben asusu da aradım tuflarda da ısınmadan yana sorun yaşamazsınız dediler çevremdeki kullananlarda memnun yine siz bilirsiniz bu arada amazonda 3070 ti acer var şuanda aşağıdaki şekilde prime üyelere ciddi bir indirim mevcut,fikir olsun diye paylaşmak istedim

https://www.amazon.com.tr/Acer-A515-46-Dizüstü-Bilgisayar-NH-QH1EY-001/dp/B0C8NVFGX7?ref_=Oct_DLandingS_M_b09b979c_2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.